ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΤΡΗΣ BBW ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17 2Η ΒΑΡΔΙΑ ΠΕΤΥΧΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΕ ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟΜΑΓΚΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΝΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ..
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ,ΕΜΑΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..
ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΙΩΣΙΩΝ...
ΑΝ ΕΧΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΜΩΡΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Αναφέρθηκε σε μια κριτική τελευταία μια υπέρβαρη Γκαλίνα στο Κολωνού 47.Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?Πόσα κιλά περίπου π.χ....Ρωτάω γιατί ο συναγωνιστής μιλούσε για τεράστιο κορμί...Όλε!!!!
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.861
- Πόντοι
- 5.547
Αναφέρθηκε σε μια κριτική τελευταία μια υπέρβαρη Γκαλίνα στο Κολωνού 47.Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?Πόσα κιλά περίπου π.χ....Ρωτάω γιατί ο συναγωνιστής μιλούσε για τεράστιο κορμί...Όλε!!!!
ειναι πραγματικα τεραστια η συγκεκριμενη θα χορτασεις κρεας ειναι τυπου vanessa blake με περισσοτερα κιλα στο πανω μερος
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.861
- Πόντοι
- 5.547
wraio mouni de leew alla to terastia pou to vlepeeis? den einai oute kan bbw....
prwta exusa ti photo pou anevases kai ustera sou apantw edw einai adunatismenh h kaula. tespa h galini einai poly pio xontri
lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ακριβώς όπως τα λέτε για Γκαλίνα για τσέκαρε και την νέα άφιξη Άντζελα πρωινά στο Ελευσινίων 22
SPARTAKOS7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες η γκαλινα εκατσε λιγο στο ελευσινιων 22 εφυγε,δεν τη προλαβα
οποιος μαθει κατι ασ στειλη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
οποιος μαθει κατι ασ στειλη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η Γκαλίνα είναι γυρολόγος, τα συνηθισμένα στέκια της είναι το Κολωνού 47 τόσο πάνω όσο και κάτω, καθώς και ο όροφος της Λιοσίων κάποια πρωινά, Ελευσινίων δεν την έχω δει ποτέ, αν σου αρέσουν γεματούλες τσέκαρε την Άντζελα εκεί τα πρωινά.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Πέθανε το θρεντ αυτό ας μιλησει κάποιο τσογλανι που θα βρούμε καμιά τούμπανη σε κάνα τσαρδι?
burbulios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2011
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Πέθανε το θρεντ αυτό ας μιλησει κάποιο τσογλανι που θα βρούμε καμιά τούμπανη σε κάνα τσαρδι δεν υπαρχει τιποτα
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 504
- Πόντοι
- 81
Αραγε η Γκαλίνα υπάρχει πια?