Νέα

Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ειμαι πανω απο 120 κιλα. θα τα καταφερω λες?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περα απο την πλακα ψωλοκομμενη που να εχει κυταριτιδα και που κρεμονται οι πατσαδες δεν εχω ματαξαναδει :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αγκυρας 10 Μιραντα απογευμα
Αγκυρας 12 Ηρα απογευμα

Τωρα μερικες φορες ειναι κλειστα αυτα τα δυο σπιτακια.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και Ιουλιανού 71 , απογεύματα παίζει η Σόνια..

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο ιδιο (Ιουλιανου 71) πρωι ειναι και η Λιζα,χονδρη ξανθια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε.

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
τιποτα νεο σε πολλα κυβικα?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι!Μετά από σχεδόν 2 χρόνια μακριά από την Αθήνα επανέρχομαι για 2-3 μέρες τέλη Φεβρουαρίου.Αν έχει πέσει κάτι extra large στην αντίληψή σας παρακαλώ για μια ενημέρωση!..Ακόμα και να μη γουστάρετε συνάδελφοι,μια απλή αναφορά είναι πολύ χρήσιμη.Ευχαριστώωωωω

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι χοντροfans σας χαιρετώ.Δεν έχει κίνηση βλέπω το θέμα αλλά παρόλα αυτά εγώ οφείλω να ενημερώσω.Μόλις γύρισα από Αθήνα μετά από 1,5  χρόνο.Έπαιξα μπάλα πρωί και περιοχή Λιοσίων.Παιωνίου 47 μια Αλεξάνδρα νεαρή και παχουλούλα αλλά χωρίς μεγάλα βυζιά την άφησα για 3η- 4η  επιλογή.Μετά βουρ για Τροφωνίου.Στο πρώτο χαμηλά μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά Ρωσίς και με λίγη κοιλιά.Κόντεψα να ορμήξω αλλά έκανα υπομονή.Να υποθέσω ότι αυτή είναι η Αγάπη.Στα υπόλοιπα Τροφωνίου επάνω μια μαυρούλα και άλλες μικρουλες που δεν μου τραβάνε την προσοχή.Μετά πάω Αδάνων.Εκεί ήταν μια ψηλή μελαχρινή και όμορφη κοπέλα με βυζιά μεγάλα αν και πάντα είμαι επιφυλακτικός όταν βγαίνουν με σουτιέν.Μου άρεσε και ήταν εντός πλαισίων αλλά είπα να ξεκινήσω με ην ξανθιά στο Τροφωνίου.Γελαστή μπήκε στο δωμάτιο με καθάρισε με μαντηλάκια και ξεκίνησε με ωραία πίπα και γλείψιμο αρχιδιών λίγο βάρβαρο για τα γούστα μου.Της ζήτησα να έρθει επάνω μου και κάθησε με τη μία.Μου ζήτησε να παίξω με τα βυζιά της που είχαν ωραίες μεγάλες καφέ ρώγες.Έχυσα γρήγορα και γελώντας σηκώθηκε αφού μου ανακοίνωσε και ποιες μέρες & ώρες δουλεύει.Έφυγα ευχαριστημένος.Πέρασα και από Εξηκίου αλλά αφού ήταν κλειστό το 18 στο επόμενο δεν μπήκα.Από περιέργεια αφού μόλις ξεφόρτωσα λέω να πάω και από Κνίδου για να δω τουλάχιστον τη Λάουρα.Με το που εμφανίστηκε συνάδελφοι,έχασα το φως μου!!!!Με ρώτησε αν θα περάσω και δεν το σκέφτηκα καν.Αν και φρεσκοχυμένος μπήκα και την περίμενα.Άλλαξε το μαλλί όπως έχουν αναφέρει άλλοι συναθλητές καστανό κοντό καρέ , μάλλον πήρε και λίγα κιλά και ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών της  με διέλυσε.Στο δωμάτιο ήταν άψογη!Όταν πια ήταν από πάνω μου και μου έδωσε τις βυζάρες της χάθηκα!Υπερθέαμα!!!!Έμπαινα μέσα της δυνατά ενώ τα χέρια μου χάνονταν μέσα στα πελώρια βυζιά!Αφού ήμουν τόσο αφοσιωμένος και δεν πρόλαβα να της χαϊδέψω την κοιλιά που με καυλώνει πολύ ούτε τον κώλο!Ήταν υπέροχη και μετά απ αυτό το γαμήσι η αναμονή για την επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα θα είναι ζόρικη!Με μια κουβέντα:Πέρασα απίθανα ωραία!!!!Συνάδελφοι χοντροφανς μόλις γύρισα από Αθήνα.Η βόλτα μου κινήθηκε σε

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
Παιδια μια Χαρουλα 55αρα στη Ευριπιδου με μεγαλα βυζια την ξερετε? Την βλεπω καθε πρωι που πηγαινω στην δουλεια και ηθελα να μαθω εαν την εχει παρει κανεις? Καποια μερα την ρωτησα ποσο παει, και μου ειπε 30 ή 35 το απλο στο ξενοδοχειο. Ψαχνω πληροφοριες πριν την επισκεφτω...

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
την βλεπω και στις 8 το πρωι, αλλα την εχω πετυχει και στις 10 και 12. Μαλλον ειναι εκει μεχρι το μεσημερι.
Περιφερετε εκει στην ευριπιδου στα πεζοδρομια μπροστα απο κατι φτηνοξενοδοχεια...

betrosf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ φιλε. Αυτη στην πλατεια Λαυριου ξερεις τι ωρες κανει πιατσα και πιο ειναι αυτο το καφενειο
ειναι ενα καφενειο που συχναζουν σχεδον ολες οσες κανουν πιατσα στη λαυριου.βρισκεται σωκρατους και χαλκοκονδυλη εχει κατι πορτοκαλι καθισματα και διπλα ειναι η γιουρομπανκ.η κοπελα ειναι μαλλον βουλγαρα και ειναι πολυ χοντρη.συνηθως καθεται μεσα απο τη τζαμαρια και μπορεις νατη δεις περνοντας απεξω καικοιταζοντας μεσα.παλιοτερα εκανε πιατσα πανω στη πλατεια λαυριου και ηταν πολυ πιο αδυνατη.συνηθως φοραει κοκκινη μπλουζα και τζην παντελονι.

jefsecret

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχει βρει κανενας τωρα τελευταια σε κανα σπιτι , καποια πανω απο 100 κιλα? αυτη η Ελενα που δουλευε παλια στο εξηκιου 18 μηπως ξερει κανεις που ειναι? και κατι τελευταιο, αυτη στο Πιαωνιου μετα τις 23:00 ποσο χοντρη ειναι?

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
Πραγματι, αυτη η Ελενα που βρισκεται???

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
συναδερφοι χοντροφανς στεγνωσε η πιατσα...το προηγουμενο σαββατο βραδυ αργα βρηκα μια χοντρη στο λαβυρινθο φωκαιας...και μια στην βιργιλιου μπενακη αλλα μεγαλες ρε γμτ μιλφ φουλ..μ αρεσουν χοντρες αλλα οχι γριες...δωστε τα φωτα σας αν βρειτε κατι...επισης ιδια ωρα στην παιωνιων 47 μια καπως ευσωμη και νεα αλλα δεν διαβασα καλες κριτικες και δεν πηγα ...!
την επομενη μερα προδιδοντας τις αρχες μου πηγα με μια κανονικη κοπελα στο τελευταιο της βεργας ..εμεινα πολυ ευχαριστημενος...αυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom