You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Aν εισαι και διμετρος ορμαειμαι πανω απο 120 κιλα. θα τα καταφερω λες?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Το thread συγχωνεύτηκε.
kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγγελίες πλέον για βίζιτες βρίσκω μόνο στην τράφικ. Παίζει κι άλλη καμιά εφημερίδα με τέτοια?
απ τις καλυτερες του χωρου, esspreso, εθνος, πρωταθλητης ;)
kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τιποτα νεο σε πολλα κυβικα?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
για κοιτα φ71 επαιζε πρι 3 ημερες ενα γεματουυυυυυυλικοτιποτα νεο σε πολλα κυβικα?
δεν ξερω τι κυβικα ζητας..
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι!Μετά από σχεδόν 2 χρόνια μακριά από την Αθήνα επανέρχομαι για 2-3 μέρες τέλη Φεβρουαρίου.Αν έχει πέσει κάτι extra large στην αντίληψή σας παρακαλώ για μια ενημέρωση!..Ακόμα και να μη γουστάρετε συνάδελφοι,μια απλή αναφορά είναι πολύ χρήσιμη.Ευχαριστώωωωω
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι χοντροfans σας χαιρετώ.Δεν έχει κίνηση βλέπω το θέμα αλλά παρόλα αυτά εγώ οφείλω να ενημερώσω.Μόλις γύρισα από Αθήνα μετά από 1,5 χρόνο.Έπαιξα μπάλα πρωί και περιοχή Λιοσίων.Παιωνίου 47 μια Αλεξάνδρα νεαρή και παχουλούλα αλλά χωρίς μεγάλα βυζιά την άφησα για 3η- 4η επιλογή.Μετά βουρ για Τροφωνίου.Στο πρώτο χαμηλά μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά Ρωσίς και με λίγη κοιλιά.Κόντεψα να ορμήξω αλλά έκανα υπομονή.Να υποθέσω ότι αυτή είναι η Αγάπη.Στα υπόλοιπα Τροφωνίου επάνω μια μαυρούλα και άλλες μικρουλες που δεν μου τραβάνε την προσοχή.Μετά πάω Αδάνων.Εκεί ήταν μια ψηλή μελαχρινή και όμορφη κοπέλα με βυζιά μεγάλα αν και πάντα είμαι επιφυλακτικός όταν βγαίνουν με σουτιέν.Μου άρεσε και ήταν εντός πλαισίων αλλά είπα να ξεκινήσω με ην ξανθιά στο Τροφωνίου.Γελαστή μπήκε στο δωμάτιο με καθάρισε με μαντηλάκια και ξεκίνησε με ωραία πίπα και γλείψιμο αρχιδιών λίγο βάρβαρο για τα γούστα μου.Της ζήτησα να έρθει επάνω μου και κάθησε με τη μία.Μου ζήτησε να παίξω με τα βυζιά της που είχαν ωραίες μεγάλες καφέ ρώγες.Έχυσα γρήγορα και γελώντας σηκώθηκε αφού μου ανακοίνωσε και ποιες μέρες & ώρες δουλεύει.Έφυγα ευχαριστημένος.Πέρασα και από Εξηκίου αλλά αφού ήταν κλειστό το 18 στο επόμενο δεν μπήκα.Από περιέργεια αφού μόλις ξεφόρτωσα λέω να πάω και από Κνίδου για να δω τουλάχιστον τη Λάουρα.Με το που εμφανίστηκε συνάδελφοι,έχασα το φως μου!!!!Με ρώτησε αν θα περάσω και δεν το σκέφτηκα καν.Αν και φρεσκοχυμένος μπήκα και την περίμενα.Άλλαξε το μαλλί όπως έχουν αναφέρει άλλοι συναθλητές καστανό κοντό καρέ , μάλλον πήρε και λίγα κιλά και ο συνδυασμός των τεράστιων βυζιών της με διέλυσε.Στο δωμάτιο ήταν άψογη!Όταν πια ήταν από πάνω μου και μου έδωσε τις βυζάρες της χάθηκα!Υπερθέαμα!!!!Έμπαινα μέσα της δυνατά ενώ τα χέρια μου χάνονταν μέσα στα πελώρια βυζιά!Αφού ήμουν τόσο αφοσιωμένος και δεν πρόλαβα να της χαϊδέψω την κοιλιά που με καυλώνει πολύ ούτε τον κώλο!Ήταν υπέροχη και μετά απ αυτό το γαμήσι η αναμονή για την επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα θα είναι ζόρικη!Με μια κουβέντα:Πέρασα απίθανα ωραία!!!!Συνάδελφοι χοντροφανς μόλις γύρισα από Αθήνα.Η βόλτα μου κινήθηκε σε
Παιδια μια Χαρουλα 55αρα στη Ευριπιδου με μεγαλα βυζια την ξερετε? Την βλεπω καθε πρωι που πηγαινω στην δουλεια και ηθελα να μαθω εαν την εχει παρει κανεις? Καποια μερα την ρωτησα ποσο παει, και μου ειπε 30 ή 35 το απλο στο ξενοδοχειο. Ψαχνω πληροφοριες πριν την επισκεφτω...
ειναι ενα καφενειο που συχναζουν σχεδον ολες οσες κανουν πιατσα στη λαυριου.βρισκεται σωκρατους και χαλκοκονδυλη εχει κατι πορτοκαλι καθισματα και διπλα ειναι η γιουρομπανκ.η κοπελα ειναι μαλλον βουλγαρα και ειναι πολυ χοντρη.συνηθως καθεται μεσα απο τη τζαμαρια και μπορεις νατη δεις περνοντας απεξω καικοιταζοντας μεσα.παλιοτερα εκανε πιατσα πανω στη πλατεια λαυριου και ηταν πολυ πιο αδυνατη.συνηθως φοραει κοκκινη μπλουζα και τζην παντελονι.ευχαριστώ φιλε. Αυτη στην πλατεια Λαυριου ξερεις τι ωρες κανει πιατσα και πιο ειναι αυτο το καφενειο
συναδερφοι χοντροφανς στεγνωσε η πιατσα...το προηγουμενο σαββατο βραδυ αργα βρηκα μια χοντρη στο λαβυρινθο φωκαιας...και μια στην βιργιλιου μπενακη αλλα μεγαλες ρε γμτ μιλφ φουλ..μ αρεσουν χοντρες αλλα οχι γριες...δωστε τα φωτα σας αν βρειτε κατι...επισης ιδια ωρα στην παιωνιων 47 μια καπως ευσωμη και νεα αλλα δεν διαβασα καλες κριτικες και δεν πηγα ...!
την επομενη μερα προδιδοντας τις αρχες μου πηγα με μια κανονικη κοπελα στο τελευταιο της βεργας ..εμεινα πολυ ευχαριστημενος...αυτα!
την επομενη μερα προδιδοντας τις αρχες μου πηγα με μια κανονικη κοπελα στο τελευταιο της βεργας ..εμεινα πολυ ευχαριστημενος...αυτα!