μια φορα πηγα με πολυ χοντρη,γυρω στα 120 κιλα επειδη ημουν πολυ κουρασμενος να παω παρακατω και ειπα οτι βγει απ το δωματιο θα το γαμησω..δεν μπορω να πω οτι το μετανοιωσα γιατι οι γυναικες αυτες τα δινουν ολα, αλλα δεν θα το ξανακανω!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
μια φορα πηγα με πολυ χοντρη,γυρω στα 120 κιλα επειδη ημουν πολυ κουρασμενος να παω παρακατω και ειπα οτι βγει απ το δωματιο θα το γαμησω..δεν μπορω να πω οτι το μετανοιωσα γιατι οι γυναικες αυτες τα δινουν ολα, [size=11pt]αλλα δεν θα το ξανακανω!![/size]
Γιατί?
Ανέβηκε απο πάνω σου?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τρέχοντας?????Λιοσιων στο υψος που ειναι τα τρένα παιζει 85 κιλα βυζι 4 απο γαμησια δεν ξερω γιατι εφυγα
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Μπράβο ρε συναγωνιστές!Επιτέλους και 2-3 λόγια για τους bbw fans.Προτείνω στον bbwlover την Κατερίνα στο Παιωνίου 47 που είναι σίγουρα 100 κιλά όπως και στο Εξηκίου στο πρώτο με τα σκαλιά παίζει τουλάχιστον μία πολύ χοντρή.Απλά απ'όσο θυμάμαι μιλάμε για μπουρδέλο μέσα στη δυσωδία!!!Πάντως εγώ γουστάρω και τις δυο τρομερά.Κρίμα που δεν παίζει πια η Νανά στο Ιουλιανού 71 που ήταν σίγουρα 90-95 κιλά και με τεράστια βυζιά και απίθανο γ@μήσι....Επειδή ζω πολύ μακριά από την Αθήνα πια -τουλάχιστον 700 χλμ.- αν κάποιος συνάδελφος έχει πετύχει ultra fat κατάσταση παρακαλώ να μας ενημερώσει.Η μεγάλη μου αδυναμία ως παρακμιακός και bbw fan είναι η περιοχή πέριξ της Λιοσίων.Η αλήθεια είναι ότι στο Μεταξουργείο απογοητεύτηκα γιατί παρά την απίστευτα παρακμιακή εικόνα των σπιτιών αλλά και των επισκεπτών δεν πέτυχα ουδέποτε χοντρές κοπέλες όπως γουστάρω,δηλ.από 90-95 κιλά και (πολύ ) περισσότερο!Αθήνα επισκέπτομαι συνήθως καλοκαίρι οπότε ένα fat report από μένα θα καθυστερήσει.Αν όμως ο φίλος bbw lover θέλει ας δει κριτικές μου για τα σπίτια που του έχω προτείνει!Bbw fans unite & win!!!!!!!!!
Επισκέπτης
ΡΕ παιδια,θελω χοντρη γυρω στα 160 κιλακια,οχι παραπανω,αλλα ουτε κατω απο 150.και υψος 1,60 οχι παραπανω.που υπαρχει στην αθηνα ,καμια τετοια ,σε κανενα μπουρδελο.αλλα 160 κιλα οχι πολλα λιγοτερΑ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
ΡΕ παιδια,θελω χοντρη γυρω στα 160 κιλακια,οχι παραπανω,αλλα ουτε κατω απο 150.και υψος 1,60 οχι παραπανω.που υπαρχει στην αθηνα ,καμια τετοια ,σε κανενα μπουρδελο.αλλα 160 κιλα οχι πολλα λιγοτερΑ
Επισκέπτης
Πλακα κανω εννοειται.μονο γυμνασμενες η ομορφες η γκαβλες σε φατσα και κανονικο σωμα.κατω απο 70 κγ ,αντε 75,αν εηει καλο σωματοτυπο.και μην πληρωνετε τουλαχιστον τις χοντρες,οσο βαρος και αν εχετε.εννοια σας,και οι κανονικες μπορουν με λιγα παραπανω να σας φτιακσουν.
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Ό,τι νά ναι....Άλλα αντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα.Ρε είσαστε καλά?Δε γουστάρετε χοντρές,ωραία με γεια σας με χαρά σας.Εμείς οι κάποιοι που γουστάρουμε προσπαθούμε να βγάλουμε καμιά άκρη από δω μέσα.Μη μας ζαλίζετε άλλο ο καθένας με τις εξυπνάδες του λοιπόν.
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Γεια και χαρά στους φίλους και συναδέρφους χοντροfans.Κατηφορίζω καλώς εχόντων των πραγμάτων προς Αθήνα σε 1 μήνα.Αν έχει πετύχει λοιπόν κάποιος ultra fat κοπέλα σε μπουρδέλο τελευταία ας κάνει έναν κόπο να μας δώσει μερικές λεπτομέρειες.Ιδιαίτερα δουλεύω περιοχή Λιοσίων και ειδικότερα σε Εξηκίου (το 1ο),Παιωνίου 47,Τροφωνίου για Λάουρα λόγω βυζιών ενώ πέρσι το καλοκαίρι πέτυχα και νταρντάνες απλά (όχι real fatties όπως γουστάρω !)σε Βιργ.Μπενάκη και γειτονιά που δεν τα ήξερα.Παρακαλώ πολύ λοιπόν ακόμα κι όσοι δεν γουστάρετε τόσα κιλά αλλά πετύχατε μεγάλο όγκο σε bourdel,δώστε μας τα φώτα σας ώστε να γλυτώσουμε καμιά σόλα από τα παπουτσάκια μας!!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
ΝΟΤ ΝΟΤ άσε τα ταξιδια στην Αθήνα και έλα Γερμανία. Μπες στο και ριξε μια ματιά. Έχει αρκετές χοντρές. Εγώ πήρα τη Viola από Μόναχο. Τρέλα...φοβερό γαμίσι. Μην ακούς τους κομπλεξικούς. Πολλές χοντρές κάνουν καταπληκτικά γαμίσια...
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Φίλε anatolgami το ξέρω κι έχω απολαύσει γ@μήσια με χοντρές (και πολύ χοντρές) και με βυζαρούδες.Γερμανία όμως δεν παίζει....Είμαι παντρεμένος με παιδί και πρέπει να βρω μια ultra διαστημική δικαιολογία για ένα fuck travel εκτός συνόρων.Ενώ η Αθήνα είναι μια αρκετά πιο εφικτή λύση.Ό,τι ξέρετε λοιπόν αγωνιστές μου,συνεισφέρετε παρακαλώ!!!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μεγάλε μας το έχεις πει 500 φορές αυτό το μόνο που δεν έχεις κάνει μαζί της είναι να την βγάλεις στο κλαρί να γεμίσει η Φυλής κρέας.φιλε η γυναικα σου ειναι χοντρη. Η δικια μου ειναι 150 κιλα τουλαχιστον.
και την τραβαω και γυμνη βιντεο.