!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ποιο κατω οριο?70 είναι το ΚΑΤΩ όριο.
Αλλά εδώ συζητάμε για αξιόλογα κομμάτια. Όχι αυτά κοντά στο όριο.
ενα οριο υπαρχει
πανω απο 70 ειναι χοντρη
ποιο κατω οριο?70 είναι το ΚΑΤΩ όριο.
Αλλά εδώ συζητάμε για αξιόλογα κομμάτια. Όχι αυτά κοντά στο όριο.
εξαρτατε και απο το υψος σ αυτα τα κιλα.ποιο κατω οριο?
ενα οριο υπαρχει
πανω απο 70 ειναι χοντρη
τύπε μελομακάρονα η κουραμπιέδες προτιμά?εμενα η γυναικα μου ειναι μεσα στα ορια 130 με 160 αναλογος την εποχη. Τωρα της γιορτες φτανει και τα 160 μετα κανει διαιτα και πεφτει στα 130. Εχει υψος 1.65
φτιαχνει και μελομακαρονα και κουραμπιεδες ...τους κουραμπιεδες του τσακιζει.
Μελομακαρονα τρωει μετα της γιορτες γιατι λεει πως εχουν λιγοτερεσ θερμιδες
Τωρα ειναι σε διαιτα και εφαγε 4 κουραμπιεδες για πρωνο.
μια χαψια μου λεει ειναι
αν πεσει σε χειμερια ναρκη ρε τυπε εεμενα η γυναικα μου ειναι μεσα στα ορια 130 με 160 αναλογος την εποχη.
σορρυ κι ολας με τετοιο βιογραφικο ,αν επιτρεπεται ,τι δουλεια κανει?και με ταιζει κιολας. Να ξερετε οι χοντρες παντα πληρωνουν. Εγω οταν εβγαινα με χοντρες παντα με πληρωνανε. Ακομα και ταξιδια εκανα στο εξωτερικο. Πηγα με μια χοντρη στο Βερολινο ολα πληρωμενα.
Η γυναικα μου τωρα δουλευει ολη μερα για να ζουμε. ετσι πρεπει.
τύπε η γυναικα σου γουστάρει να την αλείφεις μέλι και να την τρώs σα μελομακάρονο η ζάχαρη και να την τρώs σα κουραμπιέδάκι?κάνετε τέτοια παιχνιδάκια?δεν δουλευω εχω την μεση μου.
τύπε η γυναικα σου γουστάρει να την αλείφεις μέλι και να την τρώs σα μελομακάρονο η ζάχαρη και να την τρώs σα κουραμπιέδάκι?κάνετε τέτοια παιχνιδάκια?
ωραια, παιρνει επιδοτηση απο το γεωργιας για βοοειδη....70 κιλά είναι χοντρή μια γυναίκα ρε συνάδερφε?
Εδώ μιλάμε πάνω από 110!
κανουμε αμε με μαρμελαδα μονο. βαζω στα βυζια της και στο μουνι της οταν το ξυριζει
αλλο πραμα παιδια. να το κανετε με τις δικες σας γυναικες
την ρωσσιδα με τα ασιατικα λες?stin alkiviadou 14 nomizw (apo ekeina ta 3) to 1o einai...ultra fat kalo gamisi kai genika auto to magazaki fernei xodres edw kai 1 xrono