Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.574
- Πόντοι
- 456
πάρτε να έχετε κιλά περίσευμα...
Απο στομα σε στομα φιλε θα σου στειλω το κινητο της σε PM!
Εγω παντως προχθες πηρα CG σε XXXXL μεγεθος σκετη καυλα!
Τεραστιο στηθος, πιπα ακαποτη, χυσιμο παντου.. η καλυτερη πιπα που μου εχει κανει CG.
Για 1 ωρα 150 ? αλλα τα ευχαριστηθηκα!
Παιδια καλησπερα
Θα ηθελα να παρακαλεσω τον συναδελφο αν μπορει να στειλει και σε μενα το τηλ Tou CG XXXL
ευχαριστω πολυ και καλο βραδυ
ρε φιλε με 150 επαιρνες 2 κανονικες και θα σου κανανε και διπλο τσιμπουκι
Τι να το κανεις το τηλ. παληκαρι μου αν ειναι σαν αυτη δεν θα χωραει στο χαρτι.....
Επισης να σου θυμισω οτι μπορεις να γαμησεις οποια χοντρη θελεις τζαμπα.
Παρακαλανε οι χοντρες γιατι δεν τις γαμαει κανενας και εσεις θελεται να τις πληρωσετε κιολας?
θα τρελαθουμε τελιος εδω μεσα
Φίλε εδω μιλάμε για μπουρδέλα και πουτάνες χοντρες .Γουσταρεις πληρώνεις και γαμάς χωρις πολλες κουβέντες.Σε μισή ωρα εχεις ξεμπερδέψει το αργότερο.Και στο κατω κατω αφου δεν εχεις τετοια γουστα τι σε νοιαζει για μας?Τι να το κανεις το τηλ. παληκαρι μου αν ειναι σαν αυτη δεν θα χωραει στο χαρτι.....
Επισης να σου θυμισω οτι μπορεις να γαμησεις οποια χοντρη θελεις τζαμπα.
Παρακαλανε οι χοντρες γιατι δεν τις γαμαει κανενας και εσεις θελεται να τις πληρωσετε κιολας?
θα τρελαθουμε τελιος εδω μεσα
Ρε φιλε αφου δεν σου αρεσει το αντικειμενο γιατι μπαινεις να την πεις σε ενα τοπικ που δεν σε αφορα????
Δεν μπορω να την καταλαβω αυτη τη νοοτροπια!
εχεις δικιο ......με συνχωρεις......γαμα οσες χοντρες θελεις ειναι ολες δικιες σου
Και η πλειοψηφια των Ελληνων παντρεμενωνtasaef,
Δεν είναι μόνος του ο Shibia στο σπορ αυτό.
Και εγώ ζμπρώχνω καμμιά χοντρή που και που.
Έχεις πρόβλημα?
Και η πλειοψηφια των Ελληνων παντρεμενων
tasaef,
Δεν είναι μόνος του ο Shibia στο σπορ αυτό.
Και εγώ ζμπρώχνω καμμιά χοντρή που και που.
Έχεις πρόβλημα?
[size=10pt]οχι κυριε σταυρο51 .Εσας τουλαχιστον σας πληρωνουν οι πληρωνετε και εσεις?[/size]