Νέα

Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
οχι....της μαλακιας.
και πιο συγκεκριμενα της μαλακιας που με δερνει,και καθομε και ασχολουμε με καθε περιεργο θεμα που βλεπω...........
αφου σε ενοχλει δεν θα ξανασχολιασω αυτο το θεμα.

Γιατί αρπάζεσαι ρε μεγάλε?
Δε με ενοχλεί.
Τίποτα δε με ενοχλεί.
Και να σχολιάζεις, με ό,τι σού 'ρχεται.
Αυτό κάνω και εγώ.
Για να περνάμε καλά δεν είμαστε εδώ?
Για να ζοριζόμαστε είμαστε?

Erexthos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι. Καλώς σας βρίσκω στο πολύ ωραίο site που ανακάλυψα μόλις τώρα. Σαν πιο παλιοί που είστε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη κάποια κυρία εύσωμη (έως χοντρή) που θα μπορούσα να επισκευτώ? Είτε αθήνα , είτε θεσ/νίκη.
Δε με νοιάζει αν είναι CG ή σε σπίτι.

Ευχαριστώ και χάρηκα για τη γνωριμία...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Καλώς ήρθες. Πριν απ' όλα ρίξε μια ματιά στα σχετικά θέματα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,41.0]Χοντρές σε bourdel area[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,63.0]Για τους λάτρεις των χοντρών γυναικών[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4266.0]Sexygematoula από singles.gr[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,7849.0]Χοντρούλα - Δούλευε παλιά στην Ξανθίππης[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2213.0]Απογευματινή χοντρούλα στο Εξηκίου[/url].

Erexthos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την κατατόπηση.  Ειμαι λάτρης των εκδιδόμενων γυναικών και πρέπει να έχω πάει με πάρα πολλές σε αθήνα και εξωτερικό αλλά Ξαναλέω ότι το σάϊτ ειναι πολύ καλό και με διαφώτισε κι άλλο. Αγγελίες πλέον για βίζιτες βρίσκω μόνο στην τράφικ. Παίζει κι άλλη καμιά εφημερίδα με τέτοια?

lolipop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες,
  γραφω πρωτη φορα και πολυ θα ενδιαφερομουνα
για μια ultra-fat εξωδο στην πολη
αμα υπαρχει ενδιαφερον και απο αλους
θα ηταν καλα να κατεβουμε και παρεα.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω που πηγα μεταξουργειο με τον φιλο μου ειδαμε σε ενα ερειπιο μια πουτανα τουλαχιστον 60 χρονων να φοραει ενα μπικινι να μου κουνιεται και να λεει "ελα αγορακι να περασουμε καλα"και ηταν και θεοχοντρη.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω που πηγα μεταξουργειο με τον φιλο μου ειδαμε σε ενα ερειπιο μια πουτανα τουλαχιστον 60 χρονων να φοραει ενα μπικινι να μου κουνιεται και να λεει "ελα αγορακι να περασουμε καλα"και ηταν και θεοχοντρη.

Μήπως ήταν το Scare Tactics ??  :grin:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Γεια σας συναγωνιστες,
  γραφω πρωτη φορα και πολυ θα ενδιαφερομουνα
για μια ultra-fat εξωδο στην πολη
αμα υπαρχει ενδιαφερον και απο αλους
θα ηταν καλα να κατεβουμε και παρεα.[/size]

Γιατί παρέα, λολιποπ?

Τη θες τόσο χοντρή που δε θα τη καταφέρεις μόνος σου?

Zlap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έρχομαι την άλλη Δευτέρα Αθήνα για 1-2 μέρες. Αν μπορει κάποιος ας δώσει τα φώτα του για το τι παίζει αυτόν τον καιρό με χοντρές στα μπουρδέλα της Αθήνας. Διεύθυνση και βάρδια θα βοηθούσε πολύ...

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Τι να το κανεις το τηλ. παληκαρι μου αν ειναι σαν αυτη δεν θα χωραει στο χαρτι.....
Επισης να σου θυμισω οτι μπορεις να γαμησεις οποια χοντρη θελεις τζαμπα.
Παρακαλανε οι χοντρες γιατι δεν τις γαμαει κανενας και εσεις θελεται να τις πληρωσετε κιολας?
θα τρελαθουμε τελιος εδω μεσα

'Οξω, πούστη, απ' την παράγκα που θα μας πεις τι να κάνουμε με τις χοντρές.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμια χοντρη σε μπουρδελο για αυριο αργα το βραδυ υπαρχει?καλη ομως

bbw lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Hi παιδια επειδη βλεπω οτι και εσεις ειστε λατρεις των γυναικων με πολλα πιασιματα θα σας πω κατι ειμαι 19 χρονων και δεν εχω παει με τετοια γυναικα με αλλες εχω παει αλλα οχι με αυτο που πραγματικα θελω!Ζηταω βοηθεια που θα βρω μια γυναικαρα?Ειμαι πολυ απελπισμενος μπαινω σε BBW sites και βλεπω συνεχεια βιντεο με τετοιες γυναικες και τρελενομαι καυλωνω αφανταστα μονο που το σκεφτομαι!Please help :helpplea:!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ρε bbw lover θέλεις χοντρή την θέλεις και έτοιμη.Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά λίγο πιο πίσω όπου υπάρχουν ένα σωρός αναφορές σε bbw  μπουρδέλα.Όλα έτοιμα τα περιμένετε πια????Κι είσαι και 19 χρονών!Δραστηριοποιήσου ρε μέγιστε επιτέλους,διάβασε και μετά ψάξε και ενημέρωσε με τη σειρά σου το θέμα!!!Εγώ δε ζω στην Αθήνα αλλά επειδή θεωρώ σταθερή αξία την Κατερίνα στο Παιωνίου 47 θα σου το πρότεινα.Απ'όσο είδα το καλοκαίρι και απ'ότι έουν αναφέρει συναθλητές η Νανά από το Ιουλιανού 71 δε βρίσκεται πια εκεί οπότε μια από τις καλύτερες επιλογές χάθηκε....Επίσης θυμάμαι μια νταρντανούλα στο μπουρδέλο που βρίσκεται στην κάθετο της Βιργ.Μπενάκη στο Μεταξουργείο.Δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου βέβαια αλλά θα το βρεις αδερφέ.Στο Μεταξουργείο δεν κατάφερα γενικά να βρω χοντρές αλλά το βασικό θέμα εκεί είναι η δυσωδία που επικρατεί.....Μια καλή περίπτωση είναι και η Λάουρα με τα πελώρια μαστάρια στο τροφωνίου 9 που τα έχει κι αυτή τα κιλά της.Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να ψάξεις στο αντίστοιχο θέμα.Στο Προύσης 22 εκεί που εμφανίζεται η θεία με το νυφικό (έχει κι αυτή τον όγκο της) συνήθως παίζουν χοντρές,συχνά στην πρωινή βάρδια.Επίσης στο πρώτο της Εξηκίου παίζει μια καλή χοντρή που πάντα μου έκανε και παρα πολύ καλό γ@μήσι.Αν δοκιμάσεις λοιπόν κάποιο από τα προαναφερόμενα μαγαζιά μια κριτική σου θα ήταν πολύ χρήσιμη για όλους εμάς τους fans των κιλών και του όγκου...Η αλήθεια είναι ότι από τον Ιούλιο που έκανα την επίσκεψή μου στην Αθήνα σίγουρα θα έχουν αλλάξει πράγματα οπότε όποιος συναγωνιστής συναντήσει χοντρή (ή πολύ χοντρή!) στη βόλτα του ας ενημερώσει το θέμα.Ακόμα κι αν δε γουστάρει ο ίδιος τις χοντρές,μπορεί να βοηθήσει άλλους συναθλητές!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το απόλυτο μπουρδέλο, όπου συχνάζουν 24 ώρες το 24ωρο θεόχοντρες και καραπουτάνες είναι το #hellas στο irc. :2funny: :2funny: :2funny:

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που ειναι αυτο ρε φιλε? δωδε τα φωτα σου

Επισκέπτης
Το απόλυτο μπουρδέλο, όπου συχνάζουν 24 ώρες το 24ωρο θεόχοντρες και καραπουτάνες είναι το #hellas στο irc. :2funny: :2funny: :2funny:

xaxa εγραψες!Δεν καταλαβαινω τον λογο που κυνηγατε τις χοντρες στα μπουρδελα ενω εξω ολες οι σαβουρες θελουν να γαμηθουν τζαμπα.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βιτσιο ειναι τι να κανουμε?

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Μαγκίτες έχει κανείς τηλέφωνο ώριμης παχουλής ή ώριμου κοντοπούτανου που να δέχεται σε δικό της χώρο;
Στείλτε κανένα τηλέφωνο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι αγωνιστές και μαχητές τι καινούριο έχουμε στον τομέα μας?Παρουσιάστηκε καμιά περίπτωση με πολλά κιλά?Η Νανά από Ιουλιανού χάθηκε και η πίκρα μου όταν ήμουν καλοκαίρι στην Αθήνα ήταν πελώρια....Ρωτάω γιατί υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο επίσκεψης στην Αθήνα μέσα στις γιορτές και για να μην μείνω μόνο με Κατερίνα-Παιωνίου 47 ή τη χοντρούλα στο Εξηκίου με τις σκάλες....Όποιος έχει πληροφορίες για καμιά ultra fat περίπτωση καλό θα ήταν να μας πει.Ακόμα κι αν δε γουστάρει και δεν πηδάει τέτοιες περιπτώσεις ο καλός συνάδελφος ενημερώνει τι συνάντησε στη γύρα που κάνει....Εκ των προτέρων ευχαριστήρια στους συναθλητές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom