Ρε bbw lover θέλεις χοντρή την θέλεις και έτοιμη.Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά λίγο πιο πίσω όπου υπάρχουν ένα σωρός αναφορές σε bbw μπουρδέλα.Όλα έτοιμα τα περιμένετε πια????Κι είσαι και 19 χρονών!Δραστηριοποιήσου ρε μέγιστε επιτέλους,διάβασε και μετά ψάξε και ενημέρωσε με τη σειρά σου το θέμα!!!Εγώ δε ζω στην Αθήνα αλλά επειδή θεωρώ σταθερή αξία την Κατερίνα στο Παιωνίου 47 θα σου το πρότεινα.Απ'όσο είδα το καλοκαίρι και απ'ότι έουν αναφέρει συναθλητές η Νανά από το Ιουλιανού 71 δε βρίσκεται πια εκεί οπότε μια από τις καλύτερες επιλογές χάθηκε....Επίσης θυμάμαι μια νταρντανούλα στο μπουρδέλο που βρίσκεται στην κάθετο της Βιργ.Μπενάκη στο
Μεταξουργείο.Δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου βέβαια αλλά θα το βρεις αδερφέ.Στο
Μεταξουργείο δεν κατάφερα γενικά να βρω χοντρές αλλά το βασικό θέμα εκεί είναι η δυσωδία που επικρατεί.....Μια καλή περίπτωση είναι και η Λάουρα με τα πελώρια μαστάρια στο τροφωνίου 9 που τα έχει κι αυτή τα κιλά της.Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να ψάξεις στο αντίστοιχο θέμα.Στο Προύσης 22 εκεί που εμφανίζεται η θεία με το νυφικό (έχει κι αυτή τον όγκο της) συνήθως παίζουν χοντρές,συχνά στην πρωινή βάρδια.Επίσης στο πρώτο της Εξηκίου παίζει μια καλή χοντρή που πάντα μου έκανε και παρα πολύ καλό γ@μήσι.Αν δοκιμάσεις λοιπόν κάποιο από τα προαναφερόμενα μαγαζιά μια κριτική σου θα ήταν πολύ χρήσιμη για όλους εμάς τους fans των κιλών και του όγκου...Η αλήθεια είναι ότι από τον Ιούλιο που έκανα την επίσκεψή μου στην Αθήνα σίγουρα θα έχουν αλλάξει πράγματα οπότε όποιος συναγωνιστής συναντήσει χοντρή (ή πολύ χοντρή!) στη βόλτα του ας ενημερώσει το θέμα.Ακόμα κι αν δε γουστάρει ο ίδιος τις χοντρές,μπορεί να βοηθήσει άλλους συναθλητές!!!