You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (1 μέλη και 315 επισκέπτες)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
για την γυναικα του σεφερλη τι λετε??
Δεν την έχω δεί. Γιατί;;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
για την γυναικα του σεφερλη τι λετε??
οτι ειναι καρμπον με την προηγουμενη.......αληθεια πως βρισκει τοσο ωραιες (σχετικα) γυναικες αυτος ο χαλιας? να πεις οτι ειχε και καλο χιουμορ.........μπλιαχ.......
τριχωτε με πληγωνεις.........αποπατος ημουν ανεκαθεν
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα την εχεις δει.ειναι αυτη που παιζουν μαζι σε επιθεωρησεις κ στην τηλεοραση.μια λεπτη ξανθια..για μενα του πεφτει πααααρα πολυ..
Θα το τσεκάρω. Αν και ποτέ δεν τον συμπάθησα.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οτι ειναι καρμπον με την προηγουμενη.......αληθεια πως βρισκει τοσο ωραιες (σχετικα) γυναικες αυτος ο χαλιας? να πεις οτι ειχε και καλο χιουμορ.........μπλιαχ.......
τριχωτε με πληγωνεις.........αποπατος ημουν ανεκαθεν
Κάνε και μια προσπάθεια ν' ανέβεις λίγο;;
Έστω κάτι ψιλούλια μωρε πουλάκι μου.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οχι ρε απλα ειπαμε να παμε και για υπνο καποια στιγμη.......χεχεχεχε.......καλα καγκουρας εσυ οκ.......το δεχομαι.......καγκουρας και εγω ομως? χαχαχα
ρε μην ξεσκιζουμε τα θρεντς ελεος........θα βγουν οι γνωστοι αγνωστοι παλι να πουν οτι το κανα μπουρδελο
ρε μην ξεσκιζουμε τα θρεντς ελεος........θα βγουν οι γνωστοι αγνωστοι παλι να πουν οτι το κανα μπουρδελο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..μπουρδελο το κανατε........!!!!!!!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
..μπουρδελο το κανατε........!!!!!!!
Έλα μωρέ πρώτη φορά είναι;; ;
Αρκεί να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Είναι κρίμα για το τίποτα.
Την επομενη εβδομαδα κατεβαίνω Αθηνα για καποιες υποχρεώσεις που εχω.Τέλος θα ήθελα να ακούσω αν έχει πάει κανείς τελευταία στο Εξηκίου κι έχει πάρει τη χοντρή με την ψιλή φωνούλα.Ακόμα βρωμάει αυτό το σπίτι?????Ρωτάω γιατί δεν είμαι πια στην Αθήνα και την επισκέπτομαι μόνο 2-3 φορές το χρόνο πια....
Θα το παλέψω να σκίσω και καμμιά χοντρούλα αφου πρώτα κάνω μια εξωνυχιστική γυρα στα γνωστά σπιτια που αναφέρονται στο τόπικ.
Μαλλον για Εξηκιου την βλέπω ή Ιουλιανου.
Το πρόβλημα εναι οτι τα γαμημένα τα μπουρδέλα στην Αθηνα (Φυλής και περιξ) κλεινουν σχετικά νωρίς το βράδυ.Αν γνωρίζετε κάτι φρέσκο και ενδιαφερον και φυσικά extra large ενημερώστε please.Κατεβαίνω απο Θεσ/νίκη πολυ καβλωμένος και πικραμένος γιατι εδω επάνω δεν παίζει τίποτα XXL για μήνες τωρα.
Και για να μην παρεξηγηθώ οταν λέμε XXL μιλάμε για Νταρντάνες με Σφικτό και πολυ κρεας
καμπύλες +βυζάρες με γλυκό και εκφυλο προσωπάκι και οχι τίποτα Μπάζα συνταξιουχες με χυμένα βυζιά σαλάμια.(Αν και δεν παρεξηγω συναδέλφους που γουστάρουν τετοια φάση mature)
Εδω μιλάμε για κυβικα και ποιότητα τύπου: Βάνα Μπάρμπα οπως ειναι τώρα και Πέπη Τσεσμελή οπως ήταν πρίν δέκα χρόνια πριν σιτέψει!!!
Επισκέπτης
Μια ευτραφή κωλάρα στα 4 είναι όλα τα λεφτά.
Φιλοι μου κατέβηκα Αθήνα για δουλειές και βασιζόμενος στα αναλυτικά posts και Βαθια στερημενος απο τα σπιτια της θεσσαλονίκης(Καμμιά χοντρουλα για μήνες τωρα ουτε για δείγμα)
Εκανα μια γρηγορη αναγνωριστικη πρωτη επιδρομή Στα εξης σπιτάκια:
Εξηκιου 20; H ξανθιά με την κωλαρα! Ονομα δεν ρωτησα γιατι ειμουν και πολυ καβλωμενος και δεν ειχε και κοσμο και βιαζομουνα οποτε την εσκισα σε χρονο dt στα τεσερα και καραγουσταρα.
Θα επανελθω σίγουρα πιο χαλαρος σε επομενη ευκαιρια.
Παιωνίου 47
Επισκεψη το επομενο πρωι Σαββατο 19 Mαιου 11:15
Κανένας μεσα
Βγαινει η κοπέλα και μου γυρνανε τα μυαλα ανάποδα
Mature χοντρη και χαμογελαστη (15 ευρω μου λεει)
Μπαινω με την μια
Η φάση σουπερ με ωραιο γλυψυμο, καναμε και δυο στάσεις και σκοράρισμα στα τεσσερα
Γουστάρω την περιοχη και σε μελλοντική επισκεψη θα εξερευνήσω καλυτερα.
Στείλτε ρε κανα post εσεις που ζείτε Αθηνα και τα εχετε κάθε μερα στα ποδια σας
και γουστάρετε χοντρουλες πουτάνες και ειναι και φθηνα 15-20 ευρω.
Εδω πάνω το 30 -40 ευρω στο λένε για πλάκα και χάρη μας κάνουν
Νανε καλα ο Δημαρχος και οι πολίτες που τον επέλεξαν αυτον και το επιτελειο του που φροντιζει οπως πάντα με υπερβολικό ζήλο για την ηθικη και την τάξη της πόλης μας!
Τι να πεις.............
Εκανα μια γρηγορη αναγνωριστικη πρωτη επιδρομή Στα εξης σπιτάκια:
Εξηκιου 20; H ξανθιά με την κωλαρα! Ονομα δεν ρωτησα γιατι ειμουν και πολυ καβλωμενος και δεν ειχε και κοσμο και βιαζομουνα οποτε την εσκισα σε χρονο dt στα τεσερα και καραγουσταρα.
Θα επανελθω σίγουρα πιο χαλαρος σε επομενη ευκαιρια.
Παιωνίου 47
Επισκεψη το επομενο πρωι Σαββατο 19 Mαιου 11:15
Κανένας μεσα
Βγαινει η κοπέλα και μου γυρνανε τα μυαλα ανάποδα
Mature χοντρη και χαμογελαστη (15 ευρω μου λεει)
Μπαινω με την μια
Η φάση σουπερ με ωραιο γλυψυμο, καναμε και δυο στάσεις και σκοράρισμα στα τεσσερα
Γουστάρω την περιοχη και σε μελλοντική επισκεψη θα εξερευνήσω καλυτερα.
Στείλτε ρε κανα post εσεις που ζείτε Αθηνα και τα εχετε κάθε μερα στα ποδια σας
και γουστάρετε χοντρουλες πουτάνες και ειναι και φθηνα 15-20 ευρω.
Εδω πάνω το 30 -40 ευρω στο λένε για πλάκα και χάρη μας κάνουν
Νανε καλα ο Δημαρχος και οι πολίτες που τον επέλεξαν αυτον και το επιτελειο του που φροντιζει οπως πάντα με υπερβολικό ζήλο για την ηθικη και την τάξη της πόλης μας!
Τι να πεις.............
Vip, για πες κάτι περισσότερο για Παιωνίου 47. Όταν λες χοντρή για πόσα κιλά μιλάμε; Ελληνίδα είναι; Από βυζί τι λέει; Ακούγεται ενδιαφέρον περίπτωση πάντως
Τόσο χοντρή που βγαίνει στο σαλονάκι φορώντας ολόσωμο μαγιό
Που να την χωρέσουν τα εσώρουχα ...
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι εσείς ζείτε στην Αθήνα και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τις δείτε τις κοπέλες κι άμα γουστάρετε περνάτε και στα ενδότερα.Αντί λοιπόν να ρωτάτε τον vip που κατέβηκε απ'τη Θεσνίκη όπου δεν παίζει τίποτα σ'αυτά τα κυβικά κάντε μια βολτούλα κι ενημερώστε και το forum.Ακόμα κι εγώ που γράφω για χοντρές και βυζαρούδες έχω να έρθω Αθήνα 11 μήνες.Όσο για την Κατερίνα είναι χοντρή όντως με ολόσωμο βγαίνει,θα είναι γύρω στα 100 κιλά αλλά και από βυζιά μια χαρά πάει.Δεν είναι τεράστια αλλά αν γουστάρεις τεράστια παραδίπλα είναι η Λάουρα κι αν γουστάρεις τεράστια αλλά και χοντρή γυναίκα παραπάνω είναι η Νανά στο Ιουλιανού 71
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες NOTNot. Δεν έχω επισκεφτεί πότε ούτε την Λάουρα ούτε την Νανά. Φαντάζομαι θα λες για την Λάουρα Τροφωνίου 9 . Το πρόβλημα είναι πως είναι πρωινή. Αφήνει πιασίματα ξέρεις; Έχω διαβάσει διάφορα για την Λάουρα στο topic που μιλάνε για αυτή, άλλοι συναγωνιστές λένε τα καλύτερα, άλλοι δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι. Η Νανά επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα, πιπιλίσματα κ.λ.π;
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Ρε stergio ωραία,προφανώς δουλεύεις πρωινά αλλά σου κάνω ενημέρωση από 700 χλμ. μακριά!!!!Και μάλιστα εδώ δεν υπάρχουν καν επιλογές!!!(δε μιλάμε για εναλλακτικές μιλάμε για επιλογές!).Η Νανά είναι πιο free στο δωμάτιο και την επισκέφθηκα και περισσότερες φορές.Αν γουστάρεις όμως πιο νεαρή και χωρίς πολλά έξτρα κιλά αλλά πάλι με βυζιά-μπαλόνια προτίμησε τη Λάουρα.