Νέα

Χοντράδα που κάνατε με γυναίκα/ες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Λοιπόν αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα τον γύριζα για να μπαλώσω την μαλακία που έκανα με μια γκόμενα πριν αρκετά χρόνια.

Η τύπισσα δούλευε σε μια εταιρία στην οποία εγώ πήγαινα για να της φτιάξω τα pc. έτσι λοιπών όπως έσκυβα κάτω από το γραφείο την βλέπω με μια κλεφτή ματιά στην αντανάκλαση να έχει κάτσει από πίσω μου και να χαζεύει τον κώλο μου. αφού τελείωσα την δουλειά της είπα πως πρέπει να πάρω το pc. και η τύπισσα ανησυχώντας για το pc της μου έδωσε το κινητό της για να την ενημερώσω. τέλος πάντων βγήκαμε πήγαμε σινεμά ρίξαμε κάτι ωραία φιλία στην αίθουσα και μετά πήγαμε βόλτα με το car.  και τι της λέω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!! ότι έχω κοπέλα αλλά είμαι στα χωρίσματα (βλέπεις ήθελα να το παίξω ειλικρινής και σωστός)
... αυτό ήταν την πήγα σπίτι της και μετά εξαφανίστηκε. ούτε φωνή ούτε ακρόαση..

από τότε φυσικά η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες άλλαξε τελείως και στην τελική καλό μου έκανε το συμβάν…….αλλά ήταν ένας μουναρος 1.80 φευγα με βυζάρες και κολαράκι... να την γλύφεις άπο το πρωϊ έως το βράδυ... α..πα..πα... καυλωσα τώρα............ ΣΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ μια φορά έφτυσα μία κατα λάθος. Μου φώναζε και με έβρισε χοντρα αλλα στα αρχίδια μου. Ηλίθα ήταν ούτως η άλλως.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγώ έχει τύχει να είμα παρόν στο εξής σκηνικό.είμασταν σενα κλαμπ στο πόρτο ράφτη μια παρέα 3 αγόρια ,2 κοπελιές αληθινά διαόλου κάλτσες και μια τρίτη μπαζόλα σε σώμα αλλά ομορφη φάτσα κι πειραχτήρι και αυτή.ένας από διπλανή παρέα άρχισε να φλερτάρει με τα μάτια πολύ έντονα μια από τις 2 κοπέλες.το καταλάβαμε όλοι.τότε μας είπε αυτή να γελάσουμε.αρχίζει λοιπόν να με φιλάει στο στόμα αφού βέβαια με είχε προειδοποιήσει.κόκαλο ο τύπος.μετάαπό λιγο φιλιέται κε με την άλλη κοπέλα ενώ ο άλλος φίλος μου τις είχε και τις 2 αγγαλια.σοκ και δέος ο αλλος ο τυπάς που άρχισε να μένει και μανοιχτό το στόμα.Στο τέλος η ίδια κοπέλα ψάχνει τσιγάρο και το παίρνει στο στόμα της σεξουαλικά από την τρίτη κοπέλα της παρέας και την φιλάει πολύ σεξουλικά στο μάγουλο όμως και στο καπάκι φιλιέται με το τρίτο της παρέας μου...αρχίζει να χορευει σεξουαλικά για λίγο και ο τυπάς της αλλης παρεας μόνο που δεν την παιζει για πάρτυ της.Τελικά τον πλησιάζει και του λέει..συγγνώμη όμορφοπαιδο,μήπως έχεις φωτια?αμέεεσωςς απαντάει αυτός και της λέει:να σε ρωτήσω και γω κάτι?και λέει ναι.της λέι,θα μου΄δώσεις και μένα ένα φιλάκι?και αυτή του απαντάει με το πιο σέξυ και σαρκαστικό ύφος:ΤΣ τσ τσ,δεν είναι του τύπου κάτι τέτοια πραγματα και φεύγει!!!
άλλη φάση βέβαια να το βλέπεις αλλά πέχει να είναι η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει έβερ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Όπως και ο Savalas, είμαι και εγώ κύριος. η μόνη "χοντράδα" που κάνω συχνά-πυκνά (ως θιασώτης του "καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες") είναι , όταν κριθεί απαραίτητο, να κάνω μαγικά:
ΜΟΛΙΣ ΓΑΜΗΣΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ!

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντα ειμαι κύριος με τις γυναίκες, η μόνη <<χοντράδα>> που κάνω πάντα οτι όταν τις βάζω να μου πάρουν πίπα και βαριέμαι να γαμήσω,ειναι οτιδεν τις ενημερώνω για τα σκάγια που έρχονται δωράκι στο στόμα τους!

Προσωπικά, δεν ενημερώνω ποτέ για το επικείμενο... φλόκι. Όταν το καταλάβουν, κάνουν ό,τι νομίζουν  :P :P

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Όπως και ο Savalas, είμαι και εγώ κύριος. η μόνη "χοντράδα" που κάνω συχνά-πυκνά (ως θιασώτης του "καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες") είναι , όταν κριθεί απαραίτητο, να κάνω μαγικά:
ΜΟΛΙΣ ΓΑΜΗΣΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ!

Ε αυτό δέν είναι χοντράδα...τους αξίζει! :grin:

gpr262

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες εγω την μεγαλη μαλακια την ειχα κανει πριν 2 χρονια οταν ημουνα με την κοπελα μου στο εξοχικο της και ηταν η αδερφη της εκει και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?και μου ριχνει χαστουκι και με πεταξε εξω απο το σπιτι τους

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
σιγα μορε την θεουσα!!!!! μην χεσω...........αλλωστε δεν την εκρινες ουτε την προσβαλες.....μια απορια εκφρασες.....οι παρθενοπιπιτσες......

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
εντάξει πως έκανε και αυτή έτσι μία απορία είχε ο άνθρωπος και ρώτησε δεν την είπε και @ουτάνα την αδερφή της

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Πριν 3 χρονια ειμαι με την γκομενα μου στο εξοχικο της (μαζι με την μητερα της που ειναι μεγαλη καυλα) το βραδυ σηκωθηκα να φερω νερο στο κρεββατι μας.....περναω απο το δωματιο τησ μαμας και την βλεπω να κοιμαται με το κυλοτακι
και μπρουμιτα....η πορτα ορθανιχτη!!!! ειμουν με boxer χωρις
να το καταλαβω εχω κατσει ο μαλακας στην πορτα και την παιζω για παρτυ της.....Εκει που ειμαι τρελα καυλομενος βγενει
η φιλη μου απο το δωματιο (με εψαχνε) μολις την βλεπω κοκαλωνω!!! μολις καταλαβενει τη κανω,,,,,γονατιζει και αρχιζει να με περνει στο στομα της μπροστα στην πορτα!!! εχυσα μεσα της,...Πηγαμε στο δωματιο χωρισ να μιλαμε οταν ξαπλωσαμε μου ειπε πως δεν θελει να το ξανασυζητησουμε ποτε.......ειναι τρελες αυτες οι γυναικες!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά την χοντράδα που έκανα εγώ μάγκες δεν την έχει κάνει κανείς:στριπτιτζόυ στις MOYΣΕΣ πριν 2 χρόνια μου δίνει από μόνη της το τηλ.της γιατί μου είπε ότι της άρεσα κ ο ΜΑΛΑΚΑΣ δεν την πήρα ποτέ τηλ.γιατί φοβήθηκα.Τώρα τι φοβήθηκα δεν ξέρω,αλλά φοβήθηκα.Ηταν μεγάλος μουν.....Έκτοτε δεν έχει περάσει ημέρα που να μην με μουτζώνω.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
!!!!!!! μεγαλε επιασες φεγγαρι με αυτο!!!!

Επισκέπτης
Η παρακάτω ιστορία δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό το θέμα αυτό καθεαυτό, αξίζει όμως τον κόπο να σας διηγηθώ τι μου συναίβει πριν 5-6 χρόνια σε διακοπές (μαζί με άλλο ένα ζευγάρι) που είχα πάει  μόλις είχα χωρίσει από σχέση 9μήνου (αρχικά είχαμε κανονίσει  2 ζευγάρια μαζί αλλά εφόσον όλα ήταν προπληρωμένα, τελικά πήγα , έστω κ μόνος μου – εγώ κ ο πόνος μου).

Ενώ ήμουν στις μαύρες μου, βλέπω το πρώτο βράδυ ότι στο ίδιο νησί να παραθερίζουν 7-8 φίλες μου ιατρικές επισκέπτριες (εγώ ήξερα την μια, παλιά σύζυγος ενός φίλου) σχεδόν όλες οι  γκόμενες φωτιά.: Κοινώς : Fuckable !!!  Τελικά ξεχώρισα το «αστέρι» από τα αστέρια, αρχίζοντάς το να το πολιορκώ στενά. Αυτή το κατάλαβε, αλλά ήθελε ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ : περισσότερο για επιβεβαίωση αλλά κ σιγουριά. Εντωμεταξύ,  μέσα στο 5μερο εγώ είχα ήδη «στριμώξει» κανα 2 από την παρέα «κανονικά κ με το νόμο» στα ποιό απίθανα μέρη και χωρίς πολύ – πολύ ζόρι (στην πισίνα,  4 το πρωί  την μία ,  μέχρι στο roof –garden  του ξενοδοχείου που μέναμε, η ώρα 7 το πρωί την άλλη , μόλις ξημέρωνε). Αυτή έδειχνε (όπως και οι υπόλοιπες στην παρέα) να μην έχουν καταλάβει τίποτα.

Τελικά οι μέρες περνούσαν κ οι 8αδα θα έφευγε από το νησί κ γω τίποτα με το συγκεκριμένο αστέρι.... Τελικά για να κερδίσω χρόνο  λέω στην παρέα «το πόσο ωραία περνάμε» και να παρατείνουμε την παραμονή μας στο νησί. Μόνο 3 από αυτές θα συνέχιζαν τελικά, μαζί με εμένα (ευτυχώς το αστέρι θα παρέμενε, ενώ  αυτές που πρόλαβα κ έχωσα θα έφευγαν όπως κ το φιλικό μου ζευγάρι). Κανονίζουμε τα της διαμονής,  ο ξενοδόχος μας λέει ότι μόνο ένα ΔΙΧΩΡΟ 4κλινο διαμέρισμα παίζει ελεύθερο, το οποίο κ τσιμπήσαμε. Εγώ κάνω πλέον πάρτυ από χαρά (στο ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 3 ΜΩΡΑ) κ συνεχίζω το στενό μου μαρκάρισμα στο αστέρι. Πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι στην εναπομείνοντα γυναικοπαρέα των τριών: η μία από τις 3 να μου κάνει πλάτες κ αβάντα για να γίνει φάση, η  άλλη (σωστό σκυλί του ελέους) μάλλον έμαθε από τις άλλες 2 που είχα «σφυρίξει»  το τι είχε πεχτεί κ άρχισε να πετάει υποννούμενα για να τον «αρπάξει κ αυτή» και το αστέρι να δέχεται το στενό μαρκάρισμα κ να μην υποκύπτει ακόμη. Έπαιζε όμως κ αυτό είχε σημασία για μένα.

Δύο βράδυα πριν φύγουμε οριστικά από το νησί, εγώ έχω χτυπήσει το πόδι μου στην θάλασσα κ αποφασίζω να μείνω στο δωμάτιο το βράδυ για να ηρεμήσω από τον πόνο κ να ξεκουραστώ, ενώ οι άλλες να είναι στο ντεμί : Μέσα ή έξω... Τελικά κάποια στιγμή με πέρνει ο ύπνος . Καποια στιγμή  στον ύπνο μου  νοίωθω να μου ψυθιρίζει τρυφερά μια γυναικεία φωνή : «για να δούμε , ποναέι και η ...... του παιδιού ή μόνο το ποδι του;» κ μου αρχίζει ένα τρελλό-τρελλό τσιμπούκι που δεν κατάλαβα ποτέ (λόγω του ύπνου μου) αν έχυσα ή όχι . Αφού ξύπνησα, συνηδειτοποιώ ότι με είχε βάλει κάτω το «σκυλί» αλάζοντάς μου τον αδόξαστο !! Στην κυριολεξία με γαμούσε κανονικά ... Την ρωτάω οι άλλες δύο που είναι ; μου λέει : « έχουν πάει στα club , εγώ έκατσα εδώ για να σε προσέχω μην χρειαστείς κάτι ». Λέω το αστέρι πού είναι , αυτή εκεί , να επειμένει ότι θα αργήσουν, και ότι η νύχτα είναι μπροστά μας, κλπ,κλπ. Τελικά εφόσον έχουν πέσει κάνα δύο «μανίκια» σηκώνομαι να πάω τουαλέττα, κ συνηδειτοποιώ ότι το αστέρι με άλλη την φίλη τους είναι στο μπαλκόνι του δίχωρου δωματίου και πέρναν αυτί (σίγουρα κ μάτι) το τι είχε γίνει... Εγώ βλέποντας το αστέρι να με κοιτά με ένα θλιμένο βλέμμα περιφρόνησης, απογοήτευσης και αγανάκτησης , ήμουν να ανοίξει η γη να με καταποιεί... Το σκυλί μου είχε στήσει παγίδα λέγοντας  στο αστέρι ότι κ γω είμαι ένας σαν όλους τους άλλους κ το μόνο που τον νοιάζει είναι το κοκό, για το λόγο αυτό με «παγίδεψε» στην κυριολεξία στήνοντας μου εκείνο το βράδυ ένα καλοσκηνοθετημένο κόλπο,  εν γνώση μάλιστα κ των υπολοίπων γυναικών, για να με εκθέσει στο αστέρι , κάτι που κατάφερε τελικά.

Από όσα έμαθα μετά κ εν καιρώ,  το αστέρι είχε αποφασίσει να ενδώσει μετά την ασφυκτική μου πίεση κ το σκυλί λόγω γυναικείας ζήλειας κ μαλακίας ήθελε να της δείξει ότι κ γω λειτουργώ με το κάτω κεφάλι ... Κ έκατσε κ γαμήθηκε για να αποδείξει τα παραπάνω στην άλλη, καιγοντάς με παράλληλα..

Τελικά από την όλη ιστορία έχωσα 3 μουνάκια, αλλά ποτέ την γυναίκα που ήθελα πραγματικά και μου άρεσε. Για να μην σας πώ ότι ίσως αυτό το αστέρι ,αν γινόνταν τελικά κάτι μεταξύ μας, θα μου άλλαζε κ την ζωή....

Ίσως....

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
πω ρε φιλε αν αυτη ηταν απο τις  χειροτερες ιστοριες σου με γυναικες, δε τολμω να φανταστω πως θα ηταν η καλυτερη:cheesy:

ευγε

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Φίλε stavrakas, με το ίσως δεν έγινε τίποτα ποτέ. Αν και ξαπλωμένος, ορθώς έπραξες. Και αν διάβασα καλά τις σχέσεις μεταξύ των μελών της γυναικοπαρέας 9που ισχύει και για τις περισσότερες) και με το αστέρι να ήσουνα, θα σε είχαν όλες στο ντουφέκι μήπως κοιτάξεις στραβά τη γκόμενα στη διαφήμιση της στολίναγια για να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν θέλουν (σχεδόν πάνατ) να βλέπουν την οποιαδήποτε καλύτερή τους να περνάει καλά.
Άρα, σωστά έκανες
PS: Μου έχει τύχει 3 φορές να πάρω κούρσα γυναικοπαρέα. Καμμία φορά δεν πέρασα καλύτερα με την ποιό όμορφη.
Τακεφάλια ψηλά, αδερφέ!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
μαγκες εγω την μεγαλη μαλακια την ειχα κανει πριν 2 χρονια οταν ημουνα με την κοπελα μου στο εξοχικο της και ηταν η αδερφη της εκει και καθωσ αραχτοι στον καναπε της λεω: τι καυλα που ειναι η αδερφη σου κωλο δινει?και μου ριχνει χαστουκι και με πεταξε εξω απο το σπιτι τους

Θυμίζει τη θεϊκή φάση, όπου ο ΓΚΟΥΖ είναι πατέρας (στο έργο ντε) και είναι στο σπίτι η κόρη του με μία φίλη της.
Σιωπή
Σιωπή
ΓΚΟΥΖ (απευθυνόμενος στη φίλη): Τον παίρνεις απ' τον κώλο?
ΚΟΡΗ: Μα τι λες μπαμπά!!!!
ΓΚΟΥΖ (απευθυνόμενος στην κόρη): Ε, είπα να σπάσω τον πάγο.....

Επισκέπτης
Tnxs  και τους δυο φίλους  alfa291 & JohnMullins2005.

Αυτά ακριβώς μου έλεγαν κ οι φίλοι μου όταν γύρισα από το νησί κ τους τα έλεγα .....

Όπως καταλαβαίνετε την πρώην που χωρίσαμε λίγο πριν τις διακοπές την ξεπέρασα γρήγορα, θα έλεγα καλύτερα την ΞΕΧΑΣΑ αμέσως,  όχι όμως κ στο αστέρι που δεν κατάφερα ποτέ να  "μπλέξω μαζί του".... Πρέπει να είχα φάει τέτοιο  κώλυμα που θυμάμαι ότι για κανένα 6μηνο δεν μπορούσα να κάνω καμία σχέση.... 

Βέβαια αυτό που ήταν εμπειρία ζωής ήταν την επομένη μέρα η επιστροφή στο καράβι .... 3 γυναίκες κ γω "δακτυλοδεικτούμενος" σαν να είχα το μίασμα κ όλες ήταν  σαν να είχαν πιεί το αμίλιτο νερό...

μιλάμε για κηδεία εν πλώ.... Κρήτη - Πειραιάς νόμιζα ότι ήταν κανένα 18ωρο, αντί 6 ωρίστες που έκανε τότε το πλοίο της γραμμής.

Σκεφτείτε να μην είχα κάνει κ τίποτα, φεύγοντας άπραγος  ...

Πάλι θα ήταν από πάνω....

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστες με τα φλοκια πουτ τα ριχνετε στο στομα χωρισ προειδοποιηση με καψατε..Χτες ημουν εξω με μια φιλη της αδερφης μου που μου χε ψιλοετοιμασει το κοννε.μετα απο 2 ποτα στο ζεπελιν πηγαμε με ταμαξι στις πιο πανω ερημιες για να δουμε την θεα.Γουσταρε η κοπελα,γουσταρα και εγω και με θεα την αθηνα την ωραια ξετυλιγεται το σκηνικο,οπου να σου χωρις να τυο δειχνει η κατασταση η κοπελια αρχιζει το γλυψιμο.Φερνω και γω στο μυαλο μου τις σουπερ  ιδεες για μη προειδοποιηση.τλειωνω στο στομα της και με την μια βγαζει μνια κραυγη απελπισιας και με κοιταει με το σπερμα στο στομα ετοιμη να κλαψει και μου κουναει χερια-ποδια..καγκελο εγω,κοκαλωσα και τα φτυνει στο καθισμα ,σε μια προσπαθεια να τα ριξει στα πατακια..αφου απορησε βαλθηκα να της εξηγω πως ηταν και καλα ατυχημα και με προειδοποιησε να προειδοποιω σε εντονο υφος,αλλα μαλλον δεν ξενερωσε..Η χειροτερη μαλακια ειναι πως αφησε λεκε και ρωτωντας με η μανα μου για το τι ειναι ο λεκες της απαντησα πως ηταν τζατζικια απο σουβλακι..ημαρτο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ρε φίλε septic είσαι αφασία! Ωραία αφασία!
Έπρεπε όμως να τη ρωτήσεις γιατί τα έφτυσε? Δεν έχουν κουκούτσια!

PS: Ο λεκές βγαίνει με νερό και σαπούνι εύκολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom