Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
velvy για πες στο κοινο που αγωνια τη γευση εχουν οι εκλεκτοι χυμοι μου..
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Lheel :lheel: :lheel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/lheel.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Αυγα, γαλα , τυρι ... τρωτε ?![]()
Καλυφθηκα εν μερει.
Περιμενα καταθεση προσωπικης εμπειριας αλλά τουλαχιστον απαντησες.
Φιλακι? :-*
Αυγα, γαλα , τυρι ... τρωτε ?![]()
velvy για πες στο κοινο που αγωνια τη γευση εχουν οι εκλεκτοι χυμοι μου..![]()
![]()
![]()
![]()
εγω γραψει του κοσμου τις μαλακιες εδω μεσα. κ πιο προσωπικα κιολας. αλλα το πως γαμιεμαι οχι, κ ουτε προκειται.
φιλακι εννοειται πως οχι.
γλυκα σαν μελι, ερωτα![]()
εγω γραψει του κοσμου τις μαλακιες εδω μεσα. κ πιο προσωπικα κιολας. αλλα το πως γαμιεμαι οχι, κ ουτε προκειται.
φιλακι εννοειται πως οχι.![]()
![]()
νεκταρ των θεωννννννννννννννννννννννννννννν
1) Δεν μιλαμε για γαμησι, για πιπες μιλαμε.
2) Καλα, νωρις ειναι ακομη.
ξεκολλα το μυαλο σου λεμε.
σμουτς χαζη![]()
ναι το ξερω, αλλα ειναι καλη τελικα![]()
:![]()
τσιμπα![]()
![]()
δεν εχω ορεξη σημερα κ μ εχουν πιασει οι καλοσυνες κ δε μου βγαινει να βρισω. δεν ειναι μονιμο, οποτε σκασε.
![]()
Θα έρθει άραγε ο ευλογημένος εκείνος καιρός που οι Ελληνίδες μας θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι το να κάνεις και να μιλάς για σεξ είναι κάτι το πολύ απλό και φυσιολογικό ρε γμτ;εγω γραψει του κοσμου τις μαλακιες εδω μεσα. κ πιο προσωπικα κιολας. αλλα το πως γαμιεμαι οχι, κ ουτε προκειται.
Θα έρθει άραγε ο ευλογημένος εκείνος καιρός που οι Ελληνίδες μας θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι το να κάνεις και να μιλάς για σεξ είναι κάτι το πολύ απλό και φυσιολογικό ρε γμτ;
αχχχχχ τι καλα φιιιιιιιιληηη μουυυυυυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()