You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χμμμ τα χθσια εχοθν ολα την ιδια γεθση περίποθ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οχι καμια σχεση!!
εμενα μια μου λεγε γιατι τα χυσια μου δεν εχουν γευση?και μου πε οτι συνηθως ειναι ή αλμυρα ή πικαντικα,ή εχουν κομματακια
μια αλλη μου λεγε οτι "τελεια γευση πουτσου και τελεια γευση απο χυσια"![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
μια αλλη δε μου τα πινε ποτε γιατι ελεγε οτι ειναι παρα πολυ ξινα και ηταν αδυνατο να τα καταπιει.τοτε ομως καπνιζα και δε γυμναζομουν.παιζουν ρολο αυτα
εμενα μια μου λεγε γιατι τα χυσια μου δεν εχουν γευση?και μου πε οτι συνηθως ειναι ή αλμυρα ή πικαντικα,ή εχουν κομματακια
μια αλλη μου λεγε οτι "τελεια γευση πουτσου και τελεια γευση απο χυσια"
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
μια αλλη δε μου τα πινε ποτε γιατι ελεγε οτι ειναι παρα πολυ ξινα και ηταν αδυνατο να τα καταπιει.τοτε ομως καπνιζα και δε γυμναζομουν.παιζουν ρολο αυτα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν ειμαι τοσο τελειωμενη πουσταρδελα ακομη για να εχω ιδιαν πειρα αλλα
Νομιζω αλλαζει η γευση και εχει να κανει με την διατροφη αρα αλλαζει απο ατομο σε ατομο
αλαλ και στο ιδιο ατομο απο μερα σε μερα
Θα ηθελα και γω να μαθω αυτη την διατροφικη λεπτομερια και περιμενω μπας και μας διαφωτησει καμια κοπελα
( και πουσταρδελα να ναι δε μας πειραζει ε ?
)
πρεπει οποιος απαντησει να εχει δοκιμασει τοσο διαφορετικα σπερματα οσο και το ιδιο πανω απο μια φορα για να μας πει
αν ειδε διαφορα ...
Να στειλουμε ενα e mali στον μαμαλακη ? ειναι γευσιγνωστης ισως ξερει
*
Εαν καποια κορασιδα η πουσταρδελα η αντρας τελος παντων εχει να δωσει καποια απαντηση και ντρεπετε
δεχομαστε και ΠΜ < ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ >
Νομιζω αλλαζει η γευση και εχει να κανει με την διατροφη αρα αλλαζει απο ατομο σε ατομο
Θα ηθελα και γω να μαθω αυτη την διατροφικη λεπτομερια και περιμενω μπας και μας διαφωτησει καμια κοπελα
( και πουσταρδελα να ναι δε μας πειραζει ε ?
πρεπει οποιος απαντησει να εχει δοκιμασει τοσο διαφορετικα σπερματα οσο και το ιδιο πανω απο μια φορα για να μας πει
αν ειδε διαφορα ...
*
Εαν καποια κορασιδα η πουσταρδελα η αντρας τελος παντων εχει να δωσει καποια απαντηση και ντρεπετε
μηπωσ θπαρχει καποια κοπελλα στο σαιτ να μασ πει τι γεθση εχοθν τα χθσια περιποθ και αν ολα τα χθσια εχοθν την ιδια γεθση?![]()
τα ειχα δωσει στο στομα σε μια και τησ αρεσαν ,ενω σε μια αλλη τησ ηρθε αναγοθλα!
:S :S![]()
![]()
![]()
αναλόγως τί έφαγες πριν,αλλάζει και η γεύση
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Δεν ειμαι τοσο τελειωμενη πουσταρδελα ακομη για να εχω ιδιαν πειρα αλλα
( και πουσταρδελα να ναι δε μας πειραζει ε ?)
αν ειδε διαφορα ...
*
Επίσης, να μας πει αν ξέρει κανείς, ποιες τροφές ή ποια ροφήματα το κάνουν πιο γλυκό και απολαυστικό στην γεύση!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Επίσης, να μας πει αν ξέρει κανείς, ποιες τροφές το κάνουν πιο γλυκό και απολαυστικό στην γεύση!
ναι .. χαιρομαι που το ειπατε , ξεχασα να το γραψε
Τα σεβη μου κυριε Γαματεα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
η πορτοκαλάδα
η φυσική, όχι η μαλακοαμίτα![]()
Ελα ασε τις μυξοπαρθενιες και πες τα ολα
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
ναι .. χαιρομαι που το ειπατε , ξεχασα να το γραψε
Τα σεβη μου κυριε Γαματεα
"Γιαυτό οι Χιώτες πηγαίνουν δυο-δυο".
Τα σέβη μου κύριε Γραμματεύ!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
η πορτοκαλάδα
η φυσική, όχι η μαλακοαμίτα![]()
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
Μήπως ξέρεις και την ποσότητα; 1-2 ποτήρια αρκούν; Και πόσες ώρες πριν θα πρέπει να έχουν καταναλωθεί ώστε να φτάσουν στην συγκεκριμένη "θήκη";
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
Μήπως ξέρεις και την ποσότητα; 1-2 ποτήρια αρκούν; Και πόσες ώρες πριν θα πρέπει να έχουν καταναλωθεί ώστε να φτάσουν στην συγκεκριμένη "θήκη";
Α ωραια.
Θα κανουμε και ειδικη διατροφη και προγραμμα για να εχουν ωραια γευση και να μην χαλιεται η Μπουμπα.
Επισκέπτης
Εμένα μυρίζουν πατσά....οπότε προφανώς θα έχουν και την ίδια γεύση
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
γιατί καλέ?
σας λένε ότι παίζει ρόλο η γεύση στο αν θα τα πάρουν στο στόμα/θα τα καταπιούν και το χάβετε?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
γιατί καλέ?
σας λένε ότι παίζει ρόλο η γεύση στο αν θα τα πάρουν στο στόμα/θα τα καταπιούν και το χάβετε?![]()
Οχι αλλα οταν σε χαρακτηρισουν < γλυκουλη > εεεε πρεπει αν δικαιωσεις τον χαρακτηρισμο
ασε τις υπεκφυγες και μολωγα
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εμένα μυρίζουν χλωρίνη
Σε ολους χλωρινη μυριζουν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
τι να μολογήσω?
τα πιο γλυκά χύσια που έχω δοκιμάσει ήταν από έναν που έπινε πορτοκαλάδες και από έναν άλλον που έτρωγε πολλά γλυκά, τώρα δεν ξέρω αν έτυχε![]()
Εμπειρια απο δίπιτο με τζατζικι και κρεμμυδι εχεις να καταθεσεις?
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Κάτι μου λέει ότι το νήμα θα γίνει επικό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις