xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μου φενεται περιεργο γιατι το δερμα του πεους ειναι πολυ πανω.
πως θα λειτουργει?
πως θα λειτουργει?
στις τσοντες ολοι εχουν κανει περιτομη (ναι βουδα ειπα μαλακια νταξει ψαχνεστε ολοι αμεσως)...χαζοι ειναι? ;)
Ρε παιδιά,η φίμωση είναι το πρόβλημα.Η περιτομή είναι που κάνατε.Δεν κάνατε φίμωση!!!
τα ειπεσ ολα σιναγονιστι!ευγε!!!Οι γκομενες παντως τρελαινονται να γλυφουν και να "επεξεργαζονται" εν πουτσο με περιτομη (ισως επειδη παντα ειναι πιο καθαρος και ετοιμος για "περιποιηση"),ειναι πιο ωραιος και λαχταριστος, και αργει.....
αυτη η επεμβαση ειναι πλαστικη,εαν δε το γνωριζατε!
για να το εχουν κανει οι πορνοσταρ κατι θα ξερουν ..οποτε keep walking χρισταρα!!!!αυτη η επεμβαση ειναι πλαστικη,εαν δε το γνωριζατε!
ρε πιτσι,εγω πριν κανω την επεμβαση αργουσα πολυ να τελειωσω,τωρα δηλαδη μονο με cg θα τελειωνω γιατι και πριν για να τελειωσω σε μπουρδελο επαιρνα 2 γυναικες τη μια μετα την αλλη,σε στουντιο τελειωνα με ιζαμπελλα,καθομουνα κανα 40νταλεπτο περιπου αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες να μην τελειωνα ουτε και σε στουντιο.
τωρα θα πιτσιλαει πιο μακρια οπως λες?
παντως το δερμα μου φενεται πολυ πανω,το μονο που μου δεινει κουραγιο ειναι οτι το εχουν κανει οι πορνοσταρ.
οταν το λεγομενο πετσακι υπερκαλυπτει τη βαλανο και δεν την αφηνει να αποκαλυφθει κατα τη στυση
Μετα απο αυτο προβλεπω 50000 μελη κι αλλοι τοσοι επισκεπτες να πηγαινουν για περιτομη..εμενα παντως ως γυναικα μ αρεσει να φαινεται.....