Μελίνα από Κασσάνδρας.....συνήθως δουλεύει πρωινή βάρδυα.
τσέκαρε τα μπάνερ δεξιά-αριστερά να την δεις ;)
Δυστυχώς, στην σελίδα του στούντιο δεν έχει φωτογραφίες της.
Μελίνα από Κασσάνδρας.....συνήθως δουλεύει πρωινή βάρδυα.
τσέκαρε τα μπάνερ δεξιά-αριστερά να την δεις ;)
Αν θελεις αλλα κόλπα να απευθυνθεις σε σωματεία Ελληνορωμαϊκής πάλης.
Ή στη Χρυσή Αυγή.
τυπε η νικη στη μαχη εκτιμαται απο το μεγεθος του αντιπαλου
Καλησπέρα σε όλους.. Νέος στο site, αλλά αναγνώστης ως επισκέπτης εδώ και 2-3 μήνες.
Ο καθένας μας την βρίσκει με κάτι διαφορετικό.. Εγώ την βρίσκω με τις δυνατές γυναίκες. Θα παρακαλούσα θερμά, όσοι έχουν τον χρόνο και την διάθεση, να μοιραστούν εμπειρίες με κοπέλες που ήταν ιδιαίτερα δυνατές στο σώμα και ιδίως στα χέρια και στα πόδια. Από οποιοδήποτε χώρο.. μασάζ, στούντιο, στριπ, κλπ.. Έτυχε ποτέ να βρεθείτε με κάποια κοπέλα που σας εξέπληξε με την δύναμή της? Υπήρξε ποτέ κάποια που ίσως ήταν και δυνατότερη από εσάς? Και αν ναι, θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια/ες να συναντήσω?
Καταλαβαίνω πως ίσως κάποιοι το πάρουν στον χαβαλέ και θα κράξουν.. Δεκτός ο χαβαλές, αλλά θα εκτιμούσα αν έστω και ελάχιστα μέλη έχουν απάντηση στην ερώτησή μου.
Αν νομίζει η διαχείριση πως μπορώ να κάνω μια παρόμοια ερώτηση σε μια ακόμα κατηγορία (μασάζ πχ, που ίσως έχω πιθανότητες να πετύχω αυτό που ψάχνω) αν είναι εύκολο ας μου πει κάποιος πως επιτρέπεται, για να μην γεμίζω αυθαίρετα το site με το ίδιο θέμα σε πολλά σημεία.
Ευχαριστώ.
Κάποια νέα κυρία/δεσποινίδα με δυνατά γυμνασμένα χέρια κ πόδια?
ΠΟΙΑ ΛΙΝΤΑ??Η Λίντα έχει πολλή δυναμη