amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
πεστου τα
τί να τού πώ.... τό νούτου στά σουβλάκια τόν έχει.....
πεστου τα
Πέραν της πλάκας, η Μαρίνα από το Φυλής 104 είναι πολύ δυνατή κοπέλα.
Πέραν της πλάκας, η Μαρίνα από το Φυλής 104 είναι πολύ δυνατή κοπέλα.
Έχεις μήνυμα από Ντάρια: "να πα να γαμηθεί ο μαλάκας ο κομπλεξικός, ποιός ξέρει πόσο ξύλο τρώει στο σπίτι απ'τη γυναίκα του".
Δυστυχώς για σένα δεν υπάρχει κατάστημα που να προσφέρει ηλεκτροσόκ.
Έχεις μήνυμα από Ντάρια: "να πα να γαμηθεί ο μαλάκας ο κομπλεξικός, ποιός ξέρει πόσο ξύλο τρώει στο σπίτι απ'τη γυναίκα του".
Κι'εγώ που δεν ξεχνώ ότι τη διαδρομή Δαφνί-Δρομοκαϊτειο την έχεις κάνει Παγκράτι-Κολιάτσου.
Προς το παρόν παίξε με το πουλάκι σου όπως κάνεις τόσα χρόνια.
Το μήνυμα κάντο ρολό και βάλτο στον πάτο σου.
ρε φιλε να γαμησεις θες η να παλεψεις? :o
Προς το παρόν παίξε με το πουλάκι σου όπως κάνεις τόσα χρόνια.
Το μήνυμα κάντο ρολό και βάλτο στον πάτο σου.
Εσύ έχεις πιάσει το τζάκποτ: είσαι All of the Above.
το θεμα ειναι να μην εσπρωξε μονο εσενα ;) ;)όταν ήμουν 18-19 χρονών είχα πάρει την Χειλουδάκη χωρίς βέβαια να γνωρίζω τι και πως,
κάποια στιγμή όταν μπήκε μέσα έπιασε το κρεβάτι και το έσπρωξε με εμένα επάνω
μετά όταν τη βγάλανε στη τηλεόραση μου λύθηκε η απορία πως μπόρεσε να σπρώξει το κρεβάτι
να την γαμήσεις θες φίλος ή να σε βοηθήσει στη μετακόμιση?
το θεμα ειναι να μην εσπρωξε μονο εσενα ;) ;)
δούλεψε φίλος, άστο το έχουμε τσεκάρει πολλοί συναγωνιστές, και να σου πω και χρονολογία 1992 - 1993
Καλησπέρα σε όλους.. Νέος στο site, αλλά αναγνώστης ως επισκέπτης εδώ και 2-3 μήνες.
Ο καθένας μας την βρίσκει με κάτι διαφορετικό.. Εγώ την βρίσκω με τις δυνατές γυναίκες. Θα παρακαλούσα θερμά, όσοι έχουν τον χρόνο και την διάθεση, να μοιραστούν εμπειρίες με κοπέλες που ήταν ιδιαίτερα δυνατές στο σώμα και ιδίως στα χέρια και στα πόδια. Από οποιοδήποτε χώρο.. μασάζ, στούντιο, στριπ, κλπ.. Έτυχε ποτέ να βρεθείτε με κάποια κοπέλα που σας εξέπληξε με την δύναμή της? Υπήρξε ποτέ κάποια που ίσως ήταν και δυνατότερη από εσάς? Και αν ναι, θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια/ες να συναντήσω?
Καταλαβαίνω πως ίσως κάποιοι το πάρουν στον χαβαλέ και θα κράξουν.. Δεκτός ο χαβαλές, αλλά θα εκτιμούσα αν έστω και ελάχιστα μέλη έχουν απάντηση στην ερώτησή μου.
Αν νομίζει η διαχείριση πως μπορώ να κάνω μια παρόμοια ερώτηση σε μια ακόμα κατηγορία (μασάζ πχ, που ίσως έχω πιθανότητες να πετύχω αυτό που ψάχνω) αν είναι εύκολο ας μου πει κάποιος πως επιτρέπεται, για να μην γεμίζω αυθαίρετα το site με το ίδιο θέμα σε πολλά σημεία.
Ευχαριστώ.
και που να δεις τι πάθαμε όταν την είδαμε στη τηλεόραση με τον συνάδελφο mpouzoklido, αυτός ο πούστης με πήρε στο λαιμό του, μπήκε πρώτος και μετά μου είπε να μπω και εγώ