Νέα

«Χειραγώγηση» πουτάνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αs πει ο καθεναs τον τροπο του.
εννοω τροπουs συμπριφοραs προs αυτεs για να περναμε καλυτερα εμειs.
[αs πουμε αλλαγη στασεων και τετοια η'διαφορα κολπακια κλπ.]για να μαθαινουν οι νεοτεροι. :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
[αs πουμε αλλαγη στασεων και τετοια η'διαφορα κολπακια κλπ.]για να μαθαινουν οι νεοτεροι. :dancing:
Eιναι κατι τελειως υποκειμενικο.Αλλες κανουν''παπαδες''οποτε εχουν ορεξη και καλο touch με τον πελατη.It`s in your hand man

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μιληστε ρες μαγκεs οταν ανοιγω θεμα γιατι δεν μου απαντατε?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Βγάλε ένα πιάτο κομπλέ μπροστά τους και θα περάσετε καλά, αλλιώς ριξτης χλωροφόρμιο και θα περάσεις εσύ καλά. Τα λ7 από όσα ξέρω δεν τις συγκινούν(χα χα καλό ε-αλλά τεσπά ίσως εν ώρα εργασίας να νιώθουν πουτάνες αν τους δείξεις μαρούλια-χα χα καλλίτερο ε)

Οπότε πιάτο.

Επισκέπτης
τα ατακτα πορνιδια θα πρεπει να σεβονται τους καυλιαριδεσ....αλλιος θα πρεπει να ιποστουν τιν αντοιστιχι τιμορια......μαγικο μασ ραβδι εν δρασι!!!!!

Επισκέπτης

Όπως ακριβώς το είπες... τρόπους συμπεριφοράς πρέπει να έχουμε για να περνάμε καλύτερα. Δεν λέμε βέβαια να γίνεσαι γλυκανάλατος, αλλά μια στοιχειώδη ευγένεια θα σε ανταμοίψει. ʼνθρωποι είναι κι αυτοί και δεν νομίζω να γουστάρουν που περνάνε 50 άτομα από πάνω τους κάθε μέρα, εκ των οποίων τα 40 είναι μπίχλες! Και μιας και το ανέφερα... καλό είναι όταν πας σε μπουρδέλο να μην σκυλοβρωμάς! Εγώ τις περισσότερες φορές πάω μπανιαρισμένος!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ΛΑΘΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟST ΕΞΑΡΧΗΣ....
Οταν μιλάτε για πουτάνες αναφέρεστε σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ και οι γυναίκες που να χτυπιόμαστε οι άντρες ΔΕΝ χειραγωγούνται με τίποτα, απλά κάποια πράγματα (χρήμα πχ) τις κάνει πιο βατές...αλλά τέλεια ή μερική χειραγώγηση ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ έχετε χάσει από την αρχή αν πάτε με αυτό το μυαλό...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ...όταν θέλετε να "κάνετε" ότι κάνετε ή θέλετε να κάνετε με μια "πουτάνα" ΚΑΤΑΡΧΗΝ ότι και να πιστεύετε γιαυτήν ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ....το έχω πει χιλιάδες φορές, άνθρωποι είναι και αυτές, βγάζουν τα (σεξουαλικά και όχι μόνο) απωθημένα τόσο κόσμος πάνω τους ΔΕΝ είναι ανάγκη να τους δείχνετε. Αν συμπεριφέρεστε με ευπρέπεια και ειλικρίνεια, είστε καθαροί και για όσους το αντέχουν το "παίξετε" ΄λίγο αισθηματίες (ότι δηλαδή σας αρέσει, ή ότι ψάχνεστε ή ότι εν τέλει ψάχνετε το GFE και όχι ένα πήδουλο) ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ βγαίνετε εκτός και πέσετε σε ΨΥΧΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΡΙΑ...

ΟΠΟΤΕ ανακεφαλαιώνω ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
σε οποιαδήποτε μπίζνα ο πελάτης αν σκάσει λέτσος, αγενής, άπλυτος, κλπ.κλπ. δεν πρόκειται να σερβιριστεί σωστά.
Πόσο μάλλον στις περιπτώσεις που το σερβίρισμα έχει και επαφή κρέατος. Ένας λόγος παραπάνω.
Και το θέμα είναι ένας μαλάκας να σκάσει και να κάνει την πουτάνα Βαπόρο ο επόμενος θα τα φάει στη μάπα.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Nαι βεβαια παντα πεντακαθαροs και αρωματiσμενοs full.
εγω αναφερομαι κυριωs για το πωs μπορουμε εμειs να εκμεταλευτουμε οσο το δυνατον καλυτερα τα χρηματα μαs.
τη λεξη 'χειραγωγηση' τη χρησιμοποιησα μεταφορικα μην παρεξηγηθω.
σεβομαι τιs ιεροδουλεs ανθρωποι ειναι και αυτεs,ειναι ενα διαφορετικο ειδοs γυναικων.

Επισκέπτης
εγω πιστευω πως αν πας πλημενος και παρφουμαρισμενος, παντα χαμογελαστος θα ψιλοπερασεις καλα.... μετα αν στο δωματιο κανεις κανα αστειακι για να σπασει ο παγος... και τελος την ψιλοαγκαλιαζεις της μιλας λιγο ωραια θα σπασει λιγο και θα σου συμπεριφερθει ωραια και εγω προσωπικα παντα πριν φυγει σηκωνομαι και την φιλαω στο μαγουλο και της λεω ευχαριστω..... βεβαια, καλα περνας 1 στις 10 γιατι μπορει εσυ να εχεις ορεξη αλλα η πουτανα δεν εχει σχεδον ποτε!!!! αυτα τα κανεις βεβαια εκει που σε παιρνει δηλαδη στην ρενατα τι να κανεις? αφου ειναι παγακι και δεν ψηνεται για τιποτα παραπανω (κανει ωραιο κρεβατι αλλα παραμενει παγος αδιαπεραστος)..... ομως π.χ. η μιλανα ειναι δεκτικη σε τετοιο πραγμα.... με λιγα λογια αν δειξεις λιγο ενδιαφερον αυτη μπορει να το εκτιμισει, ασε που για να γινει το σκηνικο=gfe πρεπει και οι δυο να το παιζουν εξ'ισου δηλαδη οπως παιζει θεατρο το χριστινακι (φυλης 65) ετσι το παιζω και εγω για να ευχαριστιθω το σκηνικο.... βεβαια τις περισσοτερες φορες σπαζεσαι γιατι παροτι κανεις τον μαλακα αυτη σε γραφε στον πουτσο της.. και λες τι εγινε ρε πουστη.... αλλα εγω να κανω ενα σκετο γαμησι δεν μπορω, θελω να παιξω και λιγο.....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σίγουρα άμα γίνεις τακτικός πελάτης απολαμβάνεις κάποια ωφέλη αλλά δεν πρέπει να σε θεωρήσει και δεδομένο.Δεν είναι να δίνεις και πολύ θάρρος... 

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σιγουρα ολοι εχουμε ακουσει ιστοριεs για πεταμενα λεφτα η' για καποιουs που εκλαψαν τα ωραια τουs ευρω.
αν τιs κανειs και ποδολαγνειεs και τετοια τρυφερα δεν θα σε δει αλλιωs?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Χρήστο αγαπητέ, στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να πετάμε λεφτά σε διάφορα πράγματα από υπηρεσίες μέχρι προΪόντα και από φαγητό μέχρι διασκέδαση. Κακή ποιότητα σε ψηλή τιμή με απαράδεκτο σέρβις και ανύπαρκτη ευγένεια. Πόσο μάλλον στο χώρο αυτό που μιλάμε...στον οποίο υπάρχουν και ψυχοσυναισθηματικά και σωματικά απωθημένα-προβλήματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom