Νέα

Χάζεψαν τα γερόντια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Χάζεψαν τα γερόντια, ο Μικρούτσικος λέει ξεπαθέρνιασε την Όλγα Τρέμη, ο Λιάνης έπιανε το βυζί της Βουγιουκλάκη, σε λιγο περιμένουμε κανας Ψινάκης να μας πει ποιος τον κωλοδαχτύλιαζε.....
Όταν περνάει η ηλικία ούτε να αφήνεις να ψηφίζουν τα γερόντια δεν πρέπει, ούτε να είναι σε κάμερες και μικρόφωνα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Χάζεψαν τα γερόντια, ο Μικρούτσικος λέει ξεπαθέρνιασε την Όλγα Τρέμη, ο Λιάνης έπιανε το βυζί της Βουγιουκλάκη, σε λιγο περιμένουμε κανας Ψινάκης να μας πει ποιος τον κωλοδαχτύλιαζε.....
Όταν περνάει η ηλικία ούτε να αφήνεις να ψηφίζουν τα γερόντια δεν πρέπει, ούτε να είναι σε κάμερες και μικρόφωνα....
Ελεύθεροι επαγγελματίες είναι...ποιος να τους στείλει για σύνταξη;

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Μην είστε ρατσιστές προς την 3τη ηλικία

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Οι γέροντες δεν έχουν χαζεψει
Λογικο είναι ότι όσο Γερνας τόσο φυρενει το μυαλό .
Πάντα έτσι ήταν .
Πρέπει να βλέπουμε τα πάντα με την επιείκεια που αρμόζει στην κάθε ηλικία
Οι ιδιαιτερότητες κάποιων δεν χαρακτηρίζει όλη την ηλικιακή ομάδα

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
οπως ξέρετε εκτός απο μαιευτήρας ηλεκτρολογος, εχω κάνει την δουλειά του Μπισμπίκη με το κωλόμπαρο, έχω κάνει την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων, και πλέον ζω με την επιχορήγα του Μητσοτάκη στην επιχείρα της γυναίκας που μου έχει πρήξει τα αρχίδια γενικώς με την ασχετοσύνη στα μαγειρικα και το οικοκυρικά , μου εχει κανει την κορη ελλεηνίδα να φτιάχνει νύχια και να μην ακουμπάει πιάτο για πλύσιμο, αλλά μου έδωσε κάτι υπερπολύτιμο.
πλέον δουλεύω για χομπυ και οχι για βιοπορισμό, έτσι ακολουθώ ένα τρόπο ζωής με διάφορα χόμπυ, νόμιμα και απαγορευμένα. Σχετικά με τα χόμπυ θα ανοιξω νέο θέμα να συζητάμε γιατι άντρες είμαστε και ζούμε για τα χόμπυ μας και τις βόλτες μας.
Ένα θέμα που μου αρέσει είναι η ψυχολογία, το έχω γράψει ξανά.
Στα γερόντια που έχουν άνοια, μισοαλτσαχαιμερ και άλλα τέτοια (υπάρχουν και ηλιιωμένοι με σώας τας φρένας και μυαλό ξυράφι που έχουν σοφία και συναγωνίζονται 20άρηδες σε διαύγεια πνεύματος), τέλος πάντων οι άτυχοι που λόγω κληρονομικότητας ξεκουτιάζουν, σε αυτούς παρατηρείται το παρακάτω σύμπτωμα.
Ότι χαρακτήρα και συμπεριφορά είχαν νέοι, στην τρίτη ηλικία εκτραχύνεται και μεγαλώνει.
Καποιος νευρικός γίνεται πιο νευρικος, ο ευσυγκινητος πιο πολύ, ο ευαίσθητος , ο μαλακας, ο γκομενιάρης, οι εκφυλιστικες ασθένειες του εγκεφάλου κάνουν τα πράγματα χειρότερα, και οι γέροι ξεφεύγουν......

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Ότι χαρακτήρα και συμπεριφορά είχαν νέοι, στην τρίτη ηλικία εκτραχύνεται και μεγαλώνει.
Καποιος νευρικός γίνεται πιο νευρικος, ο ευσυγκινητος πιο πολύ, ο εαυσθητος , ο μαλακας, ο γκομενιάρης, οι εκφυλιστικες ασθένειες του εγκεφάλου κάνουν τα πράγματα χειρότερα, και οι γέροι ξεφεύγουν......

οποτε τυπε να περιμενουμε τον μικρουτσικο σε μερικα χρονια να αρχισει να μας λεει και καθε ποτε τον παιζει :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
οπως ξέρετε εκτός απο μαιευτήρας ηλεκτρολογος, εχω κάνει την δουλειά του Μπισμπίκη με το κωλόμπαρο, έχω κάνει την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων, και πλέον ζω με την επιχορήγα του Μητσοτάκη στην επιχείρα της γυναίκας που μου έχει πρήξει τα αρχίδια γενικώς με την ασχετοσύνη στα μαγειρικα και το οικοκυρικά , μου εχει κανει την κορη ελλεηνίδα να φτιάχνει νύχια και να μην ακουμπάει πιάτο για πλύσιμο, αλλά μου έδωσε κάτι υπερπολύτιμο.
πλέον δουλεύω για χομπυ και οχι για βιοπορισμό, έτσι ακολουθώ ένα τρόπο ζωής με διάφορα χόμπυ, νόμιμα και απαγορευμένα. Σχετικά με τα χόμπυ θα ανοιξω νέο θέμα να συζητάμε γιατι άντρες είμαστε και ζούμε για τα χόμπυ μας και τις βόλτες μας.
Ένα θέμα που μου αρέσει είναι η ψυχολογία, το έχω γράψει ξανά.
Στα γερόντια που έχουν άνοια, μισοαλτσαχαιμερ και άλλα τέτοια (υπάρχουν και ηλιιωμένοι με σώας τας φρένας και μυαλό ξυράφι που έχουν σοφία και συναγωνίζονται 20άρηδες σε διαύγεια πνεύματος), τέλος πάντων οι άτυχοι που λόγω κληρονομικότητας ξεκουτιάζουν, σε αυτούς παρατηρείται το παρακάτω σύμπτωμα.
Καποιος νευρικός γίνεται πιο νευρικος, ο ευσυγκινητος πιο πολύ, ο εαυσθητος , ο μαλακας, ο γκομενιάρης, οι εκφυλιστικες ασθένειες του εγκεφάλου κάνουν τα πράγματα χειρότερα, και οι γέροι ξεφεύγουν......
Άρα εμείς...προς τα πού οδεύουμε...;:woldman:
Θα χουφτωνουμε τις νοσοκόμες που θα μας χαπακωνουν;

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Άρα εμείς...προς τα πού οδεύουμε...;:woldman:
Θα χουφτωνουμε τις νοσοκόμες που θα μας χαπακωνουν;
Ο γεροντολογικες εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου είναι συνήθως κληρονομικές. Σπάνια παρουσιάζονται χωρίς κληρονομικότητα, οποτε έλεγξε γονείς και θείους και παππούδες, και μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση θα φτάσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Ο γεροντολογικες εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου είναι συνήθως κληρονομικές. Σπάνια παρουσιάζονται χωρίς κληρονομικότητα, οποτε έλεγξε γονείς και θείους και παππούδες, και μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση θα φτάσεις.
Αν μιλάς για μορφές άνοιας δεν έχουμε τέτοια...
Όμως επειδή το κατοχικό σύνδρομο περνάει και αυτό από γενιά σε γενια φροντίζω να έχω ξηρά τροφή διαθέσιμη για ώρα ανάγκης....

• Like
Αντιδράσεις: Termin
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Μια από τις αστείες αλλά και για κλάματα περιπτώσεις είναι κάτι γέροι οι λεγόμενοι πορνογεροι, που ρίχνονται σε κοριτσάκια ή βωμολοχουν.....
Θυμάμαι ένα γερο που τα είχε χαμενα σε μια στάση λεωφορείου, βλέπει μια γυναίκα με μια τσάντα με λαχανικά και της λέει φωναχτά, αυτό το αγγούρι χωράει στον κωλο σου;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Μια από τις αστείες αλλά και για κλάματα περιπτώσεις είναι κάτι γέροι οι λεγόμενοι πορνογεροι, που ρίχνονται σε κοριτσάκια ή βωμολοχουν.....
Θυμάμαι ένα γερο που τα είχε χαμενα σε μια στάση λεωφορείου, βλέπει μια γυναίκα με μια τσάντα με λαχανικά και της λέει φωναχτά, αυτό το αγγούρι χωράει στον κωλο σου;
Τα μέλη μας ίσως δεν καταντήσουν έτσι γιατί θα είναι πιο εκτονωμενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom