οπως ξέρετε εκτός απο μαιευτήρας ηλεκτρολογος, εχω κάνει την δουλειά του Μπισμπίκη με το κωλόμπαρο, έχω κάνει την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων, και πλέον ζω με την επιχορήγα του Μητσοτάκη στην επιχείρα της γυναίκας που μου έχει πρήξει τα αρχίδια γενικώς με την ασχετοσύνη στα μαγειρικα και το οικοκυρικά , μου εχει κανει την κορη ελλεηνίδα να φτιάχνει νύχια και να μην ακουμπάει πιάτο για πλύσιμο, αλλά μου έδωσε κάτι υπερπολύτιμο.
πλέον δουλεύω για χομπυ και οχι για βιοπορισμό, έτσι ακολουθώ ένα τρόπο ζωής με διάφορα χόμπυ, νόμιμα και απαγορευμένα. Σχετικά με τα χόμπυ θα ανοιξω νέο θέμα να συζητάμε γιατι άντρες είμαστε και ζούμε για τα χόμπυ μας και τις βόλτες μας.
Ένα θέμα που μου αρέσει είναι η ψυχολογία, το έχω γράψει ξανά.
Στα γερόντια που έχουν άνοια, μισοαλτσαχαιμερ και άλλα τέτοια (υπάρχουν και ηλιιωμένοι με σώας τας φρένας και μυαλό ξυράφι που έχουν σοφία και συναγωνίζονται 20άρηδες σε διαύγεια πνεύματος), τέλος πάντων οι άτυχοι που λόγω κληρονομικότητας ξεκουτιάζουν, σε αυτούς παρατηρείται το παρακάτω σύμπτωμα.
Ότι χαρακτήρα και συμπεριφορά είχαν νέοι, στην τρίτη ηλικία εκτραχύνεται και μεγαλώνει.
Καποιος νευρικός γίνεται πιο νευρικος, ο ευσυγκινητος πιο πολύ, ο ευαίσθητος , ο μαλακας, ο γκομενιάρης, οι εκφυλιστικες ασθένειες του εγκεφάλου κάνουν τα πράγματα χειρότερα, και οι γέροι ξεφεύγουν......