John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Καλή χρονιά να έχουμε παιδες
Εντάξει, είμαι αλλά δεν έχω εξερευνήσει τα πάντα ακόμα. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μουΚοντά στην Αθήνα είναι...μάλλον δεν είσαι του φαγητού...
@capo di capi, θα πρωτοτυπήσω... άσε τα like και ανέβασε κανένα post
Εσύ να βρεθούμε να κάνουμε παρτουζα να περάσουμε καλάΕντάξει, είμαι αλλά δεν έχω εξερευνήσει τα πάντα ακόμα. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου
Στην Αθήνα πάντως πρέπει να έχετε ωραίες ταβέρνες...Εντάξει, είμαι αλλά δεν έχω εξερευνήσει τα πάντα ακόμα. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου
Ξανασκέψου τοπολυ νορμαλ μου φαινεστε για μπου
Μπορεί να έχει δίκιοΞανασκέψου το
Σα 1η εικονα λεω . Βασικα στη χειροτερη μπορει να εχετε βαλσαμωμενες τις γιαγιαδες σας στο υπογειο και να τους διαβαζετε ιστοριες τα βραδια αλλα για μπου νορμαλ θεωρειται αυτο δε με ανησυχειΞανασκέψου το
Θερίζει η όμικρον Fatsea....Εσύ να βρεθούμε να κάνουμε παρτουζα να περάσουμε καλά
Μπα μαλακίες ψέματα λένε ένας ιός είναιΘερίζει η όμικρον Fatsea....
Ο Aristarxos στο υπόγειο βαριά να έχει κανένα κεφάλι τυρί, κανένα χοιρινό για μπέικον και κανένα βαρέλι κόκκινο κρασίΣα 1η εικονα λεω . Βασικα στη χειροτερη μπορει να εχετε βαλσαμωμενες τις γιαγιαδες σας στο υπογειο και να τους διαβαζετε ιστοριες τα βραδια αλλα για μπου νορμαλ θεωρειται αυτο δε με ανησυχει
Αν είχα υπόγειο, όντως έτσι θα ήταν...Ο Aristarxos στο υπόγειο βαριά να έχει κανένα κεφάλι τυρί, κανένα χοιρινό για μπέικον και κανένα βαρέλι κόκκινο κρασί
Επειδη ελεγες για σουβλακια , μεχρι ποσα μπορεις ? το μαξ δλδ που χεις φαειΑν είχα υπόγειο, όντως έτσι θα ήταν...
8 με διπλή πιταΕπειδη ελεγες για σουβλακια , μεχρι ποσα μπορεις ? το μαξ δλδ που χεις φαει
Κανά δεκαριά πρέπει να τα έχω καταφέρει παλιότερα που ήμουν πιο νέος.. αχχ...να ήταν τα νιάτα δυο φορές...Επειδη ελεγες για σουβλακια , μεχρι ποσα μπορεις ? το μαξ δλδ που χεις φαει
Σουβλάκια εννοώ το καλαμάκι για εσάς τους νότιους...Κανά δεκαριά πρέπει να τα έχω καταφέρει παλιότερα που ήμουν πιο νέος.. αχχ...να ήταν τα νιάτα δυο φορές...
10??? αυτα ειναι .Και τυλιχτα μεχρι ποσα ?Κανά δεκαριά πρέπει να τα έχω καταφέρει παλιότερα που ήμουν πιο νέος.. αχχ...να ήταν τα νιάτα δυο φορές...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουβλάκια εννοώ το καλαμάκι για εσάς τους νότιους...
Όχι πίτα παίδεςΚανά δεκαριά πρέπει να τα έχω καταφέρει παλιότερα που ήμουν πιο νέος.. αχχ...να ήταν τα νιάτα δυο φορές...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σουβλάκια εννοώ το καλαμάκι για εσάς τους νότιους...
Εμείς θεσνικη έχουμε πολύ μεγάλα σάντουιτς...στο ένα χορταινεις , στα δυο πεθαίνεις...10??? αυτα ειναι .Και τυλιχτα μεχρι ποσα ?
Εσείς την παρτουζα την λέτε με 4 Με 17 είναι ανομαλιαΕμείς θεσνικη έχουμε πολύ μεγάλα σάντουιτς...στο ένα χορταινεις , στα δυο πεθαίνεις...