Σε πρόλαβα....Για αυτό το έσβησα το μην για να μην μπω σε τέτοια κουβέντα.χαχαχα..έτσι λένε τι κοντοσούβλι στα ορεινά των Γρεβενών...
Καλά, δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα
Σε πρόλαβα....Για αυτό το έσβησα το μην για να μην μπω σε τέτοια κουβέντα.χαχαχα..έτσι λένε τι κοντοσούβλι στα ορεινά των Γρεβενών...
Α και το κοντοσουβλάκι...μάλισταΚαι οχι μόνο το κοντοσούβλι.. χαχαχαχ
Βουκολικες καταστάσεις . χαχαχαχ..Α και το κοντοσουβλάκι...μάλιστα
Τιμάμε τα προϊόντα ΠΟΠ!Βουκολικες καταστάσεις . χαχαχαχ..
Τα ντόπια είναι τα καλύτερα κρέατα..Τιμάμε τα προϊόντα ΠΟΠ!
Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει κλπ κλπΤα ντόπια είναι τα καλύτερα κρέατα..
Σουβλάκια Χαλκιδικής... αριστουργήματα!!!Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει κλπ κλπ
Σίγουρα δεν πεινάς Aristarxos;Σουβλάκια Χαλκιδικής... αριστουργήματα!!!
Αν είχα τώρα πρόσβαση στα σουβλάκια Χαλκιδικής, θα τρωγα 5 , 6. ..εν τω μεταξύ, μόνο στα ορεινά της Χαλκιδικής τρως τέτοια σουβλάκια..ούτε θεσνικη, ούτε στα παραλιακά... Σα λουκούμια είναι ..λιώνουν στο στόμα... χαχαχαχΣίγουρα δεν πεινάς Aristarxos;
Ύπαγε οπίσω μου σατανάΑν είχα τώρα πρόσβαση στα σουβλάκια Χαλκιδικής, θα τρωγα 5 , 6. ..εν τω μεταξύ, μόνο στα ορεινά της Χαλκιδικής τρως τέτοια σουβλάκια..ούτε θεσνικη, ούτε στα παραλιακά... Σα λουκούμια είναι ..λιώνουν στο στόμα... χαχαχαχ
Σκεψου : 10 σουβλάκια Χαλκιδικής, τηγανιτές πατάτες, σουτζουκάκια και μια χωριάτικη...και 2, 3 παγωμένες μπύρες. ..Ύπαγε οπίσω μου σατανά
Με κόλασες νυχτιάτικα
No mercy....Σκεψου : 10 σουβλάκια Χαλκιδικής, τηγανιτές πατάτες, σουτζουκάκια και μια χωριάτικη...και 2, 3 παγωμένες μπύρες. ..
Για δύο ... Για έναν είναι πολλά..( μετά θα λένε πέθανε από κορώνα..)No mercy....
Για πόσα άτομα είναι αυτά;
Στη Λιβαδειά λένε έχει καλά σουβλάκια .αληθεύει?No mercy....
Για πόσα άτομα είναι αυτά;
Α εντάξει. Γιατί σε είδα πολύ αγριεμένο...Για δύο ... Για έναν είναι πολλά..( μετά θα λένε πέθανε από κορώνα..)
Ένταξει..ακόμα και για μένα είναι πολλά...Α εντάξει. Γιατί σε είδα πολύ αγριεμένο...
Χαχαχαχαχα... μετά θα λένε πέθανε από κορώνα..
Σκηνικό: ταβέρνα, ο πελάτης να έχει σκάσει κυριολεκτικά από το φαγητό, και ο ταβερνιάρης να φωνάζει στον κόσμο να βγει έξω για να μην κολλήσει κορωνοιο...Χαχαχαχαχα
Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά το έχω ακούσει και εγώ.Στη Λιβαδειά λένε έχει καλά σουβλάκια .αληθεύει?
Κοντά στην Αθήνα είναι...μάλλον δεν είσαι του φαγητού...Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά το έχω ακούσει και εγώ.