Καλά κάνεις και τιμάς μια φιλία...Είναι φίλες κ μου ζήτησαν να τις διαφημίσω ..
(Του δίνεις και καταλαβαίνει κάθε μέρα - πάει το δώρο Χριστουγέννων )
Καλά κάνεις και τιμάς μια φιλία...Είναι φίλες κ μου ζήτησαν να τις διαφημίσω ..
λόγω φιλίας μου κάνουν πολύ καλές τιμές.. μου βγαίνει σχεδόν τζάμπα..Καλά κάνεις και τιμάς μια φιλία...
(Του δίνεις και καταλαβαίνει κάθε μέρα - πάει το δώρο Χριστουγέννων )
Στο stripchat είχα πετύχει Ελληνίδες να κάνουν show(Δυσκολο φανταζομαι να κανουν Ελληνιδες show) ;
Μπράβο, είναι χρυσά κορίτσια...να τις χαίρεσαι τις φίλες σουλόγω φιλίας μου κάνουν πολύ καλές τιμές.. μου βγαίνει σχεδόν τζάμπα..
Τα κορίτσια και ξέρουν και μαγειρεύουν πεντανόστιμα. Το μυστικό συστατικό βρίσκεται στο σωληνάριοΝα υποθέσω οτι τα κορίτσια θα ξέρουν να φτιάξουν ένα παστίτσιο ,εστω μια μακαρονάδα τουλάχιστον
Ρε μύστη πρωί πρωί
Οχι ευχαριστώ, το σωληνάριο ας το απολάυσουν μόνες τους , θα κάνω νηστείαΤα κορίτσια και ξέρουν και μαγειρεύουν πεντανόστιμα. Το μυστικό συστατικό βρίσκεται στο σωληνάριο
τι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμεΡε μύστη πρωί πρωί
Άτιμη κενωνίατι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμε
μας το πηραν πριβε οι ακαρδοι ομως
ετσιΆτιμη κενωνία
ΔΕ βλέπω τέτοια πρωί πρωί, πως θα πάω για δουλειά μετάτι μουνι ρε συ εχω παθει ζημια λεμε
μας το πηραν πριβε οι ακαρδοι ομως
Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναικαι αυτη η αλογοκωλαρα καλη
Watch Audrey_ live on Chaturbate!
χαχα τωρα το ειδα ναι μηπως εννοει κανα πουτσο?Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναι
Δε ξέρω, ίσως..για φαντάσου να τρώει ωμό κιμά όμως...τέτοιο θέαμα....χαχα τωρα το ειδα ναι μηπως εννοει κανα πουτσο?
Τα βλέπεις Aristarxos; Φυλάξου. Μόνο η ατσαλόβεργα θα μας μείνει από σένα (όρθια ελπίζω τουλάχιστον)Ρε συ η προηγούμενη γράφει οτι τρώει ωμό κρέας, τι διάολο κάνίβαλος είναι