Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Δεν έχω δει προφίλ Ελληνίδας ως τώρα..Μαγκες κανα ελληνικο προφιλ εχουμε που να μπαινει τωρα τελευταια??
Δεν έχω δει προφίλ Ελληνίδας ως τώρα..Μαγκες κανα ελληνικο προφιλ εχουμε που να μπαινει τωρα τελευταια??
Κόλαση...Παναγία μου τι είναι τούτα τα πράγματα
Τρόμαξα όταν είδα τις νεαρές με αυτό το ''υγρό'' στο προσωπό τουςΚόλαση...
Υγρό πυρ!Τρόμαξα όταν είδα τις νεαρές με αυτό το ''υγρό'' στο προσωπό τους
Ο Aristarxos παρακολουθεί απλώς μαθήματα οικοκυρικήςΠαναγία μου τι είναι τούτα τα πράγματα
Από ένα σωληνάριο το έβαζε στο πρόσωπο της... ( Ίσως μαζεύει από φίλους σε καθημερινή βάση και μετά χρησιμοποιεί το προϊόν στο σόου..)Τρόμαξα όταν είδα τις νεαρές με αυτό το ''υγρό'' στο προσωπό τους
Είναι της ατσαλόβεργας του Aristarxos που φτάνει μέχρι την ΚίναΤρόμαξα όταν είδα τις νεαρές με αυτό το ''υγρό'' στο προσωπό τους
Είμαι φιλομαθής...Ο Aristarxos παρακολουθεί απλώς μαθήματα οικοκυρικής
Και νοικοκυρά και οικονόμα ...όλο και πιο ενδιαφέρονΑπό ένα σωληνάριο το έβαζε στο πρόσωπο της... ( Ίσως μαζεύει από φίλους σε καθημερινή βάση και μετά χρησιμοποιεί το προϊόν στο σόου..)
Tην αγαπώ!Και νοικοκυρά και οικονόμα ...όλο και πιο ενδιαφέρον
Από ένα σωληνάριο το έβαζε στο πρόσωπο της... ( Ίσως μαζεύει από φίλους σε καθημερινή βάση και μετά χρησιμοποιεί το προϊόν στο σόου..)
Φονικό μίγμα!
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλωΦονικό μίγμα!
ΧαχααχαχααχχαχαΘα ξεκινήσει καινούρια πανδημία από το σωληνάριο αυτό...( Όπως ξεκίνησε με, τη νυχτερίδα, το φίδι και τον Κινέζο..χαχα)
Μάζεψε πίσω την ατσαλόβεργα αμέσωςΘα ξεκινήσει καινούρια πανδημία από το σωληνάριο αυτό...( Όπως ξεκίνησε με, τη νυχτερίδα, το φίδι και τον Κινέζο..χαχα)
Την μαζεύω πριν εμφανιστεί ξανά καινούριος ιός.. μετα θα πρέπει να σας ανοσιοποιησω...Μάζεψε πίσω την ατσαλόβεργα αμέσως
Τράβα μανιβέλαΤην μαζεύω πριν εμφανιστεί ξανά καινούριος ιός.. μετα θα πρέπει να σας ανοσιοποιησω...