jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τα νεα σου Μητσαρα.
Προς το Διοικητικό Συμβουλιο των «7»
(att. Κυριου dopamina)
Ο κατωθι υπογεγραμμενος αιτουμαι, μεσω της παρουσης, την εγγραφη μου στον Συλλογο Αρλεκιν. Δηλωνω δε οτι συμφωνω με τους σκοπους του Συλλογου Αρλεκιν οπως περιγραφονται στο άρθρο 2 του καταστατικου και ότι πληρω τα τυπικα προαπαιτουμενα οπως αυτα περιγραφονται στο άρθρο 7 του καταστατικου.
Σε περίπτωση κατα την οποια εις το μελλον χασω το ενδιαφερον μου στο νημα αυτό, θα ενημερωσω σχετικα τον Συλλογο και θα αποσυρω την συμμετοχη μου εις αυτον.
Παρακαλω για την αποδοχη της παρουσας αιτησης μου.
Ευχαριστω,
ZaDren
Δεν υπαρχει δικαιωμα αποσυρσης.
Σωστός οποίος μπαίνει δεν ξαναβγαίνει μόνο με φέρετρο φεύγεις από το μέλι
υποψιάζομαι πως όχι αλλά ο Τζίμης είναι πολύ μεγάλος τύπε,σχεδον παππούς....Λίγα χρόνια ακόμα μένουν στο γέρικο κορμί του ζωηςΑκουγεται πολυ καλο....Στον Τζιμη τα ειπατε αυτα? Τον βλεπω πολυ χαρουμενο...Τα ξερει?
+1ο δοπας όταν μπαινουν ξενοι κανει την κοτα ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.....
μονο ο κωλονελος υπερασπιστηκε το μελι...
ενταξει...κανενα προβλημα....και εγω στα 64 ειμαι....Αντε να δουμε!υποψιάζομαι πως όχι αλλά ο Τζίμης είναι πολύ μεγάλος τύπε,σχεδον παππούς....Λίγα χρόνια ακόμα μένουν στο γέρικο κορμί του ζωης
Αυτή η Ολγα δεν είναι μίλφ ? Γιατί έτσι φαίνεται από τις κριτικές
εισαι μεγαλος μαλακας...σκετος αρχιδαμπουρας...σαλτα ρε ομορφε γαμησου...Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα
Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα
[/quote
βρε καραγκιόζη τι πετάγεσε σαν τσουτσού να πεις την μαλακία σου ποιος σε ρώτησε , την ξέρεις την κοπέλα για πες ??
γιατι αραγε?
σαλτα γαμησου βλαχαρε βρωμιαρη παλιοτυρι, μηζυθρα και μαθε τροπους με τις γυναικες....Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα
γιατι? πακης εισαι φιλε?Ρατσισμός !
γιατι? πακης εισαι φιλε?
που ειναι ρε η βοηθεια σου στο μπου?Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα
Κανα καλο μουνετο ανεξαρτητο μεχρι 80 τι προτεινετε παιχτες?
ταναπου εσυ!!!Αλλιως δεν εξηγήται ....
Εκτος σν επιτρέπουν μόνο ΚΑΠΗ !