λοιπον...λετε οτι τα χωνω...οκ...
ακομα δεν ειδατε τιποτα....
προς καποια καριολια που παιζουν με ανεξαρτητη πολυ καλη φιλη....
βραδιατικα μαλακιστηρια με βαζετε και δουλευω και ασχολουμαι με σας....
αυριο θα σας βγαλω φορα παρτιδα εδω μεσα...θα σας ξεβρακωσω και ολοι θα σας δουν τι ειστε....φιδια γαμημενα αρχιδαμπουρια....
θα πω και ποια κοπελα ειναι και θα τα πουμε εδω μεσα ολα μια χαρα....
καλο βραδυ, καλη συνεχεια...
ΕΠΕΙΔΗ
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ "ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΕΣ"(ΓΙΑ ΜΟΔΑ...ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΧΙ)
ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...... ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ
ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ......
ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΡΑΜΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Το γραμμα σου μου ΑΝYΨΩΣE το...ηθικο :coolcondom:
οποτε για να μην σε αφησω παραπονεμενη ειπα να σου απαντησω...σε ολα
ΚΑΙ εγω σε γουσταρω ρε zarΔΕΝ(ΖΔ χαριν συντομιας) ...ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΖΔ: Με ακολουθεις, με διαβαζεις βλεπω, και ενημερωνεσαι...Καλο αυτο...Και μου αρεσεις και σε θελω...
JP: Δυστυχως οποιο θεμα και να διαβασω θα εχεις πεταξει και μια...πηχτη (ξερεις εσυ),
Εαν περιμενα απο εσενα ενημερωση....ακομα παρθενος θα ημουνα.....
Δεν μου αρεσεις και δεν σε θελω, αλλα ολο πανω σου πεφτω.
ΖΔ: Σε θελω γιατι ανηκεις στα ονειρα μου...Σα να μην υπαρχει αυριο...
JP: το ξερω οτι με θελεις τοσο πολυ, αλλωστε μου το λες καθε φορα που σε εχω στα 4
και σου σκιζω την σουφριτσα σου(ειδες γλυκα που σου μιλαω)
ΖΔ: Σε θελω γιατι τα βραδια δεν σε αφηνω απο τις σκεψεις μου...
JP: μεγαλοκοπελα εισαι, το καταλαβαινω
ΖΔ: Το γελιο σου με συνεπαιρνει, αγορι...Οταν μου χαμογελας ειναι σαν να γελαει ολος ο κοσμος..
JP: Το γελιο σου δεν με συνεπαιρνει, κοριτσι...Οταν μου χαμογελας ειναι σαν να σβηνουν τα φωτα στον κοσμο ολο
ΖΔ: Η μυρωδια σου...αυτη η μυρωδια σου...σε θελω για την μυρωδια σου αυτη...βγαζει μια ιδιαιτερη καυλα...
JP: εσενα παλι...βρωμαει ο κωλοσ σου....
ΖΔ: σε θελω γιατι σου αρεσει να διχνεσαι και να σε ακουνε να φωναζεις...σε γουσταρω για τη ζωντανια σου...
JP:ΔΕΝ σε θελω γιατι...σκουζεις πολυ, ενταξει ΚΑΡΑΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ειναι η σουφρα σου, δεν ειναι αναγκη να φωναζεις τοσο πολυ οταν
ΖΔ: εισαι ο ατριχος ερωτας μου...σε θελω....σε θελω γιατι γουσταρω τον τροπο που κινεισαι...τον τροπο που περπατας...
JP: εσυ θελεισ ενα lazer, απαραδεκτη εισαι να ερχεσαι αξυριστη,
και εμενα μου αρεσει ο τροπος που περπατας σαν καουμπόισα μετα την επωδυνη για σενα συνεδρια μας...
ΖΔ: .σε θελω για το παθος σου...ενα παθος που σου αρεσει και σενα να το δειχνεις...
JP: και εγω θα ηθελα να ειχες λιγο παθος, λιγη ζωντανια αλλα στην ηλικια σου....σαν πτωμα εισαι
ΖΔ: γουσταρω γιατι προσπαθεις να καταλαβεις και ας μη μπορεις...
JP: δυστυχως για σενα καταλαβαινω πολυ περισσοτερα απο αυτα που μπορει να βαλει το μικρο μυαλουδακι σου.....
ΖΔ: σε θελω τρελο ερωτα μου...σε θελω για πολλους λογους μα πανω απο ολα γιατι εισαι εσυ...Τρελαινομαι που υπαρχεις εδω μεσα...
JP: ΟΠΑ κοπελια, σχεση και ερωτες με (μεγαλο)κοπελα του χωρου ΔΕΝ κανω, ψαξου αλλου!
ΖΔ: Σε εχω αναγκη ματια μου...Μεινε διπλα μου για παντα σε παρακαλω...Για εμας εδω ολους πρωτα θα χαθουν τα αστερια και μετα εσυ...
JP: εγω παλι δεν σε εχω καθολου αναγκη, κοπελες υπαρχουν πολλες, οι εξυπναδες που πετας σε ολα τα θεματα ΔΕΝ θα λειψουν σε κανεναν και ελπιζω πρωτα να χαθεις εσυ(απο εδω μεσα ΜΗΝ παει ο νου σου σε κακο...δεν μου εχεις κανει και τιποτα) και μετα τα καημενα τα αστερια
ΖΔ: Θελω να ειμαστε παντα ενα...εσυ και εγω μωρο μου!
JP: μα ειμαστε.....οταν στον εχω χωσει στην καλοδουλεμενη κωλαρα σου !!!!
Ελπιζω να σε καλυψα...ΚΑΛΗ ΜΟΥ
Υ.Γ. ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.....
εισαι ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ Ή ΑΝΤΡΑΣ και θα πεις για πιους χτυπαει η καμπανα ???
ειναι η δευτερη φορα που πετας λογια στον αερα για να παρεις τα 'μπραβο' και μετα σιωπας...
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ....ΙΚΑΝΟ ΣΕ ΕΧΩ
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΣ
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΑΤΕ?????????
ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ή
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ/ΓΡΑΨΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ Ή ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΙ
Ε Δ Ω ΕΝΑΣ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ!!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΟΥΤΕ ΠΗΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΑ Π.Μ. ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΛΕΙ....
ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΑΙ
Π Α Λ Ι MUTE, BAN 'H ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ....ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ !!!