Απάντηση #91880 στις:
11/04/17, 19:07
ΣΗΜΕΡΑ 18/04/17
ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ "Ο ζαρΔΕΝ"
ΠΑΛΙ ΠΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ !!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ...
Σε γουσταρω ρε JohnPΙ(A)PAS...και παρα πολυ...
Με ακολουθεις, με διαβαζεις βλεπω, και ενημερωνεσαι...Καλο αυτο...Και μου αρεσεις και σε θελω...
Σε θελω γιατι ανηκεις στα ονειρα μου...Σα να μην υπαρχει αυριο...Σε θελω γιατι τα βραδια δεν σε αφηνω απο τις σκεψεις μου...Το γελιο σου με συνεπαιρνει, αγορι...Οταν μου χαμογελας ειναι σαν να γελαει ολος ο κοσμος...Η μυρωδια σου...αυτη η μυρωδια σου...σε θελω για την μυρωδια σου αυτη...βγαζει μια ιδιαιτερη καυλα...σε θελω γιατι σου αρεσει να διχνεσαι και να σε ακουνε να φωναζεις...σε γουσταρω για τη ζωντανια σου...εισαι ο ατριχος ερωτας μου...σε θελω....σε θελω γιατι γουσταρω τον τροπο που κινεισαι...τον τροπο που περπατας...σε θελω για το παθος σου...ενα παθος που σου αρεσει και σενα να το δειχνεις...Σε γουσταρω γιατι προσπαθεις να καταλαβεις και ας μη μπορεις...σε θελω τρελο ερωτα μου...σε θελω για πολλους λογους μα πανω απο ολα γιατι εισαι εσυ...Τρελαινομαι που υπαρχεις εδω μεσα...
ΥΓ Σε εχω αναγκη ματια μου...Μεινε διπλα μου για παντα σε παρακαλω...Για εμας εδω ολους πρωτα θα χαθουν τα αστερια και μετα εσυ...Θελω να ειμαστε παντα ενα...εσυ και εγω μωρο μου!