zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Ακουω...Με ενδιαφερει....,τον πουλο από το θρεντ
Εδώ κάνει κουμάντο η 7
Ακουω...Με ενδιαφερει....,τον πουλο από το θρεντ
Εδώ κάνει κουμάντο η 7
pare ton johnpapara και οξω απο το μελι....εδω κανουμε εμεις κουμαντο χρονιαΑκουω...Με ενδιαφερει....
Ολα στην ωρα τους φιλε...Ολα στην ωρα τους...Μη βιαζεσαι...Αν δεν μου ειχες πει κατι θα ειχα ηδη φυγει απο εδω...Μαλλον θα φωναξω τα φιλαρακια μου να παιζουμε ολοι εδω μεσα...Πως σου ακουγεται?pare ton johnpapara και οξω απο το μελι....εδω κανουμε εμεις κουμαντο χρονια
φερε οποιον θες ειμαστε λεγεωνα ολοκληρη,μπορει να τρωγομαστε αλλα απεναντι στους εισβολεις ειμαστε ολοι για ενανΟλα στην ωρα τους φιλε...Ολα στην ωρα τους...Μη βιαζεσαι...Αν δεν μου ειχες πει κατι θα ειχα ηδη φυγει απο εδω...Μαλλον θα φωναξω τα φιλαρακια μου να παιζουμε ολοι εδω μεσα...Πως σου ακουγεται?
καταλαβα!φερε οποιον θες ειμαστε λεγεωνα ολοκληρη,μπορει να τρωγομαστε αλλα απεναντι στους εισβολεις ειμαστε ολοι για εναν
ο δοπας όταν μπαινουν ξενοι κανει την κοτα ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.....
μονο ο κωλονελος υπερασπιστηκε το μελι...
ο δοπας όταν μπαινουν ξενοι κανει την κοτα ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.....
μονο ο κωλονελος υπερασπιστηκε το μελι...
δεν πειραζει ειναι ο συνταγματαρχης εδω και φυλαει σκοπετοdopamina
Ο παλιός, είν' αλλιώς
.........
παιδια ο αρχηγος ειναι offline
μαλλον θα δουλευει
πιστευω εις εναν στεφφαν
πατερα παντοκρατορα ποιητη ουρανου και σαιτ
και εις εναν gl γεννηθεντα προ παντων των αιωνων
σταυρωθεντα τε επι αντισθενου και παθοντα και ταφεντα
και ανελθοντα μαζι με τον κοσνικ εις τους ουρανους και καθεζομενο εκ δεξιων του αλεξξ
και ανασταντα το τριτο ετος κατα τας γραφας
φως εκ φωτος μοντ αληθινον γεννηθεντα ου ποιηθεντα τιμημενο
και εις το πνευμα το αγιο του ντοπαμινα το κυριο το ζωοποιο
προσδοκω ανασταση νεκρων και μοντ του μελλοντος αιωνος αμην
ναι ντοπαμινα παρτον κι αυτον εισηγουμαι θετικα.....(σχολιο εισηγητη απο το δευτερο γραφειο)Προς το Διοικητικό Συμβουλιο των «7»
(att. Κυριου dopamina)
Ο κατωθι υπογεγραμμενος αιτουμαι, μεσω της παρουσης, την εγγραφη μου στον Συλλογο Αρλεκιν. Δηλωνω δε οτι συμφωνω με τους σκοπους του Συλλογου Αρλεκιν οπως περιγραφονται στο άρθρο 2 του καταστατικου και ότι πληρω τα τυπικα προαπαιτουμενα οπως αυτα περιγραφονται στο άρθρο 7 του καταστατικου.
Σε περίπτωση κατα την οποια εις το μελλον χασω το ενδιαφερον μου στο νημα αυτό, θα ενημερωσω σχετικα τον Συλλογο και θα αποσυρω την συμμετοχη μου εις αυτον.
Παρακαλω για την αποδοχη της παρουσας αιτησης μου.
Ευχαριστω,
ZaDren
Ειναι τιμη μου που θα ειμαι ενα μελος σε μια ομαδα πολεμιστων...πολεμιστων του φωτος που δεν σκύβουν το κεφαλι τους σε κανενα. Θα ειναι επισης τιμή μου που η ζωη θα μου επιτρεψει να ειμαι κομματι της διαδρομής αυτης. Μιας διαδρομης γεματο εμπειρων ανθρωπων και αξιων πολεμιστων!ναι ντοπαμινα παρτον κι αυτον εισηγουμαι θετικα.....(σχολιο εισηγητη απο το δευτερο γραφειο)
διαβαθμιση ακρως απορρητο
πρωτοκολληθηκε ενταυθα τη 19η απριλιου σωτηριου ετους 2017
ο στρατοπεδαρχης και εκτελων χρεη διοικητου ΣΧΗΣ (ΠΖ-ΕΔ) ΙΑΣΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
εγω στην αποξω :-(