You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
ταναπου εσυ!!!
απαντα ρε στον AMBELALES...εχεις εσυ κορδελες λιστες...
Ο Αμπε ζητά ως 80 ... όχι ως 800
Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι οι τιμές αρχίζουν από 120
Εκτος αν είσαι παλιά ....
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
κανε ρε καμια πασα...Μου στειλαν ΠΜ κατι παιχτες... ευχαριστω παιδια θα τις τσεκαρω
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.115
- Πόντοι
- 6.796
κανε ρε καμια πασα...
Εγω σε σενα πασα? Εσυ παιζεις Μπαρτσελονα παιχτη μου..
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Εγω σε σενα πασα? Εσυ παιζεις Μπαρτσελονα παιχτη μου..
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.115
- Πόντοι
- 6.796
Εμεις ακομα παιζουμε τοπικο ρε παιχτη.. τι πασα να σου κανουμε?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ακομα εδω εισαι συ ρε γαλατα βατραχοφαγε?Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα
σαλτα εξαφανισου λεμε...μακρια απο δω...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ξερω για σενα οτι εχεις για panini...κρατας καλες λιστες...ισως μια μερα παιξουμε τεννις...Εμεις ακομα παιζουμε τοπικο ρε παιχτη.. τι πασα να σου κανουμε?
Spirouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια το ξερω η αληθεια ποναει. χαχαχαχαχα αλλα νταξει γιατι τοσα βρυσιδια.
Αλλωστε αντικειμενικα αυτο το πραμα ειναι παχυδερμο. Τωρα ειναι αλλο το θεμα αν σε καποιους αρεσει ή οχι. Αλλοι χωνουν το πουλι τους σε στενα νεανικα μουνακια και αλλοι χρειαζεται να ανοιξουν ολοκληρο τουνελ μεσα στο λιπος για να το βρουν. Ο καθενας τα βιτσια του, μην ειμαστε και ρατσιστες.
Αλλωστε αντικειμενικα αυτο το πραμα ειναι παχυδερμο. Τωρα ειναι αλλο το θεμα αν σε καποιους αρεσει ή οχι. Αλλοι χωνουν το πουλι τους σε στενα νεανικα μουνακια και αλλοι χρειαζεται να ανοιξουν ολοκληρο τουνελ μεσα στο λιπος για να το βρουν. Ο καθενας τα βιτσια του, μην ειμαστε και ρατσιστες.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
υποψιάζομαι πως όχι αλλά ο Τζίμης είναι πολύ μεγάλος τύπε,σχεδον παππούς....Λίγα χρόνια ακόμα μένουν στο γέρικο κορμί του ζωης
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.676
- Πόντοι
- 5.097
Ποιός Ντοπάς και αρχίδια αξύριστα,εδώ έχω χύσει αίμα είμαι το μοναδικό μέλος που τόσα χρόνια είμαι με το ίδιο νίκ,δεν λέω το παλαιότερο μέλος του νήματος αλλά σίγουρα απο τα παλαιότερα νικνειμ του νήματος.Αν πρέπει απο κάποιόν να ζητήσει ο Οποιοσδήποτε να μπεί στο μέλι πρέπει να παρουσιαστεί σε μένα.Εδώ μέσα ούτε Αντμιν ούτε Μοντ μετράνε μόνο τα πιστά μέλη του μελιού.
Επισκέπτης
Ρε παιδια το ξερω η αληθεια ποναει. χαχαχαχαχα αλλα νταξει γιατι τοσα βρυσιδια.
Ο καθενας με τα γουστα του..Σωστα. Φρόντισε τα δικα σου γουστα να τα προβάλλεις..ευπρεπως χωρις να προσβαλεις κανεναν. Και ιδιως μια γυναικα. Διοτι οταν το κανεις...αυτος ο τρόπος σε χαρακτηριζει στα ματια ολων. τα σεβη μου (?)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Ποιός Ντοπάς και αρχίδια αξύριστα,εδώ έχω χύσει αίμα είμαι το μοναδικό μέλος που τόσα χρόνια είμαι με το ίδιο νίκ,δεν λέω το παλαιότερο μέλος του νήματος αλλά σίγουρα απο τα παλαιότερα νικνειμ του νήματος.Αν πρέπει απο κάποιόν να ζητήσει ο Οποιοσδήποτε να μπεί στο μέλι πρέπει να παρουσιαστεί σε μένα.Εδώ μέσα ούτε Αντμιν ούτε Μοντ μετράνε μόνο τα πιστά μέλη του μελιού.
k γω μενα ενα νικ
για ποιο λογο αλλαζουν δεν το καταλαβα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ποια σεβη σου ρε σκορπιε?Ο καθενας με τα γουστα του..Σωστα. Φρόντισε τα δικα σου γουστα να τα προβάλλεις..ευπρεπως χωρις να προσβαλεις κανεναν. Και ιδιως μια γυναικα. Διοτι οταν το κανεις...αυτος ο τρόπος σε χαρακτηριζει στα ματια ολων. τα σεβη μου (?)
πες του να παει να γαμηθει...
κανονικα ετσι οπως μιλαει για γυναικες επρεπε να του ειχαν δωσει τον κωλο στο χερι οι σεριφηδες...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.676
- Πόντοι
- 5.097
Επειδή όποιός ξεμυτάει απο το μέλι τον πυροβολούν ανάμεσα στα μάτια,εδώ μέσα κάνεις δε μας αγγίζει είναι άσυλο αλλά όταν βγούμε έξω απο τη πόρτα καραδοκούν να μας εξοντώσουν,δυστυχώς είμαστε ενωμένοι και όταν σκοτώνουν έναν στην προσπάθεια μας να τον προστατέψουμε σκοτώνονται και άλλοι.k γω μενα ενα νικ
για ποιο λογο αλλαζουν δεν το καταλαβα
freedom chat room members
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Επειδή όποιός ξεμυτάει απο το μέλι τον πυροβολούν ανάμεσα στα μάτια,εδώ μέσα κάνεις δε μας αγγίζει είναι άσυλο αλλά όταν βγούμε έξω απο τη πόρτα καραδοκούν να μας εξοντώσουν,δυστυχώς είμαστε ενωμένοι και όταν σκοτώνουν έναν στην προσπάθεια μας να τον προστατέψουμε σκοτώνονται και άλλοι.
freedom chat room members
Επισκέπτης
ποια σεβη σου ρε σκορπιε?
πες του να παει να γαμηθει...
κανονικα ετσι οπως μιλαει για γυναικες επρεπε να του ειχαν δωσει τον κωλο στο χερι οι σεριφηδες...
εβαλα και ερωτηματικο στα σεβη....το προσεξες?
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
εγω ειμαι παλιος στο σαη, εμπαινα και στις απαρχες του μ αλλο νικ, αλλα ειχα διαφορα θεματα και δεν ημουν πολυ ενεργος...
στο εξης ομως εχω αποφασισει να αφιερωσω το μελλον της ζωης μου στο σαη...
βεβαια ακομα δεν εχω φτασει στα επιθυμητα επιπεδα ενεργης δρασης, οσο περναει ομως ο καιρος θα γινομαι ολο και καλυτερος...
προσεχως θα λειψω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα (ισως μεχρι τελος ιουνη), αλλα θα γυρισω δριμυτερος...θα τριβετε τα ματια σας
στο εξης ομως εχω αποφασισει να αφιερωσω το μελλον της ζωης μου στο σαη...
βεβαια ακομα δεν εχω φτασει στα επιθυμητα επιπεδα ενεργης δρασης, οσο περναει ομως ο καιρος θα γινομαι ολο και καλυτερος...
προσεχως θα λειψω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα (ισως μεχρι τελος ιουνη), αλλα θα γυρισω δριμυτερος...θα τριβετε τα ματια σας
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
το ειδα ...που καταλαβαινει ο μαλακας ο βλαχος απο ερωτηματικα? το σαλτα κατσικογαμησου θα το καταλαβει...εβαλα και ερωτηματικο στα σεβη....το προσεξες?