SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 6.796
Μου στειλαν ΠΜ κατι παιχτες... ευχαριστω παιδια θα τις τσεκαρω
ταναπου εσυ!!!
απαντα ρε στον AMBELALES...εχεις εσυ κορδελες λιστες...
κανε ρε καμια πασα...Μου στειλαν ΠΜ κατι παιχτες... ευχαριστω παιδια θα τις τσεκαρω![]()
κανε ρε καμια πασα...
Εγω σε σενα πασα? Εσυ παιζεις Μπαρτσελονα παιχτη μου..![]()
ακομα εδω εισαι συ ρε γαλατα βατραχοφαγε?Μιλφ δεν ξερω , παχυδερμο σιγουρα![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω για σενα οτι εχεις για panini...κρατας καλες λιστες...ισως μια μερα παιξουμε τεννις...Εμεις ακομα παιζουμε τοπικο ρε παιχτη.. τι πασα να σου κανουμε?![]()
υποψιάζομαι πως όχι αλλά ο Τζίμης είναι πολύ μεγάλος τύπε,σχεδον παππούς....Λίγα χρόνια ακόμα μένουν στο γέρικο κορμί του ζωης
Ρε παιδια το ξερω η αληθεια ποναει. χαχαχαχαχα αλλα νταξει γιατι τοσα βρυσιδια.
Αλλωστε αντικειμενικα αυτο το πραμα ειναι παχυδερμο. Τωρα ειναι αλλο το θεμα αν σε καποιους αρεσει ή οχι. Αλλοι χωνουν το πουλι τους σε στενα νεανικα μουνακια και αλλοι χρειαζεται να ανοιξουν ολοκληρο τουνελ μεσα στο λιπος για να το βρουν. Ο καθενας τα βιτσια του, μην ειμαστε και ρατσιστες.
Ποιός Ντοπάς και αρχίδια αξύριστα,εδώ έχω χύσει αίμα είμαι το μοναδικό μέλος που τόσα χρόνια είμαι με το ίδιο νίκ,δεν λέω το παλαιότερο μέλος του νήματος αλλά σίγουρα απο τα παλαιότερα νικνειμ του νήματος.Αν πρέπει απο κάποιόν να ζητήσει ο Οποιοσδήποτε να μπεί στο μέλι πρέπει να παρουσιαστεί σε μένα.Εδώ μέσα ούτε Αντμιν ούτε Μοντ μετράνε μόνο τα πιστά μέλη του μελιού.
ποια σεβη σου ρε σκορπιε?Ο καθενας με τα γουστα του..Σωστα. Φρόντισε τα δικα σου γουστα να τα προβάλλεις..ευπρεπως χωρις να προσβαλεις κανεναν. Και ιδιως μια γυναικα. Διοτι οταν το κανεις...αυτος ο τρόπος σε χαρακτηριζει στα ματια ολων. τα σεβη μου (?)
Επειδή όποιός ξεμυτάει απο το μέλι τον πυροβολούν ανάμεσα στα μάτια,εδώ μέσα κάνεις δε μας αγγίζει είναι άσυλο αλλά όταν βγούμε έξω απο τη πόρτα καραδοκούν να μας εξοντώσουν,δυστυχώς είμαστε ενωμένοι και όταν σκοτώνουν έναν στην προσπάθεια μας να τον προστατέψουμε σκοτώνονται και άλλοι.k γω μενα ενα νικ
για ποιο λογο αλλαζουν δεν το καταλαβα
Επειδή όποιός ξεμυτάει απο το μέλι τον πυροβολούν ανάμεσα στα μάτια,εδώ μέσα κάνεις δε μας αγγίζει είναι άσυλο αλλά όταν βγούμε έξω απο τη πόρτα καραδοκούν να μας εξοντώσουν,δυστυχώς είμαστε ενωμένοι και όταν σκοτώνουν έναν στην προσπάθεια μας να τον προστατέψουμε σκοτώνονται και άλλοι.
freedom chat room members![]()
ποια σεβη σου ρε σκορπιε?
πες του να παει να γαμηθει...
κανονικα ετσι οπως μιλαει για γυναικες επρεπε να του ειχαν δωσει τον κωλο στο χερι οι σεριφηδες...
το ειδαεβαλα και ερωτηματικο στα σεβη....το προσεξες?![]()