Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

duc72

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τύπε απλά είναι τα πράγματα.
Η γκόμενα σε χρησιμοποίησε για να της βρεις δουλειά. Όσο η δουλειά της εξαρτιόταν από 'σενα σου πουλούσε έρωτες για να τη διατηρήσει. Καμιά φορά έβγαζε τη μάσκα κι έκανε μαλακίες αλλά γρήγορα συνειδητοποιούσε τον κίνδυνο και επέστρεφε με τριψίματα και αγάπες.
Εννοείται ότι αν της έβρισκες άλλη δουλειά και ανεξαρτητοποιόταν θα σε έστελνε στο διάολο.
Ευτυχώς ήταν χαζή και δεν έπαιξε το παιχνίδι πολύ καλά, οπότε πρόλαβες και την έστειλες πρώτος εσύ.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις δικιο σ αυτα που λες κ οντως να ειναι ετσι ! Δυστυχως υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα να μην μπορει να βρει μονη της αλλου δουλεια ( δεν εχει κ τοσο μεγαλο κυκλο εδω περα ) κ να ερθει παλι να μου τριβεται !Θα πρεπει να φαει τεραστια κλωτσια τοτε!!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
dizzy.jpg

Επισκέπτης
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις δικιο σ αυτα που λες κ οντως να ειναι ετσι ! Δυστυχως υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα να μην μπορει να βρει μονη της αλλου δουλεια ( δεν εχει κ τοσο μεγαλο κυκλο εδω περα ) κ να ερθει παλι να μου τριβεται !Θα πρεπει να φαει τεραστια κλωτσια τοτε!!
Αν δεν της την δώσεις θα είσαι ηλίθιος.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Οι λεκέδες στα παπούτσια σουέτ καθαρίζουν με τη λίμα ( όχι μεταλλική ) για τα νύχια. Τρίβετε απαλά με τη λίμα πάνω στον λεκέ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σταματακη πολυ γελας  :birdman: χαζοχαρουμενο εισαι? :birdman: θα στον κοψω τον αερα  :birdman: το νουσου :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλημερα σε ολους !!!!
Ειμαι παντρεμενος με παιδια και ειχα εδω κ 2,5 χρονια σχεση με μια κοπελα 8 χρονια μικροτερη μου ( εγω 40 ). Την γνωρισα μεσω κοινης παρεας κ κολλησαμε απο την αρχη , τοτε ζουσε σε αλλη πολη απο την δικια μου ηταν ανεργη αλλα λογο θυελωδους παθους ( κ μαλακιας μου ) της βρηκα δουλεια στην πολη μου ( ειμαστε κ οι 2 μηχανικοι) οπου κ κατεβηκε χωρις να εχει αλλον γνωστο εδω !Οπως καταλαβαινετε ηταν ουσιαστικα προστατευόμενη μου , προσπαθουσα να της βρισκω κ αλλες δουλειες ακομα κ παρεες για να μην ειναι μονη της!Καποια στιγμη μετα απο περιπου ενα χρονο αρχισε να μου λεει οτι δεν παει αλλο η κατασταση , μ αγαπαει αλλα δεν μπορει να ειναι μονη της μεχρι που το καλοκαιρι του 2010 κ ενω εγω ημουν διακοπες μου ανακοινωνει οτι βρηκε γκομενο.Σημειωνω οτι μεχρι τοτε μου ελεγε κ ακομα μου λεει δηλαδη οτι ειμαι οτι καλυτερο γνωρισε ποτε στη ζωη της , οτι εγω την εκανα ανθρωπο κτλ κτλ ! Με δικια μου παρεμβαση ( κ συζητηση οτι μπορει κ να χωρισω αφου με θελει για αντρα της) τον χωριζει κ συνεχιζουμε! Εξακολουθω να την βοηθαω παρα πολυ σε ολα ( δεν πηρε ποτε λεφτα απο μενα) , της δινω ενα μεγαλο εργο κ με την βοηθεια μου το φερνει εις περας , αλλα παλι προς την ανοιξη του 2011 αρχιζει να μου λεει οτι πρεπει να σταματησουμε.Δεν το καναμε αλλα δεν προσπαθησα κ ποτε ιδιαιτερα γιατι τα πραγματα ερχονταν μονα τους!Το φετινο καλοκαιρι ειχαμε κανονισει να παμε μαζι διακοπες σ ενα νησι αλλα για λογους εκτος οικογενειας εγω δεν τα καταφερα κ ετσι εμεινε μονη με την κολλητη της !Μου ανακοινωνει παλι πως ενω ηθελε σαν τρελλη να παω γνωρισε καποιον εκει που την διεκδικησε κ προχωρησε μαζι του !! Σημειωνω οτι αυτος ειναι μικροτερος , μενει σε αλλη πολη κ βγαζει πιο λιγα λεφτα απο αυτην, το βασικο ομως ειναι οτι δεν μπορει να ειναι διπλα της καθε μερα !!Δεν προσπαθησα να την φερω πισω , απλα της ειπα σε 3-4 συναντησεις μας ( με δικια μου πρωτοβουλια) οτι ακομα την θελω κ οτι σταματαει μια τοσο δυνατη σχεση με τον χειροτερο τροπο , πληγωνοντας με παλι !Μου ειπε διαφορες δικαιολογιες τις οποιες μετα τις μαζευε πισω! μεχρι που τελικα μετα απο στενοχωριες κ κλαματα μου λεει οτι το μονο που μπορω πλεον να κανω γι αυτην ειναι αν ακουσω για καποια αλλη δουλεια να της το πω !Εκει ομολογω οτι θολωσα , το θεωρησα απιστευτη αχαριστια απο μερους της κ κανονισα να απολυθει απο την δουλεια της !Μετα απο ενα μηνα αποχης συναντηθηκαμε μου ειπε οτι εχασε την δουλεια αλλα θα το παλεψει να μεινει εδω περα κ οτι με αγαπαει παρα πολυ κ θελει να χωρισω κ να ειμαι μαζι της κ οτι μου ειχε πει ηταν ψεμματα για να με διωξει απο κοντα τηςκ να τελειωσουμε οριστικα αφου εβλεπε οτι εγω επιδιωκα συναντησεις μας!!!Εμεινα αγαλμα αλλα δυστυχως επαιξα το παιχνιδι!!! Αφου το καναμε μετα απο 2 σχεδον μηνες , μου ειπε οτι ουσιαστικα δεν εχει αλλαξει τιποτα μεταξυ μας αυτη θα συνεχισει να ειναι με τον γκομενο της κ μαλιστα θα παει κ να τον δει κ οτι αν εγω δεν ξεκαθαρισω δεν με θελει πισω !!Οπως καταλαβαινεται γαμηθηκα εντελως , μια εβδομαδα μετα πηγα σαν μαλακας σπιτι της απο το οποιο με εδιωξε λεγοντας μου οτι οποτε κ να χωριζα δεν θα μπορουσε να ειναι μαζι μου γιατι ζουμε σε μια μικρη πολη κ δεν θα μπορουσε να κυκλοφορει με εναν χωρισμενο αλλα κ γιατι οταν θα εμενε εγκυος μαζι μου θα ειχε ανασφαλεια οτι θα την κερατωνω :idiot: !!Εχω γαμηθει εντελως ψυχολογικα δεν μπορω δυστυχως ουτε να την βλεπω ουτε να μαθαινω νεα της !!! Οποιος θελει λοιπον μου λεει την γνωμη του !!!

τυπε εσυ θες εναν πικερ να σε φτιαξει  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
'Όχι δεν είμαι ένα φέηκ ποστ. Το ορκίζομαι.'
Σε πιστευω.....  :sunglasses:
Δεν ειναι βυσιναδα....Θελει ρεγουλο
Στο μικρο ποτηρι να το πινειs  :grin: :grin: :grin:
Το καταλαβα ....... Αργα !!!!!!  :grin:
Αποζημιωθηκα με εναν ξεγυρισμενο υπνακο......  :dancing:

tου το ειπα οτι θα γινει ντιρλα. τωρα θαρχισει το καμακι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θεος ο Αλεκος !!!!!!

Υγ. Πως κανεις καμακι σε κοπελες που δεν εχεις δει, δεν σε πανε απο τα γραφομενα σου και μεσα σε ενα φορουμ που σε ειρωνευονται με το παραμικρο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom