kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατί ήταν τύπου κοσμοπόλιταν ρε μανεπειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
γιατί ήταν τύπου κοσμοπόλιταν ρε μανεπειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
Θεωρήθηκε ότι δεν άξιζε ξεχωριστό χώρο και συγχωνεύτηκε στο νήμα όπου ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του.επειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
μονο αυτη την απορια εχεις? κοιτα ρε που πεσαμε και σε εξυπνοεπειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις για το σπαμοθρέντ φίλεΘεωρήθηκε ότι δεν άξιζε ξεχωριστό χώρο και συγχωνεύτηκε στο νήμα όπου ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του.
δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις για το σπαμοθρέντ φίλε
Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής. Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.
Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.
Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.
Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.
Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
Αυτό που λέει ο οποιοσδήποτε στις σελίδες 33, 147, 580, 3169 και στην 11236δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις για το σπαμοθρέντ φίλε
Εγω θα προτεινα απλως να βαλεις ενα αβαταρ.Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?
Να καταπνίξω την ειρωνία που βγαίνει σα χείμαρρος?
Να συμβουλεύσω τον δύστυχο άνεργο που σκέφτεται να κόψει τα ηνία της ζωής?
Να χαρώ για την προσθήκη κοσμοπόλιταν? Πέφτουν τα οχυράαααααααααα
Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?
Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?
Το να κανει σεξ ειναι μαλλον εκτος σκεψης.Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;
Εγω θα προτεινα απλως να βαλεις ενα αβαταρ.
Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;
Το να κανει σεξ ειναι μαλλον εκτος σκεψης.
Αντε ρε, εκανες?Έλα Αλεξάκο και με τα 2 χέρια!
Αντε ρε, εκανες?
Συγχαρητηρια!