Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
επειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
Θεωρήθηκε ότι δεν άξιζε ξεχωριστό χώρο και συγχωνεύτηκε στο νήμα όπου ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
επειδη ειμαι λιγο ασχετος , μπορει καποιος να μου πει γιατι γαμηθηκε το θεμα που ανεβασα κ συγχωνεύθηκε με αλλα 2000 θεματα?
μονο αυτη την απορια εχεις? κοιτα ρε που πεσαμε και σε εξυπνο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις για το σπαμοθρέντ φίλε :)

Πάνε χρόνια που έχετε μειωμένη αντίληψη. Τώρα σας ανησύχησε το γεγονός; 
unhappy-025.gif

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής.  :grin: Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.

Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.

Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.

Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.

Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?
Να καταπνίξω την ειρωνία που βγαίνει σα χείμαρρος?
Να συμβουλεύσω τον δύστυχο άνεργο που σκέφτεται να κόψει τα ηνία της ζωής?
Να χαρώ για την προσθήκη κοσμοπόλιταν?  :rockon: Πέφτουν τα οχυράαααααααααα :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σταματη,που εισαι ρε φιλος; :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?
Να χαρώ για την προσθήκη κοσμοπόλιταν?  :rockon: Πέφτουν τα οχυράαααααααααα :rockon:
Εγω θα προτεινα απλως να βαλεις ενα αβαταρ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?

Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να σπαμάρω?
Ν'απαντήσω στον Ρουκ?

να βαλεις αβαταρ  :boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε........................        :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε ρε, εκανες?
Συγχαρητηρια!

Πόσο γκάου πρέπει να είναι κάποιος για να δίνει συγχαρητήρια για κάτι τόσο εύκολο κι άφθονο στις μέρες μας?
Μην εκτίθεσαι τόσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom