Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δε μιλατε ?

σας κοπηκε η μιλια μολις μπηκα?  :birdman:

duc72

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κλαασικη γκομενα που κλαιγεται και πουλαει ερωτες για να βολευεται. Αλλα δικαιωμα της ειναι φιλε. Εγω ξερεις τι δε καταλαβα? Γιατι νομιζεις οτι το να φτιαξεις τη ζωη σε καποιον σημαινει οτι τον εχεις αγορασει κιολας??

Δεν θεωρησα ποτε οτι την εχω αγορασει , την βοηθουσα γιατι το ηθελα !!Οταν ομως εγω ακουω απο αυτην οτι ειμαι το ενα η το αλλο κ την πιστευω περιμενω κ αλλη αντιμετωπιση κ δεν εννοω να ειναι γι απαντα μαζι μου !!Ασ με χωριζε κ μετα ας εκανε οτι ηθελε, αυτη ομως ηθελε κ να της βρω αλλη δουλεια γιατι ενιωθε οτι ισως να την εδιωχνα απο εκει που ηταν ( εγω δεν ειχα πει ποτε κατι τετοιο) κ μετα μου ελεγε πως θελει να χωρισω με την γυναικα μου για να ειμαστε μαζι κ αμεσως παλι μ εδιωξε!!!  Αφου διαλεξε να το χειριστει ετσι εκανα κ εγω αυτο που εκρινα σωστο , την εδιωξα απο την δουλεια της !! Παντως δεν την θεωρησα ποτε κτημα μου !!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και καληνυχτάκηδες λεμε!

Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής.  :grin: Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.

Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.

Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.

Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.

Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής.  :grin: Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.

Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.

Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.

Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.

Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
Σωστος αλλά τα λες μαλλον σε λαθος ατομο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε μιλατε ?

σας κοπηκε η μιλια μολις μπηκα?  :birdman:
URL]]

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μην συγχωνευεται τοσο αποτομα τα θρεντς....Επαθα ενα ψιλοσοκ για λιγα δευτερα.....Μπηκα στο σπαμοθρεντ και βρεθηκα αντιμετωπη με το ποστ που εγραψα στον γκομενοκαψουρη......      :headbang:

Georgew

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απολυθηκα εδω και δυο χρονια.μαζι με παρα πολλους αλλους η εταιρια εκλεισε εντελως τωρα.Ζω με χαρτζιλικια απο την αδερφη μου την μανα μου τον πατερα μου και τους παππουδες.Μαζευω καναν εξακοσαρι.Δουλευα απο τα 18 μου.9-5 δουλεια και 6 με 9 σχολη για τεσσερα χρονια μεχρι που πηρα το πτυχιο μου και συνεχισα να δουλευω μεχρι τα 28 μου μεχρι που μας διωξανε.Εχω σχεση σοβαρη 5 χρονια η κοπελα με αγαπαει ειναι ερωτευμενη μαζι μου οπως και εγω πληρωνει πολλα για μενα.Κοιμαμαι καθε μερα στις 5 το πρωι απο το αγχος ξυπναω μεσημερι αλλες δυο αλλες 3 εχω ξυπνησει και πεντε το απογευμα...χομπι δεν εχω κανενα παιζω στοιχημα παιζω καζινο για καφεδες με κανενα φιλο με την κοπελα μου καμια εξοδο παω σε στριπτηζαδικα σε στουντιο αντε και καμια φορα με κολ γκερλ.Ειμαι 28 και ζω ακομη με τους γονεις μου.Σκεφτομαι οτι η κοπελα μου θα μου ζητησει κανενα παιδι η κανενα γαμο και θα γινω ρακος δεν θα μπορω να ανταποκριθω...κοιμαμαι και συγχρονως κλαιω.Ο πατερας μου μου λεει να βγω για μεροκαματο αλλα ειμαι δειλος δεν παω δεν γουσταρω δεν μου φτανουν.Τα εχω πουλησει ολα εκτος απο το αυτοκινητο μου και το λαπτοπ μου ...Φοβαμια το χωρισμο με την κοπελα μου δεν θελω να το σκεφτομαι....Εχω γινει μοναχικος και ολη μερα ειμαι μπροστα απο ενα υπολογιστη......Ας πει καποιος τι γνωμη του?Τρωτε φρικιες για καιρο?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απολυθηκα εδω και δυο χρονια.μαζι με παρα πολλους αλλους η εταιρια εκλεισε εντελως τωρα.Ζω με χαρτζιλικια απο την αδερφη μου την μανα μου τον πατερα μου και τους παππουδες.Μαζευω καναν εξακοσαρι.Δουλευα απο τα 18 μου.9-5 δουλεια και 6 με 9 σχολη για τεσσερα χρονια μεχρι που πηρα το πτυχιο μου και συνεχισα να δουλευω μεχρι τα 28 μου μεχρι που μας διωξανε.Εχω σχεση σοβαρη 5 χρονια η κοπελα με αγαπαει ειναι ερωτευμενη μαζι μου οπως και εγω πληρωνει πολλα για μενα.Κοιμαμαι καθε μερα στις 5 το πρωι απο το αγχος ξυπναω μεσημερι αλλες δυο αλλες 3 εχω ξυπνησει και πεντε το απογευμα...χομπι δεν εχω κανενα παιζω στοιχημα παιζω καζινο για καφεδες με κανενα φιλο με την κοπελα μου καμια εξοδο παω σε στριπτηζαδικα σε στουντιο αντε και καμια φορα με κολ γκερλ.Ειμαι 28 και ζω ακομη με τους γονεις μου.Σκεφτομαι οτι η κοπελα μου θα μου ζητησει κανενα παιδι η κανενα γαμο και θα γινω ρακος δεν θα μπορω να ανταποκριθω...κοιμαμαι και συγχρονως κλαιω.Ο πατερας μου μου λεει να βγω για μεροκαματο αλλα ειμαι δειλος δεν παω δεν γουσταρω δεν μου φτανουν.Τα εχω πουλησει ολα εκτος απο το αυτοκινητο μου και το λαπτοπ μου ...Φοβαμια το χωρισμο με την κοπελα μου δεν θελω να το σκεφτομαι....Εχω γινει μοναχικος και ολη μερα ειμαι μπροστα απο ενα υπολογιστη......Ας πει καποιος τι γνωμη του?Τρωτε φρικιες για καιρο?

ρε φιλε αν ειχα εγω καθε φορα χαρτζιλικη 600 ευρω σε ενα χρονο θα μαζευα κανα 3χιλιαρο  ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τυπε, γνωρισε και συ εναν ταριφα.
Ο bbw ελυσε το οικονομικο προβλημα του ετσι...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τι εγινε ρε παιδια μας την επεσαν απο αλλου   :huh: :huh: :huh: :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θέμα: Chat room/Έχεις pm/Spam/Κοσμοπόλιταν/Άρλεκιν thread

:o :o :o :o :o :o

κάποιος θύμωσε :huh:

Επισκέπτης
Δεν θεωρησα ποτε οτι την εχω αγορασει , την βοηθουσα γιατι το ηθελα !!Οταν ομως εγω ακουω απο αυτην οτι ειμαι το ενα η το αλλο κ την πιστευω περιμενω κ αλλη αντιμετωπιση κ δεν εννοω να ειναι γι απαντα μαζι μου !!Ασ με χωριζε κ μετα ας εκανε οτι ηθελε, αυτη ομως ηθελε κ να της βρω αλλη δουλεια γιατι ενιωθε οτι ισως να την εδιωχνα απο εκει που ηταν ( εγω δεν ειχα πει ποτε κατι τετοιο) κ μετα μου ελεγε πως θελει να χωρισω με την γυναικα μου για να ειμαστε μαζι κ αμεσως παλι μ εδιωξε!!!  Αφου διαλεξε να το χειριστει ετσι εκανα κ εγω αυτο που εκρινα σωστο , την εδιωξα απο την δουλεια της !! Παντως δεν την θεωρησα ποτε κτημα μου !!
Ρε τύπε απλά είναι τα πράγματα.
Η γκόμενα σε χρησιμοποίησε για να της βρεις δουλειά. Όσο η δουλειά της εξαρτιόταν από 'σενα σου πουλούσε έρωτες για να τη διατηρήσει. Καμιά φορά έβγαζε τη μάσκα κι έκανε μαλακίες αλλά γρήγορα συνειδητοποιούσε τον κίνδυνο και επέστρεφε με τριψίματα και αγάπες.
Εννοείται ότι αν της έβρισκες άλλη δουλειά και ανεξαρτητοποιόταν θα σε έστελνε στο διάολο.
Ευτυχώς ήταν χαζή και δεν έπαιξε το παιχνίδι πολύ καλά, οπότε πρόλαβες και την έστειλες πρώτος εσύ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πώς γινεται ο φιλος να εχει μηδεν μηνυματα, αφου εχει ηδη ποσταρει ενα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε εισαι ο george απο το W ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom