Επισκέπτης
Αντιγόνη, προσφέρομαι να σου κάνω πρωκτικό έρωτα και υπόσχομαι ότι δεν θα σε καληνυχτίσω μετά. Ψήνεσαι;και καληνυχτάκηδες λεμε!
Αντιγόνη, προσφέρομαι να σου κάνω πρωκτικό έρωτα και υπόσχομαι ότι δεν θα σε καληνυχτίσω μετά. Ψήνεσαι;και καληνυχτάκηδες λεμε!
Κλαασικη γκομενα που κλαιγεται και πουλαει ερωτες για να βολευεται. Αλλα δικαιωμα της ειναι φιλε. Εγω ξερεις τι δε καταλαβα? Γιατι νομιζεις οτι το να φτιαξεις τη ζωη σε καποιον σημαινει οτι τον εχεις αγορασει κιολας??
δε μιλατε ?
σας κοπηκε η μιλια μολις μπηκα?
εχουμε παρει ορκο νωντοσιωπης...δε μιλατε ?
και καληνυχτάκηδες λεμε!
Μακάρι να μιλούσαν αυτοί τουλάχιστον τύπε...Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
Σωστος αλλά τα λες μαλλον σε λαθος ατομο.Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής. Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.
Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.
Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.
Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.
Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
δε μιλατε ?
Απολυθηκα εδω και δυο χρονια.μαζι με παρα πολλους αλλους η εταιρια εκλεισε εντελως τωρα.Ζω με χαρτζιλικια απο την αδερφη μου την μανα μου τον πατερα μου και τους παππουδες.Μαζευω καναν εξακοσαρι.Δουλευα απο τα 18 μου.9-5 δουλεια και 6 με 9 σχολη για τεσσερα χρονια μεχρι που πηρα το πτυχιο μου και συνεχισα να δουλευω μεχρι τα 28 μου μεχρι που μας διωξανε.Εχω σχεση σοβαρη 5 χρονια η κοπελα με αγαπαει ειναι ερωτευμενη μαζι μου οπως και εγω πληρωνει πολλα για μενα.Κοιμαμαι καθε μερα στις 5 το πρωι απο το αγχος ξυπναω μεσημερι αλλες δυο αλλες 3 εχω ξυπνησει και πεντε το απογευμα...χομπι δεν εχω κανενα παιζω στοιχημα παιζω καζινο για καφεδες με κανενα φιλο με την κοπελα μου καμια εξοδο παω σε στριπτηζαδικα σε στουντιο αντε και καμια φορα με κολ γκερλ.Ειμαι 28 και ζω ακομη με τους γονεις μου.Σκεφτομαι οτι η κοπελα μου θα μου ζητησει κανενα παιδι η κανενα γαμο και θα γινω ρακος δεν θα μπορω να ανταποκριθω...κοιμαμαι και συγχρονως κλαιω.Ο πατερας μου μου λεει να βγω για μεροκαματο αλλα ειμαι δειλος δεν παω δεν γουσταρω δεν μου φτανουν.Τα εχω πουλησει ολα εκτος απο το αυτοκινητο μου και το λαπτοπ μου ...Φοβαμια το χωρισμο με την κοπελα μου δεν θελω να το σκεφτομαι....Εχω γινει μοναχικος και ολη μερα ειμαι μπροστα απο ενα υπολογιστη......Ας πει καποιος τι γνωμη του?Τρωτε φρικιες για καιρο?
Τυπε, γνωρισε και συ εναν ταριφα.Απολυθηκα εδω και δυο χρονια.μαζι με παρα πολλους αλλους η εταιρια εκλεισε εντελως τωρα.Ζω με χαρτζιλικια απο την αδερφη μου την μανα μου τον πατερα μου και τους παππουδες.Μαζευω καναν εξακοσαρι.Δουλευα απο τα 18 μου.9-5 δουλεια και 6 με 9 σχολη για τεσσερα χρονια μεχρι που πηρα το πτυχιο μου και συνεχισα να δουλευω μεχρι τα 28 μου μεχρι που μας διωξανε.Εχω σχεση σοβαρη 5 χρονια η κοπελα με αγαπαει ειναι ερωτευμενη μαζι μου οπως και εγω πληρωνει πολλα για μενα.Κοιμαμαι καθε μερα στις 5 το πρωι απο το αγχος ξυπναω μεσημερι αλλες δυο αλλες 3 εχω ξυπνησει και πεντε το απογευμα...χομπι δεν εχω κανενα παιζω στοιχημα παιζω καζινο για καφεδες με κανενα φιλο με την κοπελα μου καμια εξοδο παω σε στριπτηζαδικα σε στουντιο αντε και καμια φορα με κολ γκερλ.Ειμαι 28 και ζω ακομη με τους γονεις μου.Σκεφτομαι οτι η κοπελα μου θα μου ζητησει κανενα παιδι η κανενα γαμο και θα γινω ρακος δεν θα μπορω να ανταποκριθω...κοιμαμαι και συγχρονως κλαιω.Ο πατερας μου μου λεει να βγω για μεροκαματο αλλα ειμαι δειλος δεν παω δεν γουσταρω δεν μου φτανουν.Τα εχω πουλησει ολα εκτος απο το αυτοκινητο μου και το λαπτοπ μου ...Φοβαμια το χωρισμο με την κοπελα μου δεν θελω να το σκεφτομαι....Εχω γινει μοναχικος και ολη μερα ειμαι μπροστα απο ενα υπολογιστη......Ας πει καποιος τι γνωμη του?Τρωτε φρικιες για καιρο?
Ρε τύπε απλά είναι τα πράγματα.Δεν θεωρησα ποτε οτι την εχω αγορασει , την βοηθουσα γιατι το ηθελα !!Οταν ομως εγω ακουω απο αυτην οτι ειμαι το ενα η το αλλο κ την πιστευω περιμενω κ αλλη αντιμετωπιση κ δεν εννοω να ειναι γι απαντα μαζι μου !!Ασ με χωριζε κ μετα ας εκανε οτι ηθελε, αυτη ομως ηθελε κ να της βρω αλλη δουλεια γιατι ενιωθε οτι ισως να την εδιωχνα απο εκει που ηταν ( εγω δεν ειχα πει ποτε κατι τετοιο) κ μετα μου ελεγε πως θελει να χωρισω με την γυναικα μου για να ειμαστε μαζι κ αμεσως παλι μ εδιωξε!!! Αφου διαλεξε να το χειριστει ετσι εκανα κ εγω αυτο που εκρινα σωστο , την εδιωξα απο την δουλεια της !! Παντως δεν την θεωρησα ποτε κτημα μου !!
Απολυθηκα εδω και δυο χρονια.μαζι με παρα πολλους αλλους η εταιρια εκλεισε εντελως τωρα.Ζω με χαρτζιλικια απο την αδερφη μου την μανα μου τον πατερα μου και τους παππουδες.Μαζευω καναν εξακοσαρι.Δουλευα απο τα 18 μου.9-5 δουλεια και 6 με 9 σχολη για τεσσερα χρονια μεχρι που πηρα το πτυχιο μου και συνεχισα να δουλευω μεχρι τα 28 μου μεχρι που μας διωξανε.Εχω σχεση σοβαρη 5 χρονια η κοπελα με αγαπαει ειναι ερωτευμενη μαζι μου οπως και εγω πληρωνει πολλα για μενα.Κοιμαμαι καθε μερα στις 5 το πρωι απο το αγχος ξυπναω μεσημερι αλλες δυο αλλες 3 εχω ξυπνησει και πεντε το απογευμα...χομπι δεν εχω κανενα παιζω στοιχημα παιζω καζινο για καφεδες με κανενα φιλο με την κοπελα μου καμια εξοδο παω σε στριπτηζαδικα σε στουντιο αντε και καμια φορα με κολ γκερλ.Ειμαι 28 και ζω ακομη με τους γονεις μου.Σκεφτομαι οτι η κοπελα μου θα μου ζητησει κανενα παιδι η κανενα γαμο και θα γινω ρακος δεν θα μπορω να ανταποκριθω...κοιμαμαι και συγχρονως κλαιω.Ο πατερας μου μου λεει να βγω για μεροκαματο αλλα ειμαι δειλος δεν παω δεν γουσταρω δεν μου φτανουν.Τα εχω πουλησει ολα εκτος απο το αυτοκινητο μου και το λαπτοπ μου ...Φοβαμια το χωρισμο με την κοπελα μου δεν θελω να το σκεφτομαι....Εχω γινει μοναχικος και ολη μερα ειμαι μπροστα απο ενα υπολογιστη......Ας πει καποιος τι γνωμη του?Τρωτε φρικιες για καιρο?
κατι εγραψες πριν ιπποτη μουΘέμα: Chat room/Έχεις pm/Spam/Κοσμοπόλιταν/Άρλεκιν thread
:o :o :o :o :o :o
κάποιος θύμωσε