lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
το ξερω μανΝωντα, ενα πραγμα θα σου πω για την Αλινα απο Βουρβαχη και θα καταλαβεις πολλα...
ειναι Λευκορωσσιδα ;)
το ξερω μανΝωντα, ενα πραγμα θα σου πω για την Αλινα απο Βουρβαχη και θα καταλαβεις πολλα...
ειναι Λευκορωσσιδα ;)
Λευκορωσσιδα = εγγυηση μαν ;)το ξερω μαν
ποια να πρωτογαμησεις ρε πιστο...
μην απελπιζεσαι σιλβακι εδω ο αλλος που ηταν εεπιχειρηματιας και γαμουσε τα "καλυτερα μουνια ¨" και επαθε ανακοπη ο ανθρωπος..δεν φερνει το γαμησι την ευτυχιαδεν θυμαμαι.
δεν κανω συχνα.
καθως ειμαι μια αγαμητη-ξινη ελεηνιδα. :'(
αυτη εχει οντως δνα ομοιο με της αλινας...
και οι φτωχοι λενε....τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχιαμην απελπιζεσαι σιλβακι εδω ο αλλος που ηταν εεπιχειρηματιας και γαμουσε τα "καλυτερα μουνια ¨" και επαθε ανακοπη ο ανθρωπος..δεν φερνει το γαμησι την ευτυχια
κανουν και σουπερ μισιγα μαν ;) ακου που σου λεει ο μεμακος ;)αυτη εχει οντως δνα ομοιο με της αλινας...
αυτη η ρατσα...καστανα μαλλια,πρασινα ματια,λευκη απαλη επιδερμιδα,ωραιο θηλυκο σωμα με τρελαινει...ισως ειναι το καλυτερο δνα για τα γουστα μου...
Ελλεηνιδες αυτοκτονηστε λεμε...
και οι φτωχοι λενε....τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια
οτι του λειπει του καθενος....
πςςςςςκανουν και σουπερ μισιγα μαν ;) ακου που σου λεει ο μεμακος ;)
το ξερα οτι αυτο θα ελεγεςαμα λειπει μυαλο παντως ξέρεις ακριβως τι θα πει ο αλλος, γιατι και ποτε
νταξει,μην αρχισεις ομως τωρα,να χαρεις...θεα η ντασα
αλλα τι να κλασει μπροστα σε αυτη
[img wid
το ξερα οτι αυτο θα ελεγες
νταξει,μην αρχισεις ομως τωρα,να χαρεις...
δε το πιασες.....με απογοητευεις κι εσυ ερακι.... :'(σου μιλαει ο νωντας για λευκορωσσιδες αλλα το μυαλο σου σε ελλεινιδα ειναι..αχαχχαχα α ρε μεμακο
θεα η ντασα
αλλα τι να κλασει μπροστα σε αυτη
http://[URL unfurl="true"]www.rubberdoll.net/images/tour_graphics/picpage/samples/slick_black.jpg[/img[/URL]]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
[/quote]
η ντασα μας ειναι καλυτερη :birdman:
:-*οοχιιι ειμαι καλουλα σημερις
δε το πιασες.....με απογοητευεις κι εσυ ερακι.... :'(
η ντασα μας ειναι καλυτερη