TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Σιωπή!Τι ειμαι εγω,ταφτααρ-κρυφομοντ; ;)
Σιωπή!Τι ειμαι εγω,ταφτααρ-κρυφομοντ; ;)
πω ρε μαλακα τωρα το δα
μεγαλος ρουφιανος ο γλιτσας
λες και εκανε τιποτα το παιδι δεν απανταω ρε καταλαβα μωρη ανωμαλιαρα αυταρχικες κριτικες διαβαζεις
διαβαζω τα απαντα του κοσνικ
γκαυλα που εισαι εσυ...... ακου γκαυλιαρικα..απο αλβανια εισαι μουρο?
Δε γαμαω αλβανιδες....ναι μουρο
εγώ χρωστάω ακόμα μια κριτική τσόντας στον γλίτσα
μουνοδαχτυλιαστικες ενταξει κομπλε?δεν ξερω για σας,
εγω εχω Live τσοντα τους απο πανω.
σημερα εφτιαξα νυχια κριμα ειναι..μουνοδαχτυλιαστικες ενταξει κομπλε?
δεν ξερω για σας,
εγω εχω Live τσοντα τους απο πανω.
η κριτικη τσοντας πρεπει να απανταει τα εξης ερωτηματα
α) εχυσες ;
β) στα 5 πρωτα λεπτα την εκλεισες ;
γ) την ειδες μαζι με γκομενα και αν ναι Γκαβλωσε; την γαμησες και κανατε κατι που ειδατε;
γ) γελασες;
δ)την κατατασσεις στις καλτ ταινιες;
και τελος
τι βαρδια?δεν πιστευω να λες τη σιλβια αδυνατη με βυζια δηλαδη?Νωντα σημερα ειδα στο μπουρδελακι της οδο Ελλης μια βυζαρου γεματη με χορταστικους βυζους,αν σε ενδιαφερει ριξε ενα βλεφαρο οταν πας,ομολογω οτι προς στιγμην το σκεφτηκα να καταθεσω
Πανω στο βυζι εχει κανει τατου απο οτι θυμαμαι ενα λουλουδακι..
ολα τα ειχες τα νυχια σε μαρανανε....χασε κανα κιλο και βρεσ τροπο να ψηλωσεις καμια 30αρια ποντους και τα νυχια ειναι τα τελευταια...σημερα εφτιαξα νυχια κριμα ειναι..
τι κανεις φιλε?σημερα εφτιαξα νυχια κριμα ειναι..
Απογευματινη,ξανθια ειναι,εχει σωματοτυπο Σιλβιας απο διδυμου υπογειο αλλα ειναι αλλη πρωτη φορα την ειδα..Οταν εφευγα μου χουφτωσε το κωλο και τα παπαριατι βαρδια?δεν πιστευω να λες τη σιλβια αδυνατη με βυζια δηλαδη?
δεν θυμαμαι.εσυ σιλβακι φωναζεις οταν καμεις σεκθ;
ποια να πρωτογαμησεις ρε πιστο...Απογευματινη,ξανθια ειναι,εχει σωματοτυπο Σιλβιας απο διδυμου υπογειο αλλα ειναι αλλη πρωτη φορα την ειδα..Οταν εφευγα μου χουφτωσε το κωλο και τα παπαρια
δλδ να γινω 2 μετρα? :oολα τα ειχες τα νυχια σε μαρανανε....χασε κανα κιλο και βρεσ τροπο να ψηλωσεις καμια 30αρια ποντους και τα νυχια ειναι τα τελευταια...
μεμα τυπε, καλα εσυ?τι κανεις φιλε?