memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δε νομιζω τακηευχαριστηση μου. να προσεχεις ολο γκολ δεχεσαι τελευταιως, εχασες την φορμα σου
δε νομιζω τακηευχαριστηση μου. να προσεχεις ολο γκολ δεχεσαι τελευταιως, εχασες την φορμα σου
τωρα σοβαρα, η μουρη αυτηνης που εβαλες εχει καμια σχεση με την προσωπαρα της ντασας μας?ουτε καν ...
Παντως εμενα οι ρωσιδες δεν μ αρεσουν οι ουκρανες ομως ειναι ωραιες
:-* :-*
τωρα σοβαρα, η μουρη αυτηνης που εβαλες εχει καμια σχεση με την προσωπαρα της ντασας μας?
ιδιες με της ρουμανες ειναι..οι μολδαβεζες τι λενε μεμο?
χειροτερες απο ρουμανες, χειροτερες απο ρωσσιδες, χειροτερες απο ουκρανες, χειροτερες απο λευκορωσσιδες, πολυ καλυτερες απο ελλεηνιδεςοι μολδαβεζες τι λενε μεμο?
χειροτερες απο ρουμανες, χειροτερες απο ρωσσιδες, χειροτερες απο ουκρανες, χειροτερες απο λευκορωσσιδες, πολυ καλυτερες απο ελλεηνιδες
ελα ρε...εγω τις ειχα για καλες...οτι εφερναν στις ρωσιδεςχειροτερες απο ρουμανες, χειροτερες απο ρωσσιδες, χειροτερες απο ουκρανες, χειροτερες απο λευκορωσσιδες, πολυ καλυτερες απο ελλεηνιδες
στις δεξιωσεις που παςκαλυτερες απο τον μεμο
οι καλες εχουν φυγει ολες ;)ελα ρε...εγω τις ειχα για καλες...οτι εφερναν στις ρωσιδες
στις δεξιωσεις που πας
παμε στις 25 στο Φ104 να τον πλακωσουμε στα φατουρα?στις δεξιωσεις που πας
στης 27 ειναι μεμοπαμε στις 25 στο Φ104 να τον πλακωσουμε στα φατουρα?
να το ξερουμε για να μην ανοιξουμεστης 27 ειναι μεμο
στης 9 η ωρα θα ειμαι εκει
μεμος--> <--λουστστης 27 ειναι μεμο
στης 9 η ωρα θα ειμαι εκει
να το ξερουμε για να μην ανοιξουμε
μεμος--> <--λουστ
^
|
στραπονακιας
Αμα εισαι στον ιδιο χωρο με τον Θεο οταν φας Νωντοκαταρα, εχει 10 φορες μεγαλυτερη ισχυ να το ξερεις παντωςτο οτι εισαι φασιστομουτρο το ξερω
ε οτι θα ησουν και γρια τσατσα φασιστοσπασικλα δεν το περιμενα
Αμα εισαι στον ιδιο χωρο με τον Θεο οταν φας Νωντοκαταρα, εχει 10 φορες μεγαλυτερη ισχυ να το ξερεις παντωςτο οτι εισαι φασιστομουτρο το ξερω
ε οτι θα ησουν και γρια τσατσα φασιστοσπασικλα δεν το περιμενα