kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν θες να σου θυμίσω παλιά τρένα συνέχισεεδω σε εκανα να μπεις στον κοπο να ρθεις να με πηδηξεις με αστρική προβολη και θα σε λυπηθω τωρα;
αν θες να σου θυμίσω παλιά τρένα συνέχισεεδω σε εκανα να μπεις στον κοπο να ρθεις να με πηδηξεις με αστρική προβολη και θα σε λυπηθω τωρα;
δεν φακελώνω ρε βλάκα απλώς θυμάμαι θρεντ και χρονικές στιγμές στο περίπουδεν ειπα δεν μου εχει ξανατυχει ηταν η δευτερη φορα γαμωτο εισαι περιεργη εισαι αρχειοθετης και συ
δεν μας είπες ποιός δεν σε παίζει
τελικα τη διαβασες κανει ωραιο αρχιδογλυψιμο η βικυ αφου ενιωσα σε καποια φαση να μουλιαζουν τ'αρχιδια μουδεν θυμαμαι ρε συ.. κατι ειπες παντως που με εκανε να καταλαβω γιατι ειμαι γαμω τα παιδια και πιανω πουλια στον αερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αν θες να σου θυμίσω παλιά τρένα συνέχισε
ακαποτο?τελικα τη διαβασες κανει ωραιο αρχιδογλυψιμο η βικυ αφου ενιωσα σε καποια φαση να μουλιαζουν τ'αρχιδια μου
δεν μας είπες ποιός δεν σε παίζει
Κουνα λιγο την ουρα σου να παρεις σημα.
μπαινει καποτα και στ'αρχιδια?ακαποτο?
ακαποτο?
απαντα ηλιθιεμπαινει καποτα και στ'αρχιδια?
τελικα τη διαβασες κανει ωραιο αρχιδογλυψιμο η βικυ αφου ενιωσα σε καποια φαση να μουλιαζουν τ'αρχιδια μου
δάκτυλος δικο σου?Μπαναριστηκε ο Μπιλ
είχε και συνέπειες η προειδοποίηση?ξερουν ποιοι ειναι αυτοι οι πουρεδες
το εγραψα σαν προειδοποιηση αρχικα
μετα θα εχουμε κ συνεχεια
το νου σας
η διαφορετικότητα πολεμάται σε τούτο το σάιτ το θρεντ με τα τραβέλια άθικτο πάντωςΜπαναριστηκε ο Μπιλ
πω ρε μαλακα τωρα το δαΜπαναριστηκε ο Μπιλ
δεν απανταω ρεαπαντα ηλιθιε
καταλαβα μωρη ανωμαλιαρα αυταρχικες κριτικες διαβαζειςμπα βαρετο ειναι και επειδη ρωτησες και πριν βρισκω γκαυλιαρικα πολλα πραγματα αλλα το να διαβαζω κριτικες αδιαφορο εκτος αν εχουν οντως κατι περιεργο και εκκεντρικο που εκει ειναι αλλο το ενδιαφερον
γκαυλα που εισαι εσυ...... ακου γκαυλιαρικα..απο αλβανια εισαι μουρο?μπα βαρετο ειναι και επειδη ρωτησες και πριν βρισκω γκαυλιαρικα πολλα πραγματα αλλα το να διαβαζω κριτικες αδιαφορο εκτος αν εχουν οντως κατι περιεργο και εκκεντρικο που εκει ειναι αλλο το ενδιαφερον
Τι ειμαι εγω,ταφτααρ-κρυφομοντ; ;)δάκτυλος δικο σου?
ένας απλός ρουφιάνος ;)Τι ειμαι εγω,ταφτααρ-κρυφομοντ; ;)