memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ενω αυτος που εφιαξες λεει δηλαδη?Ναι η αληθεια ειναι οτι καποια φαση εκνευριστηκα αλλα οκ....Δεν κανω συχνα.....Ασε που οι ετοιμοι δεν λενε.....
ενω αυτος που εφιαξες λεει δηλαδη?Ναι η αληθεια ειναι οτι καποια φαση εκνευριστηκα αλλα οκ....Δεν κανω συχνα.....Ασε που οι ετοιμοι δεν λενε.....
με πατατα η χωρις?![]()
ενω αυτος που εφτιαξες λεει δηλαδη?Ναι η αληθεια ειναι οτι καποια φαση εκνευριστηκα αλλα οκ....Δεν κανω συχνα.....Ασε που οι ετοιμοι δεν λενε.....
Νέα απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα ταξί, η οποία θα διαρκέσει 48 ώρες αυτή τη φορά. Χωρίς ΜΜΜ και ταξί θα μείνει η Αττκή την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (27 και 28 Σεπτεμβρίου). Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αντιδρούν στις μετατάξεις και τα νέα μέτρα, ενώ οι ιδιοκτήτες ταξί στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των εκπροσώπων των δύο κλάδων.
Νομιζω παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο.Γιατι ηταν τζαμπα?????
Τι ειναι σημερα????![]()
Ναι η αληθεια ειναι οτι καποια φαση εκνευριστηκα αλλα οκ....Δεν κανω συχνα.....Ασε που οι ετοιμοι δεν λενε.....
Γινεται μουσακας χωρις πατατα???![]()
Παγκοσμια μερα χωρις Νωντα δεν υπαρχει ομως ;)Νομιζω παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο.
εμενα ο μουσακας μ αρεσει χωρις πατατα,χωρις κιμα,χωρις μελιτσανα,χωρις μπεσαμελ και με γυρο κοτοοπυλοΓινεται μουσακας χωρις πατατα???![]()
ενω αυτος που εφιαξες λεει δηλαδη?![]()
ενω αυτος που εφτιαξες λεει δηλαδη?![]()
Αυτοι με πληρωνουν για να τους κανω τη τιμηγτ τις αλλες μερες πληρωνεις?![]()
Παγκοσμια μερα χωρις Νωντα δεν υπαρχει ομωςΝομιζω παγκοσμια μερα χωρις αυτοκινητο.
ενω αυτος που εφτιαξες λεει δηλαδη?![]()
την αλλη φορα να τον κανεις χωρις πατατα, χωρις μελιτζανα, χωρις κιμα, χωρις μπεσαμελ και με γυρο κοτοπουλοΚοιτα...Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω...Την τελευταια φορα που εκανα παντως (περσυ![]()
) ελεγε και πολυ μαλιστα.....
![]()
![]()
![]()
Μονο εγω σε καταλαβαινω Σαλονικιε.
Ασε τους πριγκηπες που τρωνε μουσακα χωρις πατατα, και καφε με 10 κουταλιες ζαχαρη,
και ελα στην αγκαλια μου :-*.
την αλλη φορα να τον κανεις χωρις πατατα, χωρις μελιτζανα, χωρις κιμα, χωρις μπεσαμελ και με γυρο κοτοπουλοΚοιτα...Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω...Την τελευταια φορα που εκανα παντως (περσυ![]()
) ελεγε και πολυ μαλιστα.....
![]()
![]()
![]()
Ωπ,μου ήρθε ιδέα για ψηφοφορία...
"Πιστεύετε ότι η γυναίκα πρέπει να ξέρει να αμγειρεύει;"
Τα "ναι" βλέπω να ξεπερνάνε το 95% στο φόρουμ....με τους τουρκόβλαχους οπισθοδρομικούς του φόρουμ....![]()
![]()
![]()
Σαλονικια τζουτζουκο....Σαλονικια.....
Παρτο αποφαση επιτελους...![]()
![]()
![]()
Και η γυναικα και ο αντρας πρεπει να ξερουν...
Επισης οι αντρες πρεπει απαραιτητα να ξερουν να σιδερωνουν διοτι εγω δεν ξερω.....