gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Δεν πειραζει.....που εχεις να πας παλι;κατσε και λιγο μεσα.....Καλα ρε πουστη αυριο παλι απεργεια εχουν τα μεσα μμ;![]()
Δεν πειραζει.....που εχεις να πας παλι;κατσε και λιγο μεσα.....Καλα ρε πουστη αυριο παλι απεργεια εχουν τα μεσα μμ;![]()
πλακα κανειςΚαλα ρε πουστη αυριο παλι απεργεια εχουν τα μεσα μμ;![]()
Ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε πιαΔεν πειραζει.....που εχεις να πας παλι;κατσε και λιγο μεσα.....![]()
Καλα ρε πουστη αυριο παλι απεργεια εχουν τα μεσα μμ;![]()
εγω μπορω να παω φυληςΟυτε να γαμησουμε δεν μπορουμε πια
ΓΑπ γαμιεσαι![]()
![]()
εγω μπορω να παω φυλης![]()
Τριτη-τεταρτη 48ωρη ολα τα μμμ και τα ταξι,αυριο νομιζω θα εχει λεωφορια,αλλα εγω θελω τον ηλεκτρικοΚΑΙ τα ταξί;![]()
![]()
![]()
Ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε πια
ΓΑπ γαμιεσαι![]()
![]()
χμμμΤριτη-τεταρτη 48ωρη ολα τα μμμ και τα ταξι,αυριο νομιζω θα εχει λεωφορια,αλλα εγω θελω τον ηλεκτρικο![]()
Ναι, τα πεζω 2Αυτοκίνητο δεν ε΄χεις;![]()
Τριτη-τεταρτη 48ωρη ολα τα μμμ και τα ταξι,αυριο νομιζω θα εχει λεωφορια,αλλα εγω θελω τον ηλεκτρικο![]()
με τα ποδια![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μλκ πώς θα πηγαίνω στην δουλειά?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμώ το σπίτι τους παλιομαλάκες εμάς χτυπάνε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λεωφορια ειναι ΓΤΠ,σου βγαινει η πιστη μεχρι να φτασεις στο προορισμο σου,στριμοχνεσαι κιολαςχμμμοτι πρεπει για κανα χουφτωματακι
![]()
![]()
από τέρμα πατησίων (αγιά βαρβάρα) μέχρι πεδίον του άρεως περπατιέται?με τα ποδια![]()
να παρεις τηλεφωνο τον κιθαρα να σε κουβαλησει![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μλκ πώς θα πηγαίνω στην δουλειά?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμώ το σπίτι τους παλιομαλάκες εμάς χτυπάνε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανετα.....οποιος δε μπορει να το περπατησει σημαινει οτι δε μπορει ουτε να γαμησειαπό τέρμα πατησίων (αγιά βαρβάρα) μέχρι πεδίον του άρεως περπατιέται?![]()
![]()
θα φοράω και κράνος μην γίνει καμιά στραβήνα παρεις τηλεφωνο τον κιθαρα να σε κουβαλησει![]()
γιατι δε βρισκεις καποιον να σε παει γαμιωντας?από τέρμα πατησίων (αγιά βαρβάρα) μέχρι πεδίον του άρεως περπατιέται?![]()
![]()
λεωφορεια εχει ειπαμεαπό τέρμα πατησίων (αγιά βαρβάρα) μέχρι πεδίον του άρεως περπατιέται?![]()
![]()