Επισκέπτης
κοπελιαμπερδευεσαι
εμεις δεν κανουμε σεξΓΑΜΑΜΕ
δεν παιζουμε
ΓΑΜΑΜΕ
![]()
Έλεος βρε λουστ....πιο συχνά ακούγεται το "δεν παίζουμε γαμάμε" από τα "τυχαίο; δε νομίζω","λεφτά υπάρχουν","οικονομική κρίση",κτλ

κοπελιαμπερδευεσαι
δεν παιζουμε
ΓΑΜΑΜΕ
![]()
κοπελιαμπερδευεσαι
δεν παιζουμε
ΓΑΜΑΜΕ
![]()
κανενας αντρας καμιας εθνικοτητας δεν ερχεται στην Ελλαδα για το σεξ με ελλεηνιδες
ερχονται για το φαγητο που κατεστρεψες
οποτε μη μιλας και πολυ γιατι δε σε συμφερει![]()
Μιλαγα με Ουκρανη γυναικαρα και μου ειπε οτι οι Ελληνες ειμαστε και πολυ ομορφοι και πολυ καβλιαρηδες σε σχεση με πολλους ευρωπαιους,μου ειπε οτι ειμαστε επισης πολυ κυριοι απεναντι στις γυναικες...![]()
Xοχοχο....πες τους τα ένα χεράκι....οι Έλληνες είναι από τις πιο πουριτανικές ράτσες στον κόσμο....![]()
Νομίζεις ρε μπάρμπα.
Κάποτε ήμουν σε ένα ξενοδοχείο και έβλεπα ξένους να κάνουν καμάκι στη ρεσέψιονιστ,η οποία ήταν Ελληνίδα.....οπότε αν δε ξέρεις μη μιλάς ;)
μπορει να της ελεγαν οτι τους ενοχλει ο τυπος που παρακολουθει τι λενε ;)Νομίζεις ρε μπάρμπα.
Κάποτε ήμουν σε ένα ξενοδοχείο και έβλεπα ξένους να κάνουν καμάκι στη ρεσέψιονιστ,η οποία ήταν Ελληνίδα.....οπότε αν δε ξέρεις μη μιλάς ;)
Μιλαγα με Ουκρανη γυναικαρα και μου ειπε οτι οι Ελληνες ειμαστε και πολυ ομορφοι και πολυ καβλιαρηδες σε σχεση με πολλους ευρωπαιους,μου ειπε οτι ειμαστε επισης πολυ κυριοι απεναντι στις γυναικες...![]()
Καμια σχεση με εμενα ολο αυτοΠοσα λεφτα πληρωσες για να τ'ακουσεις ολα αυτα; Ή μηπως ηταν μεσα στο πακετο των υπηρεσιων;
μπορει να της ελεγαν οτι τους ενοχλει ο τυπος που παρακολουθει τι λενε ;)
γιατι να κουνηθουμε? εμεις γαμαμεΑσε σε μενα θα το πεις????Ταχα ξερουν το ενα ξερουν το αλλο κ καλα καλα ουτε να κουνηθουν δεν ξερουν.... ;)
μπορει να της ελεγαν οτι τους ενοχλει ο τυπος που παρακολουθει τι λενε ;)
Καμια σχεση με εμενα ολο αυτο
Την γενικη της αποψη ζητησα και μου ειπε χωρις να εχει να κανει με εμενα![]()
Δυτικοευρωπαοι στραπονακηδες δεν θα γινουμε ποτεΑσε σε μενα θα το πεις????Ταχα ξερουν το ενα ξερουν το αλλο κ καλα καλα ουτε να κουνηθουν δεν ξερουν.... ;)
Ε τωρα θα παιζουμεΤυπε μην μπερδευεσαι.
Αν ηταν της "δουλειας", αυτα που αρεσκεσαι να ακουσεις θα σου λεει.
μηπως της ειπανε you are a outrageous ugly girl και μπερδευτηκες? ;) ποσο κοντα ησουν στη συνομιλια?Χαχαχαχ....νομίζεις...κάτι σαν "you are such a gorgeous girl" πήρε το αυτί μου.... ;) ;) ;)
Δυτικοευρωπαοι στραπονακηδες δεν θα γινουμε ποτε
Εμεις εχουμε παθος μεσα μας,ειμαστε ηφαιστιοΓΑΜΑΜΕ δεν παιζουμε,ΓΑΜΑΜΕ
![]()
Ε τωρα θα παιζουμε
Την ξερω χρονια τι γκομενα,δεν μιλησαμε 5 λεπτα στο γαμησι![]()