Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και η γυναικα και ο αντρας πρεπει  να ξερουν...

Επισης οι αντρες πρεπει απαραιτητα να ξερουν να σιδερωνουν διοτι εγω δεν ξερω.....
σιγα μη πρεπει ξερουν οι γυναικες να γαμανε  :birdman:

οι γυναικες σιδερωνουν, οι αντρες γαμανε :birdman:δεν παιζουνε :birdman:γαμανε :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ωπ,μου ήρθε ιδέα για ψηφοφορία...

"Πιστεύετε ότι η γυναίκα πρέπει να ξέρει να αμγειρεύει;"

Τα "ναι" βλέπω να ξεπερνάνε το 95% στο φόρουμ....με τους τουρκόβλαχους οπισθοδρομικούς του φόρουμ.... :birdman: :birdman: :birdman:
Μην σου πω το 100%,η γυναικα 2 πραγματα πρεπει να ξερει=να γαμιεται και να μαγειρευει  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Και η γυναικα και ο αντρας πρεπει  να ξερουν...

Επισης οι αντρες πρεπει απαραιτητα να ξερουν να σιδερωνουν διοτι εγω δεν ξερω.....
οι αντρες γαμανε  :birdman:δεν παιζουν :birdman:γαμανε :birdman:

Επισκέπτης
Και που'στε μάγκες...ΚΑΙ η γυναίκα πλέον μπορεί να γαμήσει....ο καλός Θεούλης,φρόντισε να φτιάξει τα στράπον.... :birdman: :birdman: :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Και ένα 3ο επίσης.

Να κάνει μήνυση,στον μαλάκα που παντρέυτηκε για καταπίεση :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Aβραμη εσυ μπορει τις γυναικες να τις βλεπεις σαν φιλεναδες αλλα εμεις τις γαμαμε,δεν παιζουμε τις ΓΑΜΑΜΕ  :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οι ελλεηνιδες δεν ξερουν να γαμιουνται ομως  :birdman:

Δεν θες να μιλησω στατιστικα για Ελληνες τι ξερουν τι δεν ξερουν ποσο ανοιχτομυαλοι/εκφυλοι δεν ειναι η ποση φαντασια δεν εχουν και με τι εθνικοτητας αντρα εχω κανει το καλυτερο σεξ....Δεν σας συμφερει.....     :birdman: :birdman: :birdman:

Καλο θα ταν παντως να ειστε λιγο περισσοτερο περιεργοι και δεκτικοι οσο αφορα το σεξ και τα παιχνιδια του...Φιλικη συμβουλη μπας και γαμησετε καμια ελλεηνιδα με αξιοπρεπεια.....    :birdman: :birdman: :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και που'στε μάγκες...ΚΑΙ η γυναίκα πλέον μπορεί να γαμήσει....ο καλός Θεούλης,φρόντισε να φτιάξει τα στράπον.... :birdman: :birdman: :birdman:
δε μπορουν να μας κανουν μουλικα ομως  ;) εμεις μπορουμε να τους κανουμε ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το ειδα μωρη μπλοφα, τα μαυρα χυσια απο ελληνες ειναι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α ρε σταματη  :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν θες να μιλησω στατιστικα για Ελληνες τι ξερουν τι δεν ξερουν ποσο ανοιχτομυαλοι/εκφυλοι δεν ειναι η ποση φαντασια δεν εχουν και με τι εθνικοτητας αντρα εχω κανει το καλυτερο σεξ....Δεν σας συμφερει.....     :birdman: :birdman: :birdman:

Καλο θα ταν παντως να ειστε λιγο περισσοτερο περιεργοι και δεκτικοι οσο αφορα το σεξ και τα παιχνιδια του...Φιλικη συμβουλη μπας και γαμησετε καμια ελλεηνιδα με αξιοπρεπεια.....    :birdman: :birdman: :birdman:
κοπελια :birdman:μπερδευεσαι :birdman:

εμεις δεν κανουμε σεξ :birdman:ΓΑΜΑΜΕ :birdman:δεν παιζουμε :birdman:ΓΑΜΑΜΕ :birdman:

Επισκέπτης

Xοχοχο....πες τους τα ένα χεράκι....οι Έλληνες είναι από τις πιο πουριτανικές ράτσες στον κόσμο.... :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

κανενας αντρας καμιας εθνικοτητας δεν ερχεται στην Ελλαδα για το σεξ με ελλεηνιδες  :birdman:

ερχονται για το φαγητο που κατεστρεψες  :birdman:

οποτε μη μιλας και πολυ γιατι δε σε συμφερει  :birdman:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Σιγα ρε εμπειρια sexy.
Να γραψεις και κανα βιβλιο με τις εμπειριεςσ ου, ιερια της ηδονης... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom