memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δε θα χρειαστουμε λεφτα τυπε, καθαριζει ο νωντας ;)Άμα είναι όλα πληρωμένα από σένα,τότε θα'ρθω....ΟΛΑ όμως,εγώ δε θα πληρώσω τίποτα....οκ;
δε θα χρειαστουμε λεφτα τυπε, καθαριζει ο νωντας ;)Άμα είναι όλα πληρωμένα από σένα,τότε θα'ρθω....ΟΛΑ όμως,εγώ δε θα πληρώσω τίποτα....οκ;
τυπε αν σε δει με τον αβραμοτριαντη μαζι θα σας στειλει στα γκουλαγκ ο προεδραςεγω θα παρω τον φιλο μου τον κιθαρα και θα παμε Μινσκ, τραβατε εσεις στο σκαραβαιο να την πεσετε σε βολκβαγκεν και αστε μας εμας να παμε στις φερραρι
Κηπαρχη ψηνεσαι να παμε;
Θα περασω με το τρικυκλο γιατι η περιοχη εχει προβλημα με το parking.
δε θα χρειαστουμε λεφτα τυπε, καθαριζει ο νωντας ;)
εγω πιστευω οτι ο προεδρος θα τον κρατησει εκει τον τυπο κιθαρα τυπετυπε αν σε δει με τον αβραμοτριαντη μαζι θα σας στειλει στα γκουλαγκ ο προεδρας
εγω πιστευω οτι ο προεδρος θα τον κρατησει εκει τον τυπο κιθαρα τυπε
ΟΚ,κάτσε πρώτα να κάνω μια ασφάλεια ζωής,και μετά έλα να με πάρεις με το τρίκυκλο.
για δειγμα τυπε?εγω πιστευω οτι ο προεδρος θα τον κρατησει εκει τον τυπο κιθαρα τυπε
οχι τυπε, γιατι το λες αυτο?Για εξορία θες να με στείλεις ρε τυροχαλβά;;;;;
Θέλω να μείνω στη χώρα μου,τότε.....τράβα εσύ εκεί,να μείνεις
οχι τυπε, γιατι το λες αυτο?
εγω λεω οτι θα σε κρατησει εκει ο προεδρος γιατι θα ενδιαφερθει παρα πολυ για τις αποψεις σου!!! αλλωστε ειναι γνωστο πως ειναι ο πιο δημοκρατικος και λαοφιλης προεδρος στον κοσμο
Αντε μπραβο. Κανε την καλη, γιατι θελω βοηθεια με την περπατουρα.
Δε θα εχουν μπαρα για αναπηρους πολεμου εκει, και επισης θελω να με βοηθησεις να κατσω στη χεστρα (αμα μου'ρθουν).
για δειγμα τυπε?
τα αλλα ουφο σε τι μορφη βγαινουν τυπε?Εσένα πρέπει να σε πάνε στην area 51
Είσαι το μοναδικό ούφο,σε μορφή σκατόφατσας
Ευχαριστώ,αλλά δεν έχω σπουδάσει νοσηλευτική.
Εσένα πρέπει να σε πάνε στην area 51
Είσαι το μοναδικό ούφο,σε μορφή σκατόφατσας
τα αλλα ουφο σε τι μορφη βγαινουν τυπε?
τετοια τυπετα αλλα ουφο σε τι μορφη βγαινουν τυπε?
Δεν συμπεριφερεσαι καλα στις κλωνους σου...
δεν προερχομαι απο κτηνοτροφικη οικογενεια τυπεΣαν του μπαμπά σου τα βόδια
κυκλοφορεις με μπαστουνι τυπε? απο τα 55 σου? :oΡε μπετόβλακα,έχει καταντήσει αηδία με το να επιμένεις ότι είσαι κλώνος μου.......κοφ'το σε παρακαλώ,γιατί μα τη Παναγία θα σου χώσω το μπαστούνι στον κώλο,και μετά άντε να σε δω πως θα περπατήσεις μετά
ειναι σε συγχυση ο κηπαρχης τυπεδεν προερχομαι απο κτηνοτροφικη οικογενεια τυπε
για τον αβραμοτριαντη εχει αλλη χρηση τυπεκυκλοφορεις με μπαστουνι τυπε? απο τα 55 σου? :o
κυκλοφορεις με μπαστουνι τυπε? απο τα 55 σου? :o
Μετα ομως Αβραμη θα κατηγορηθεις για τετυμποισμο... και θα σου κουρεψουν το ωραιο μαλλακι σου.Ρε μπετόβλακα,έχει καταντήσει αηδία με το να επιμένεις ότι είσαι κλώνος μου.......κοφ'το σε παρακαλώ,γιατί μα τη Παναγία θα σου χώσω το μπαστούνι στον κώλο,και μετά άντε να σε δω πως θα περπατήσεις μετά