memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απο τι να τον προστατεψετε?για προστασια
απο τι να τον προστατεψετε?για προστασια
αν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακι
για να το λες εσυτι λες αγόρι μου
μια χαρά μιλφέτο είναι θα έχουμε πιεί και τις βόμβες μας πιο πριν και θα την βλέπουμε σαν το καλύτερο μανεκέν (tribute στον τέλη σταλόνε )
αυτος θα μας προστατεψειαπο τι να τον προστατεψετε?
προσεχε που θα τις πετας τυπε γιατι εγω δε θα ειμαι εκει, εκει εχει αλλοδαπες δεν εχει ελλεηνιδεςΘα έρθω και γω εκεί,και θα σου πετάω ρώσικες σαλάτες στη σταφιδιασμένη μάπα σου
Θα έρθω και γω εκεί,και θα σου πετάω ρώσικες σαλάτες στη σταφιδιασμένη μάπα σου
φτου γαμωτο δεν θα ερθει η καποτερι μαςπροσεχε που θα τις πετας τυπε γιατι εγω δε θα ειμαι εκει, εκει εχει αλλοδαπες δεν εχει ελλεηνιδες
αυτος δε μπορει ουτε τον εαυτο του να προστατεψει απο την αγαπουλιασηαυτος θα μας προστατεψει
θα αποροφαει ολες τις αγαπουληστικες ακτινοβολιες
γιατι το λες? δε θα παρεις τον κωλο σου μαζι?φτου γαμωτο δεν θα ερθει η καποτερι μας
τιποτα ρε θα παμε εγω εσυ ο σταμ ο νωντας και ο πιστολιαςθα ήθελα πολύ να πάρω και τον πήγασο μαζί μου
είναι πολύ δυνατός συναγωνιστής, θα κάναμε μεγάλο χαλασμό στο κατάστημα
μεμος ακα κωλος βαρουγιατι το λες? δε θα παρεις τον κωλο σου μαζι?
προσεχε που θα τις πετας τυπε γιατι εγω δε θα ειμαι εκει, εκει εχει αλλοδαπες δεν εχει ελλεηνιδες
εσυ θα εισαι στην ιδια παρεα με τον σφερδακλο και τον απολυτοΘα τις πετάω στις Ρωσίδες που γαμάς ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ -πάντα- και μετά,θα ξαναπληρώσεις για να τις γλύψεις......τα μισά θα τα πάρω εγώ
μεμος ακα κωλος βαρου
εσυ θα εισαι στην ιδια παρεα με τον σφερδακλο και τον απολυτο
τα μισα σαλια απο το γλυψιμο??Θα τις πετάω στις Ρωσίδες που γαμάς ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ -πάντα- και μετά,θα ξαναπληρώσεις για να τις γλύψεις......τα μισά θα τα πάρω εγώ
τελικα μεμα δεν θα εθεις
τα μισα σαλια απο το γλυψιμο??
απωλεια θα ηταν αμα ειχα πει οτι θα ερχομουνα και δεν ερχομουνατελικα μεμα δεν θα εθεις
τι απωλεια θεε μου
απωλεια θα ηταν αμα ειχα πει οτι θα ερχομουνα και δεν ερχομουνα
σε αυτη την περιπτωση σε εχω χεσμενο εξ αρχης αρρωστακι
ασε που δε κανω παρεα με φασιστακια σαν το σταματη
εγω θα παρω τον φιλο μου τον κιθαρα και θα παμε Μινσκ, τραβατε εσεις στο σκαραβαιο να την πεσετε σε βολκβαγκεν και αστε μας εμας να παμε στις φερραρι