baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.677
- Πόντοι
- 5.097
για σενα δε ξερωβάρε αν πάμε ακαραβαίο πιστεύω ότι θα είμαστε οι μόνοι που θα γαμήσουν ποτέ σ'αυτό το μαγαζί
εγω σιγουρα
εχω και μια φινετσα βλεπεις
για σενα δε ξερωβάρε αν πάμε ακαραβαίο πιστεύω ότι θα είμαστε οι μόνοι που θα γαμήσουν ποτέ σ'αυτό το μαγαζί
για σενα δε ξερω
εγω σιγουρα
εχω και μια φινετσα βλεπεις
εοιμασε τη κουστουμια και το σαββατο παμε να το καψουμετι λε ρε παιδί μου........
βάρε με έχει αναστατώσει μία από κει μέσα που φοράει κορμάκι-στρινγκ
αλλά δεν φαίνεται φάτσα ίσως είναι μπάζο
εοιμασε τη κουστουμια και το σαββατο παμε να το καψουμε
θα φερω και τον σταμ για σωματοφυλακα εχει πολλα μουτρα εκει μεσα
ο σταμ θα παραφιλαει απ'εξωμην μας πάρουν για τοιούτους αν πάμε 3 ξιφομάχοι μαζί
κι άμα είναι πολύ χτιστός ο σταμάτης και έχει βυζάρα μπορεί να μας φάει τις γκόμενες
και καλσον και στριγκακια θα σκισουμεκανα καλσον μη σκισετε
αν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακιλουστ αν θες έλα κι εσύ μαζί φίλε μπορείς να κάτσεις σε μια γωνιά να φας αν θέλεις
Τι εστί σκαραβαίος ρε μπαρμπα-κόσνικ;
μεμα ελα και συ ρε φιλε μπορει να ξεμεινουμε απο τσιγαρα και καποτεςαν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακι
Τι εστί σκαραβαίος ρε μπαρμπα-κόσνικ;
αμα τελειωσετε απο καποτες, κλασεμεμα ελα και συ ρε φιλε μπορει να ξεμεινουμε απο τσιγαρα και καποτες
αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μεναδες εδώ τι εστί σκαραβαίος όπως επίσης και σε ποιά ανάφτρα αναφέρομαι
ελα μεμα θα κανουμε μπανανααμα τελειωσετε απο καποτες, κλασε
αν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακι
το αρρωστακι το σταματι ρε τι θα τον παρετε μαζι? να τις ερωτευθει ολες και να μη ξεκολλαει απο κει μεσα?αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μενα ελα μεμα θα κανουμε μπανανα
για προστασιατο αρρωστακι το σταματι ρε τι θα τον παρετε μαζι? να τις ερωτευθει ολες και να μη ξεκολλαει απο κει μεσα?
αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μενα