baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.955
- Πόντοι
- 6.035
για σενα δε ξερωβάρε αν πάμε ακαραβαίο πιστεύω ότι θα είμαστε οι μόνοι που θα γαμήσουν ποτέ σ'αυτό το μαγαζί![]()
εγω σιγουρα
εχω και μια φινετσα βλεπεις
για σενα δε ξερωβάρε αν πάμε ακαραβαίο πιστεύω ότι θα είμαστε οι μόνοι που θα γαμήσουν ποτέ σ'αυτό το μαγαζί![]()
για σενα δε ξερω
εγω σιγουρα
εχω και μια φινετσα βλεπεις![]()
εοιμασε τη κουστουμια και το σαββατο παμε να το καψουμετι λε ρε παιδί μου........
βάρε με έχει αναστατώσει μία από κει μέσα που φοράει κορμάκι-στρινγκ
αλλά δεν φαίνεται φάτσα ίσως είναι μπάζο![]()
εοιμασε τη κουστουμια και το σαββατο παμε να το καψουμε
θα φερω και τον σταμ για σωματοφυλακα εχει πολλα μουτρα εκει μεσα![]()
ο σταμ θα παραφιλαει απ'εξωμην μας πάρουν για τοιούτους αν πάμε 3 ξιφομάχοι μαζί
κι άμα είναι πολύ χτιστός ο σταμάτης και έχει βυζάρα μπορεί να μας φάει τις γκόμενες![]()
και καλσον και στριγκακια θα σκισουμεκανα καλσον μη σκισετε![]()
αν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακιλουστ αν θες έλα κι εσύ μαζί φίλεμπορείς να κάτσεις σε μια γωνιά να φας αν θέλεις
![]()
Τι εστί σκαραβαίος ρε μπαρμπα-κόσνικ;
μεμα ελα και συ ρε φιλε μπορει να ξεμεινουμε απο τσιγαρα και καποτεςαν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακι![]()
Τι εστί σκαραβαίος ρε μπαρμπα-κόσνικ;
αμα τελειωσετε απο καποτες, κλασεμεμα ελα και συ ρε φιλε μπορει να ξεμεινουμε απο τσιγαρα και καποτες![]()
αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μεναδες εδώ τι εστί σκαραβαίος όπως επίσης και σε ποιά ανάφτρα αναφέρομαι
ελα μεμα θα κανουμε μπανανααμα τελειωσετε απο καποτες, κλασε
![]()
![]()
αν ερθει ο Νωντας, πρωτα θα γαμησει ολα τα βρωμομουνα εκει μεσα και οταν τελειωσει θα σας παρει και τους 3 σουβλακι![]()
το αρρωστακι το σταματι ρε τι θα τον παρετε μαζι? να τις ερωτευθει ολες και να μη ξεκολλαει απο κει μεσα?αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μεναελα μεμα θα κανουμε μπανανα
![]()
για προστασιατο αρρωστακι το σταματι ρε τι θα τον παρετε μαζι? να τις ερωτευθει ολες και να μη ξεκολλαει απο κει μεσα?![]()
αυτη ρε μαλακα εχει 2 μπυροκοιλιες οχι μια σαν και μενα![]()