Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βεβαίως.

Είχα δει κάποτε σε ένα μαγαζί μια Ρωσίδα και μια Ελληνίδα να ψωνίζουν μπουγάτσες...και γω ήμουν από πίσω και περίμενα τη σειρά....λέω στην Ελληνίδα που ήταν μπροστά μου αν έχει ψιλά ,να μου χαλάσει,γιατί είχα μόνο χοντρά,και ήταν ευγενέστατη και δέχτηκε.......μετά η Ρωσίδα,με ξινισμένο ύφος,έκανε ένα τέταρτο μέχρι να διαλέξει τι θέλει,και όταν έφυγε λέει ο υπάλληλος,στον άλλο υπάλληλο πολύ ξινομούνα αυτή με τα σπαστά Ελληνικά.....και ο δεύτερος υπάλληλος,συμφώνησε..... :birdman: :birdman: :birdman:

ποιά είχε καλύτερο κώλο :birdman: :birdman: :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πράγματι,τυρόπιτα κουρού πήρε...... :2funny:
ειδες? αν ηταν φτωχομπινεδιαρα θα επαιρνε ενα μπουκαλακι νερο  ;)
Ναι,γιατί όχι;;; Άλλωστε ήμουν κύριος και ευγενέστατος.... :sunglasses:

Ή άλλη η ξινομούνα η Ρωσίδα,με το που πήγα να πω "μήπως έχετε....." χωρίς καν να ολοκληρώσω την πρόταση μου,μου λέει "ντεν έκω!",κοφτά και απότομα :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τι γιατι οχι βρε μπαγασακο? αφου ολες οι ελλεηνιδες γουσταρουν τυπους σαν κι εσενα  :rockon:

ειδες αποτομη που ηταν η Ρωσσιδα? παπαπα καθολου τροπους....τα λεω εγω αλλα δε με ακουτε  ;)

Επισκέπτης
ειδες? αν ηταν φτωχομπινεδιαρα θα επαιρνε ενα μπουκαλακι νερο  ;)
τι γιατι οχι βρε μπαγασακο? αφου ολες οι ελλεηνιδες γουσταρουν τυπους σαν κι εσενα  :rockon:

ειδες αποτομη που ηταν η Ρωσσιδα? παπαπα καθολου τροπους....τα λεω εγω αλλα δε με ακουτε  ;)

Τότε γιατί τις λες "ελλεηνίδες";;;;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μεμο πουλα το περιπτερο και παρε μεζονετα στο Μινσκ  :zfuck:

Επισκέπτης
καμια φορα μοθ κολλαηει το πληκτρολογιο μοθ τυπε  :rockon:

Άσε τις μαλακίες.....μιλάμε σοβαρά τώρα....

Πέρσι στις διακοπές επίσης,στο ξενοδοχείο στο διπλανό δωμάτιο έμενε μια Ρωσίδα......και κάποια στιγμή πάω να πάρω το ασανσέρ για να κατέβω κάτω,και έρχεται και αυτή από πίσω να το προλάβει και με σπρώχνει για να μπει πρώτη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και μετά σας φταίνε οι Ελληνίδες τρομα΄ρα σας.

Επισκέπτης
Τωρα συνηλθα καπως. Δακρυσα απο τα γελια.
Ποσο μορφες ειστε και οι δυο;;;; Ποσο;

Στάσου μάγκα.

Ή εγώ είμαι μορφή ή ο απόλυτος είναι μορφή.......μη με βάζεις στο ίδιο τσουκάλι με το μπαγιάτικο λείψανο του αγ. Δημητρίου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Πέρσι στις διακοπές επίσης,στο ξενοδοχείο στο διπλανό δωμάτιο έμενε μια Ρωσίδα......και κάποια στιγμή πάω να πάρω το ασανσέρ για να κατέβω κάτω,και έρχεται και αυτή από πίσω να το προλάβει και με σπρώχνει για να μπει πρώτη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Βιαζόταν να προλάβει το βιζιτοραντεβού της το πατσαβουρολίγουρο.Ετσι.. ετσι αγενέστατες είναι αυτές χρυσό μου ,μην δίνεις σημασία.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

paw stoixima oti ellinida de se exei "sprwxei" pote

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.680
Πόντοι
5.097
Βιαζόταν να προλάβει το βιζιτοραντεβού της το πατσαβουρολίγουρο.Ετσι.. ετσι αγενέστατες είναι αυτές χρυσό μου ,μην δίνεις σημασία.
και μονο ο γραπτος σου λογος ειναι ικανος να μας φερει ανορθωση :cum:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σου ευχομαι να μπεις αυριο στο λεωφορειο(εχει απεργεια ο ηλεκτρικος-μετρο)και να μυρισεις την μασχαλιλα του Πακη  :thefinge:

έχω ρεπό αύριο............................................................ :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom