athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
Κρατα μικρο καλαθι βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησει
ρε αλητη τα βγζεις ολα στην φοραΣοχχακο μπασκεβιτς κλπ πες στα παιδιά όταν δεν σου έκατσε τζάμπα η Τζένη η λατίνα έγραψες ότι την γάμησες σπίτι της με τα παιδιά της μεσα.... Και πόσες φορές σε έχει ξεφτιλησει δημόσια η Εύα 30 σαν Τζαμπατζη...από την άλλη περιμένω τα στοιχεία που έχεις...αν δεν τα βγάλεις στον αέρα ετοιμάσου όχι για 2 φαπες αλλά για συνέχεια πολύ πιο αποκαλυπτική... ξεβρακωμα στο Σύνταγμα και γαμησι από πακι όχι μιΙα απλή πιπα
θα περιμενεις αιωνιαΤελικά ο κ. Γκαρις, μόνο να γκαριζει ξέρει.
Ακόμα περιμένω τα αποκαλυπτικά π.μ.
πας πμ και του δειχνεις την συνομιλια αλλιως εισαι κονος συκοφαντηςΣε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
τα αλλαζεις...πετας λασπη και τωρα κανεις το παγωνι..πας πμ στον Αγιο και του δειχνεις την συνομιλια επαναλαμβανωΜε τα παραμυθια του χοντροκουραδα δενασχολουμε μονο γελαω να σας πω σε ολους κολιταρια του σας εχει φακελομενους κι ενα κουιζακι πια πουτανα απειλησε το λιπος πως αν του ξανακυρωσει ραντεβου θα διαδοσει οτι εχουνε κολισει απο αυτηνε αρωστιες πολλοι πελατες;
το αποκλειω...Ρε αθηνεε σιγα μη δοσω την κοπελα στεγνα αμα σε βολεβει να με λες συκοφαντη συνεχισε αλλα κιεσυ δεν εισε ασφαλης μολις στραβοσει μαζι σου ο κουραδας ετιμασου να μαθει η γυναικα σου οπως το εκανε και σε αλλους και καλα κολιτους του
εδω θα ειμαστεΤο ιδιο ελεγε και ο κοντος
Θα γίνουν αποκαλύψεις τελικά ;έχω ανοίξει ακριβό αλβανικο τσίπουρο 2 ευρώ ο κουβάς
Σε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
Σε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
εγω δε ρωτισα καμια για κανενανε αυτες του ταχουνε μαζεμενα και δειχνουν τα μηνηματα του για ναποδειξουνε ποσο καθαρμα εινε ο κουραδας εγω το μονο που εκανα εινε να τα γραψω για να ξιπνισετε οσοι τονε κανετε παρεα ψαξτε τι γινανε ολοι οι παλιοι φιλοι του και θα καταλαβετε εγω δε θασχολιομουνα μαζι του αν δε με προκαλουσε και με προσβαλε συνεχεια δε χριαζετε να πουμε αλλαΣε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
Βεβαίως και με ενοχλεί όταν κάποιος αδιάκριτος ρωτά για τις επιδόσεις μου. Με ενοχλούν όμως επίσης και αυτοί που του απαντάνε, όπως επίσης και αυτοί που προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να εμπλέξουν τρίτα και τέταρτα άτομα, σε προσωπικές κόντρες.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα...
Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό και θεμιτό, το να έχει μια πουτάνα θέματα με κάποιον που την ενοχλεί και αντί να καταφέρεται εναντίον του και μόνον, να πιάνει στο στόμα της κι άλλους πελάτες;