The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.440
- Πόντοι
- 25.467
Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης![]()
Ναι.
Αλλά να τα πει σύντομα, γιατί στις 4:15 πρέπει να πάω στον ουρολόγο.
Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης![]()
φιλε μου καλε τι φτιαχνειςΓια ελα εδο παπλοματα να δουμε πιος θα μετραει φαπες χτες γαμισα μια κοινη γνωστη και εμαθα πιο πολλα γιασενα χοχοχοχο
Σοβαρά;
Για λέγετε... Για λέγετε...![]()
χαθηκες
αστον αυτον προσπαθει να συνελθει απο την είσπραξη
![]()
εχει δεκα λεπτα μετα παω για υπνο γιατι δουλευα απο τις 6Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης![]()
Ναι.
Αλλά να τα πει σύντομα, γιατί στις 4:15 πρέπει να πάω στον ουρολόγο.![]()
ΛΕΙΠΕΙ Ο τζιμυςχαιρομαι που ειμαστε ολοι εδω μια ωραια παρεα![]()
Μορη κουραδα εδω εισε; τι εγινε χτα βρικες με το πορνοχοτελι για τις μιζες;;; χοχοχο
θελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
λοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
φιλε ηταν η πρωτη δοσηθελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
![]()
αναμενωφιλε ηταν η πρωτη δοσηθελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
![]()
στην δευτερη θα εχει πολυ αναλυση
![]()
εσυ με ξερεις ειμαι καλος ανθρωπος δεν τον πειραξαλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
![]()
εσυ με ξερεις ειμαι καλος ανθρωπος δεν τον πειραξαλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπαη συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι
ντυθηκε εισπρακτορας
![]()
![]()
την αλλη φορα θα τον βγαλω βιντεο ξεβράκωτο
![]()