The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.162
- Πόντοι
- 25.467
Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης
Ναι.
Αλλά να τα πει σύντομα, γιατί στις 4:15 πρέπει να πάω στον ουρολόγο.
Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης
φιλε μου καλε τι φτιαχνεις χαθηκες αστον αυτον προσπαθει να συνελθει απο την είσπραξηΓια ελα εδο παπλοματα να δουμε πιος θα μετραει φαπες χτες γαμισα μια κοινη γνωστη και εμαθα πιο πολλα γιασενα χοχοχοχο
Σοβαρά;
Για λέγετε... Για λέγετε...
εχει δεκα λεπτα μετα παω για υπνο γιατι δουλευα απο τις 6Ηρθα και εγω να μαθω τα σημαντικα που εμαθε ο Γκαρης
Ναι.
Αλλά να τα πει σύντομα, γιατί στις 4:15 πρέπει να πάω στον ουρολόγο.
ΛΕΙΠΕΙ Ο τζιμυςχαιρομαι που ειμαστε ολοι εδω μια ωραια παρεα
Μορη κουραδα εδω εισε; τι εγινε χτα βρικες με το πορνοχοτελι για τις μιζες;;; χοχοχο
θελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας
λοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας
φιλε ηταν η πρωτη δοση στην δευτερη θα εχει πολυ αναλυσηθελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας
αναμενωφιλε ηταν η πρωτη δοση στην δευτερη θα εχει πολυ αναλυσηθελω ανατριχιστικες λεπτομερειεςλοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας
εσυ με ξερεις ειμαι καλος ανθρωπος δεν τον πειραξα την αλλη φορα θα τον βγαλω βιντεο ξεβράκωτολοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας
εσυ με ξερεις ειμαι καλος ανθρωπος δεν τον πειραξα την αλλη φορα θα τον βγαλω βιντεο ξεβράκωτολοιπον να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα ο τζαμπατζης επειδη ειναι και τζαμπα μαγγας οπως πολλοι αλλωστε προχθες τρακαριστηκαμε στο λακομπα η συνεχεια οσοι με ξερετε καταλαβατε πια ειναι ντυθηκε εισπρακτορας