Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Για να δειρεις εσυ εμενα πρεπει να μεινω ακινητος ουτε να κουνηθεις δε μπορεις διακοσα κιλα αηδια εισε χοχοχοχο

Αν είναι έτσι, δεν χρειάζεται να κανει και πολλά...

Απλώς να πέσει επάνω σας.

Μετά θα σας ξύνουν με την σπάτουλα απο πανω του.

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Σατανα γελασα παλι μαζι σου χοχοχο

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Για να δειρεις εσυ εμενα πρεπει να μεινω ακινητος ουτε να κουνηθεις δε μπορεις διακοσα κιλα αηδια εισε χοχοχοχο

Αν είναι έτσι, δεν χρειάζεται να κανει και πολλά...

Απλώς να πέσει επάνω σας.

Μετά θα σας ξύνουν με την σπάτουλα απο πανω του.
:2funny::2funny::2funny:

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Οι αποκαλυψεις θα γινουνε αργα αργα και βασανιστηκα οταν ρωταω κατι εχω το λογο μου και πουσε αθηναιε αρχιδια δεν εινε οι αποκαλυψεις αλλα ο χοντρος της γουβας. Αντε καλο μεσημερι

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.530
Πόντοι
4.636
Οι αποκαλυψεις θα γινουνε αργα αργα και βασανιστηκα οταν ρωταω κατι εχω το λογο μου και πουσε αθηναιε αρχιδια δεν εινε οι αποκαλυψεις αλλα ο χοντρος της γουβας. Αντε καλο μεσημερι

τυπε κανεις ερευνες μαζι με την Νικολουλη ... ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
κοιτα και εγω τσακωνομαι συνηθως για τα πολιτικα αλλα οτι ειναι να πω το λεω ευθαρσως...τωρα εσυ πανω απο μηνα ολο την ιδια κασσετα λες.Αν εχεις να προσαψεις κατι ριχτο εδω και τωρα:)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467

Θέλει να μας γκαυλώσει ο άτιμος.

Φτιάχνει πέπλο μυστηρίου για να
περιμένουμε την γραφίδα του με την ψωλή στο χέρι.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

φίλε να ξέρεις έχει ειδικότητα κάνει πίπες στους πακι στα τσοντοσινεμα που πάει....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467

φίλε να ξέρεις έχει ειδικότητα κάνει πίπες στους πακι στα τσοντοσινεμα που πάει....

Εις τοιαύτην περίπτωσιν, προτίθεμαι να του δωρίσω μια συσκευή τηλεοράσεως, ομού με συνδρομή σε τσοντοκάναλα, καθώς και τα παρελκόμενα που χρήζουν για την εύρυθμη λειτουργία της, προκειμένου να πεολείχει τα πάκια στο σπίτι του.

Κρίμα να τραβιέται σε αυτά τα κακόφημα μέρη ο άνθρωπας!

Αφήστε δε και το ενδεχόμενο του να τον στιγματίσουν κάποιοι κακεντρεχείς ως πούστη!

Κριμ

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Ρε παπουλη δε χορτασες κολοδαχτυλο απο τον ουρολογο χτες και ξινεσε; θελις να σου στειλω το σμσ που εγραψε ο φιλος σου σε πουτανα που σου εδοσε για δεις τι εγραφε για σενα; αντε ρε που γινοσαστε ουρα του κουραδοκεφαλου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Ρε παπουλη δε χορτασες κολοδαχτυλο απο τον ουρολογο χτες και ξινεσε; θελις να σου στειλω το σμσ που εγραψε ο φιλος σου σε πουτανα που σου εδοσε για δεις τι εγραφε για σενα; αντε ρε που γινοσαστε ουρα του κουραδοκεφαλου

Βεβαίως και θέλω!

Πριν όμως οφείλετε να μας διαφωτίσετε με ποια ιδιότητα έχετε πρόσβαση στα μηνύματα που προορίζονται για πουτάνα;

Τι της είστε;

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Ειμαι ενας πελατης κυριος που πληρωνει και σεβετε την κοπελα και μουχει εμπιστοσυνη τι δενκαταλαβενεις δεν ειμαστε ολοι σαν το σιχαμα της γουβας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Ειμαι ενας πελατης κυριος που πληρωνει και σεβετε την κοπελα και μουχει εμπιστοσυνη τι δενκαταλαβενεις δεν ειμαστε ολοι σαν το σιχαμα της γουβας

Μάλιστα...

Και ποια κοπέλα είναι αυτή που δεν σέβεται το απόρρητο μεταξύ σεξεργατριας-πελάτη και ως κοινή περιπτερού, απλώνει στα μανταλάκια τις συνομιλίες με τους πελάτες της;

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Εινε μια απαφτες που σου πασαρε ο νταβατζης της γουβας και μετα τη ρωταγε για τις επιδοσεις σου αντε ξιπνατε τι αλλο να σας πω για να καταλαβετε τι κουμασι εινε αυτα για σημερα αμα θελεις σε πμ θα μαθεις περσοτερα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467

Μετά από το όνομα της κοπέλας, θα πρέπει να δώσει και τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με την αφορμή που οδήγησε στο να έχει πληροφορίες για εμένα.

Η κοπελιά, μετά από αυτό, είναι ήδη καμμένο χαρτί.

Αυτό που πρέπει να ξακαθαρίσουμε, είναι, το αν του τα ξεφούρνισε από μόνη της, ή αν ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να της αποσπάσει πληροφορίες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756

Μετά από το όνομα της κοπέλας, θα πρέπει να δώσει και τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με την αφορμή που τον οδήγησε να πάρει πληροφορίες για εμένα.

Η κοπελιά, μετά απο αυτό, είναι ήδη καμμένο χαρτί.

Αυτό που πρέπει να ξακαθαρίσουμε, είναι, το αν του τα ξεφούρνισε από μόνη της, ή αν ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να της αποσπάσει πληροφορίες.
Φιλε παιξε μπαλλα π.μ. να δεις τι και πως....ειμαι πολυ περιεργος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Εινε μια απαφτες που σου πασαρε ο νταβατζης της γουβας και μετα τη ρωταγε για τις επιδοσεις σου αντε ξιπνατε τι αλλο να σας πω για να καταλαβετε τι κουμασι εινε αυτα για σημερα αμα θελεις σε πμ θα μαθεις περσοτερα

Η θυρίδα για τα π.μ., είναι ανοιχτή.

Μου κάνει εντύπωση όμως, ότι έχετε πληροφορηθεί για εμένα από πουτάνα, και όχι μόνον θεωρείτε θεμιτό τα να συζητούν οι πουτανες μαζί σας για τους υπόλοιπους πελάτες τους, αλλά προφανώς δίνετε και βάση σε αυτά που σας μεταφέρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom