Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Λιπος ετιμασου θα εχεις την τυχη του λιγναδη και εισε και φτωχομπινες για βρεις καλο δικηγορο :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.147
Πόντοι
25.467
Σε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε

Βεβαίως και με ενοχλεί όταν κάποιος αδιάκριτος ρωτά για τις επιδόσεις μου. Με ενοχλούν όμως επίσης και αυτοί που του απαντάνε, όπως επίσης και αυτοί που προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να εμπλέξουν τρίτα και τέταρτα άτομα, σε προσωπικές κόντρες.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα...

Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό και θεμιτό, το να έχει μια πουτάνα θέματα με κάποιον που την ενοχλεί και αντί να καταφέρεται εναντίον του και μόνον, να πιάνει στο στόμα της κι άλλους πελάτες;
εγω δε ρωτισα καμια για κανενανε αυτες του ταχουνε μαζεμενα και δειχνουν τα μηνηματα του για ναποδειξουνε ποσο καθαρμα εινε ο κουραδας εγω το μονο που εκανα εινε να τα γραψω για να ξιπνισετε οσοι τονε κανετε παρεα ψαξτε τι γινανε ολοι οι παλιοι φιλοι του και θα καταλαβετε εγω δε θασχολιομουνα μαζι του αν δε με προκαλουσε και με προσβαλε συνεχεια δε χριαζετε να πουμε αλλα

Τελικά, δεν μου απαντάτε ευθέως σε αυτό που σας ερωτώ.

Όλο "με άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε" είστε.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Σε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε

Βεβαίως και με ενοχλεί όταν κάποιος αδιάκριτος ρωτά για τις επιδόσεις μου. Με ενοχλούν όμως επίσης και αυτοί που του απαντάνε, όπως επίσης και αυτοί που προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να εμπλέξουν τρίτα και τέταρτα άτομα, σε προσωπικές κόντρες.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα...

Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό και θεμιτό, το να έχει μια πουτάνα θέματα με κάποιον που την ενοχλεί και αντί να καταφέρεται εναντίον του και μόνον, να πιάνει στο στόμα της κι άλλους πελάτες;
εγω δε ρωτισα καμια για κανενανε αυτες του ταχουνε μαζεμενα και δειχνουν τα μηνηματα του για ναποδειξουνε ποσο καθαρμα εινε ο κουραδας εγω το μονο που εκανα εινε να τα γραψω για να ξιπνισετε οσοι τονε κανετε παρεα ψαξτε τι γινανε ολοι οι παλιοι φιλοι του και θα καταλαβετε εγω δε θασχολιομουνα μαζι του αν δε με προκαλουσε και με προσβαλε συνεχεια δε χριαζετε να πουμε αλλα

Τελικά, δεν μου απαντάτε ευθέως σε αυτό που σας ερωτώ.

Όλο "με άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε" είστε.
μολις παρει την δευτερη δοση του :hammer::hammer: θα τα πει ολα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.006
Πόντοι
12.756
Τασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου:tooth::grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.147
Πόντοι
25.467
φιλε μου καλε :glasses: μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεο :headbaning2::headbaning1::headbaning2: :hi:

Ενημερώστε με παρακαλώ λίγο πριν την ανάρτηση, προκειμένου να απέχω.

Απεχθάνομαι τις "τσόντες" με "άνδρες".

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ο τζιμμυς που ειναι :think: λες να επιασε δουλεια παλι στο τσιρκο :glasses:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
φιλε μου καλε :glasses: μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεο :headbaning2::headbaning1::headbaning2: :hi:

οχι ρε φιλε να τον :zfuck: εγω :embarrased: εχω κατι παιδια που πηδανε κωλαρακια αντρικα :headbaning1::headbaning2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.147
Πόντοι
25.467

οχι ρε φιλε να τον :zfuck: εγω :embarrased: εχω κατι παιδια που πηδανε κωλαρακια αντρικα :headbaning1::headbaning2:

Πάλι καλά... Ταράχτηκα προς στιγμήν...

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

Πάλι καλά... Ταράχτηκα προς στιγμήν...
φιλε το αγορακι γουσταρει πακιστανικες :alivedick: και :pipa2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.147
Πόντοι
25.467

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ο τζιμμυς που ειναι :think: λες να επιασε δουλεια παλι στο τσιρκο :glasses:

Εργαζόταν σε τσίρκο;

Ως τι;

Έκανε κάνα νούμερο με προβοσκίδες από ελέφαντες;
ε ναι :P δεν το ηξερες :glasses: φροντιζε να ειναι καθαρες οι προβοσκιδες :headbaning2::headbaning1::headbaning2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.006
Πόντοι
12.756
Εχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου:) παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι:grin: ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ:glasses:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου:) παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι:grin: ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ:glasses:
εσυ ολο υποσχεσεις εισαι :confused: αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα :zfuck: γιατι φαπες θα δειτε συντομα :headbaning2::headbaning1::headbaning2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.006
Πόντοι
12.756
εσυ ολο υποσχεσεις εισαι :confused: αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα :zfuck: γιατι φαπες θα δειτε συντομα :headbaning2::headbaning1::headbaning2:
πουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαει:grin:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
πουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαει:grin:
οι νταμιτζανες με ρακι θα ειναι η χυσαμολη :glasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.006
Πόντοι
12.756
χυσι αγνο:)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
βιολογικο :headbaning2::headbaning1::headbaning2::wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.006
Πόντοι
12.756
βιολογικο :headbaning2::headbaning1::headbaning2::wanker:
:tooth::tooth:θελει αραπικο καυλι ο τζιμυς το μουνι που το παιζει αφ υψηλου:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom