You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.147
- Πόντοι
- 25.467
εγω δε ρωτισα καμια για κανενανε αυτες του ταχουνε μαζεμενα και δειχνουν τα μηνηματα του για ναποδειξουνε ποσο καθαρμα εινε ο κουραδας εγω το μονο που εκανα εινε να τα γραψω για να ξιπνισετε οσοι τονε κανετε παρεα ψαξτε τι γινανε ολοι οι παλιοι φιλοι του και θα καταλαβετε εγω δε θασχολιομουνα μαζι του αν δε με προκαλουσε και με προσβαλε συνεχεια δε χριαζετε να πουμε αλλαΣε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
Βεβαίως και με ενοχλεί όταν κάποιος αδιάκριτος ρωτά για τις επιδόσεις μου. Με ενοχλούν όμως επίσης και αυτοί που του απαντάνε, όπως επίσης και αυτοί που προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να εμπλέξουν τρίτα και τέταρτα άτομα, σε προσωπικές κόντρες.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα...
Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό και θεμιτό, το να έχει μια πουτάνα θέματα με κάποιον που την ενοχλεί και αντί να καταφέρεται εναντίον του και μόνον, να πιάνει στο στόμα της κι άλλους πελάτες;
Τελικά, δεν μου απαντάτε ευθέως σε αυτό που σας ερωτώ.
Όλο "με άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε" είστε.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μολις παρει την δευτερη δοση του θα τα πει ολαεγω δε ρωτισα καμια για κανενανε αυτες του ταχουνε μαζεμενα και δειχνουν τα μηνηματα του για ναποδειξουνε ποσο καθαρμα εινε ο κουραδας εγω το μονο που εκανα εινε να τα γραψω για να ξιπνισετε οσοι τονε κανετε παρεα ψαξτε τι γινανε ολοι οι παλιοι φιλοι του και θα καταλαβετε εγω δε θασχολιομουνα μαζι του αν δε με προκαλουσε και με προσβαλε συνεχεια δε χριαζετε να πουμε αλλαΣε πειραζει που μου τα ειπε εμενα και δε σε πειραζει που ρωταγε για τις επιδοσεις σου το σιχαμα της γουβας κιανθελεις να μαθεις μου τα ειπε και μου ταεδειξε γιατι τουταχει μαζεμενα του κουραδα με οσα της εχει κανει και ξερει την κοντρα που εχουμε
Βεβαίως και με ενοχλεί όταν κάποιος αδιάκριτος ρωτά για τις επιδόσεις μου. Με ενοχλούν όμως επίσης και αυτοί που του απαντάνε, όπως επίσης και αυτοί που προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να εμπλέξουν τρίτα και τέταρτα άτομα, σε προσωπικές κόντρες.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα...
Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό και θεμιτό, το να έχει μια πουτάνα θέματα με κάποιον που την ενοχλεί και αντί να καταφέρεται εναντίον του και μόνον, να πιάνει στο στόμα της κι άλλους πελάτες;
Τελικά, δεν μου απαντάτε ευθέως σε αυτό που σας ερωτώ.
Όλο "με άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε" είστε.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
Τασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλε μου καλε μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεοΤασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.147
- Πόντοι
- 25.467
φιλε μου καλε μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεοΤασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
Ενημερώστε με παρακαλώ λίγο πριν την ανάρτηση, προκειμένου να απέχω.
Απεχθάνομαι τις "τσόντες" με "άνδρες".
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο τζιμμυς που ειναι λες να επιασε δουλεια παλι στο τσιρκο
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οχι ρε φιλε να τον εγω εχω κατι παιδια που πηδανε κωλαρακια αντρικαφιλε μου καλε μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεοΤασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.147
- Πόντοι
- 25.467
οχι ρε φιλε να τον εγω εχω κατι παιδια που πηδανε κωλαρακια αντρικαφιλε μου καλε μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεοΤασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
Πάλι καλά... Ταράχτηκα προς στιγμήν...
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλε το αγορακι γουσταρει πακιστανικες καιοχι ρε φιλε να τον εγω εχω κατι παιδια που πηδανε κωλαρακια αντρικαφιλε μου καλε μολις πεσει η δευτερη δοση θα υπαρχει και υλικο βιντεοΤασουλη σε παρακαλω μην πεις τιποτα στην γυναικα μου
Πάλι καλά... Ταράχτηκα προς στιγμήν...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.147
- Πόντοι
- 25.467
ο τζιμμυς που ειναι λες να επιασε δουλεια παλι στο τσιρκο
Εργαζόταν σε τσίρκο;
Ως τι;
Έκανε κάνα νούμερο με προβοσκίδες από ελέφαντες;
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι δεν το ηξερες φροντιζε να ειναι καθαρες οι προβοσκιδεςο τζιμμυς που ειναι λες να επιασε δουλεια παλι στο τσιρκο
Εργαζόταν σε τσίρκο;
Ως τι;
Έκανε κάνα νούμερο με προβοσκίδες από ελέφαντες;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
Εχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
πουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαειεσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οι νταμιτζανες με ρακι θα ειναι η χυσαμοληπουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαειεσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
χυσι αγνοοι νταμιτζανες με ρακι θα ειναι η χυσαμοληπουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαειεσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
βιολογικοχυσι αγνοοι νταμιτζανες με ρακι θα ειναι η χυσαμοληπουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαειεσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
θελει αραπικο καυλι ο τζιμυς το μουνι που το παιζει αφ υψηλουβιολογικοχυσι αγνοοι νταμιτζανες με ρακι θα ειναι η χυσαμοληπουτσα και ξυλο στου τζιμυ το κωλι θα χυνω νταμιτζανες στον πατο του εσαειεσυ ολο υποσχεσεις εισαι αντε ντε να δουμε λθιγο τσοντα γιατι φαπες θα δειτε συντομαΕχω αγορασει στραπον μαλακο γαι τον πρωκτο του Τζιμακου παρακαλειται να ερθει απο Γλυφαδα να του τον βαλω κωλαντερι ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ