Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Συγνώμη ρε παιδιά... Δεύτερη φορά απο εδώ...
Συγνώμη ρε παιδιά... Δεύτερη φορά απο εδώ...
στείλανε μυνήματα από άλλο νήμα ????Παλι χωματερη το μελι??
στείλανε μυνήματα από άλλο νήμα ????
επιλογές αλλον αδελφέ δεν είναι δικό μου το φόρουμΕ ναι!!!
Χωματερη γιναμε αδερφουλη κ συ κοιμασαι!!!
επιλογές αλλον αδελφέ δεν είναι δικό μου το φόρουμ
ξέρεις πολύ καλά για αυτό κυνηγάω κλώνους όλοι αυτοί είναι σκουπίδια αν θέλουν αύριο το πρωί τελειώνουν με όλους αυτούςΠρεπει να παρουμε το μελι στα χερια μας
Ασε ρε, χωματερή εσύ... αμέσως... Εκτός οτι δώσαμε ποιότητα στο νήμα, το γεμίζουμε και με ενδιαφέρον!! Δεύτερον, αυτός δεν είναι και ο λόγος του συγκεκριμένου νήματος;; να φέρνουμε σκουπίδια στους σκουπιδοφάγους... άρα που χαλιέστε;;Ε ναι!!!
Χωματερη γιναμε αδερφουλη κ συ κοιμασαι!!!
Ασε ρε, χωματερή εσύ... αμέσως... Εκτός οτι δώσαμε ποιότητα στο νήμα, το γεμίζουμε και με ενδιαφέρον!! Δεύτερον, αυτός δεν είναι και ο λόγος του συγκεκριμένου νήματος;; να φέρνουμε σκουπίδια στους σκουπιδοφάγους... άρα που χαλιέστε;;
ξέρεις πολύ καλά για αυτό κυνηγάω κλώνους όλοι αυτοί είναι σκουπίδια αν θέλουν αύριο το πρωί τελειώνουν με όλους αυτούς
μάλιστα .. ενδιαφέρον άποψηΑσε ρε, χωματερή εσύ... αμέσως... Εκτός οτι δώσαμε ποιότητα στο νήμα, το γεμίζουμε και με ενδιαφέρον!! Δεύτερον, αυτός δεν είναι και ο λόγος του συγκεκριμένου νήματος;; να φέρνουμε σκουπίδια στους σκουπιδοφάγους... άρα που χαλιέστε;;
μάλιστα .. ενδιαφέρον άποψη
Βρε συ ζεις??
θα μπορούσα να πω πολλά ;) και να κάνω περισσότερα ;) αλλά είπαμε μια φορά μαλακας πάντα μαλακαςΚανενας σεβας στο πιο ιστορικο νημα του σαη
θα μπορούσα να πω πολλά ;) και να κάνω περισσότερα ;) αλλά είπαμε μια φορά μαλακας πάντα μαλακας
οχι ακομα δεν εχω παιξει καθολου σημερα.Ποιο μεταΤα τερματισες ολα,???