Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έχει έρθει η ώρα, να γράψω κάτι το οποίο πέραν του ότι θα είναι χρήσιμο, θα αποδείξω ότι κάποιοι γράφουν, αλλά δεν έχουν ιδέα.

Γελάω πολύ με αυτούς που γράφουν ότι εγώ είμαι πρόβατο, θύμα μίας προπαγάνδας συνομωσιολόγων  :2funny:

Έφτασε η ώρα, να γράψω με απλά λόγια τι είναι η προπαγάνδα. Το ακούμε, το λέμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Προπαγάνδα: Είναι η μέθοδος, ο τρόπος, η τέχνη, με την οποία προσπαθούμε να στρέψουμε την γνώμη, την ενέργεια, κάποιου η κάποιων, προς μία κατεύθυνση. Η προπαγάνδα, είναι ένα γεγονός το οποίο υπάρχει στη ζωή μας, είμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόλουθοι κάποιας προπαγάνδας. Όποιος έχει διαβάσει έστω μία πρόταση, από ένα βιβλίο και έχει συμφωνήσει, είναι ακόλουθος κάποιας προπαγάνδας.

Για να γίνει ποιο κατανοητό, θα φέρω ένα παράδειγμα. Όταν ένας πατέρας θέλει το παιδί του να το κάνει οπαδό μιας ομάδας, προπαγανδίζει από την αρχή της γέννησης του έτσι ώστε να το φέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Πχ, αγοράζει μπλουζάκια του ολυμπιακού (τυχαία η ομάδα), βάζει ύμνους του ολυμπιακού, λέει ότι αν δεν γίνει ολυμπιακός δεν θα το αγαπάει κτλ. Ασυναίσθητα, ένας πατέρας προπαγανδίζει χωρίς να έχει ιδέα, το παιδί υφίσταται μια προπαγάνδα, πάλι χωρίς να έχει ιδέα. Κατ αυτό τον τρόπο, όλοι μας, όλοι μας, όλοι μας, υφιστάμεθα την προπαγάνδα από την ώρα που γεννιόμαστε.

Τα μέσα προπαγάνδας: Το ποιο σύγχρονο και ισχυρότερο μέσω προπαγάνδας είναι η τηλεόραση. Υπάρχουν πάρα πολλά φυσικά, μερικά από αυτά είναι: Το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο (internet), η εφημερίδα, το περιοδικό, το βιβλίο, η ταινία, το τραγούδι, η μουσική, ακόμα και ο λόγος.

Μέθοδος της προπαγάνδας: Υπάρχουν πολλοί τρόποι έτσι ώστε να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να πούμε εδώ, ότι η προπαγάνδα, ως έννοια, δεν είναι κάτι καλό η κάτι κακό. Εξαρτάτε αποκλειστικά από τον προπαγανδιστή και το κοινό. Επίσης, ο προπαγανδιστής δεν παίζει κανένα ρόλο αν λέει ψέματα η αλήθεια, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πείσει, αυτόν η αυτούς, που τον ακούνε, τον βλέπουνε κτλ.
Δεν θα γράψω ότι μέθοδο υπάρχει, εξάλλου όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει, υπάρχουν βιβλία όπως «η ψυχολογία του όχλου» κα. Απλά, θα αναφέρω κάποιες μεθόδους για να γίνει ακόμα ποιο κατανοητή η έννοια της προπαγάνδας. Μερικές από τις μεθόδους είναι:

Η κατασυκοφάντηση, δηλαδή, ο πατέρας συκοφαντεί στο παιδί τον παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να γίνει ποιο αγαπητός ο ολυμπιακός και ποιο μισητός ο παναθηναϊκός.

Η αποσιώπηση, ένα γεγονός το οποίο δεν συμφέρει τον προπαγανδιστή, το αποσιωπά εσκεμμένα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.
Η γελιοποίηση, ο Χίτλερ, είχε γράψει σχετικά με την μάζα, ότι έχει θηλυκά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, «όπως μια γυναίκα δεν θέλει έναν γελοίο άνδρα δίπλα της, έτσι και η μάζα δεν θέλει έναν γελοίο αρχηγό».
Η τρομοκράτηση, εδώ είναι ακριβώς η προπαγάνδα του κορωνοιού. Οι γονείς λένε στο παιδί: φάε, διότι αν δεν φας, θα σε φάει ο μπαμπούλας. Δηλαδή, ο προπαγανδιστής προσπαθεί να στρέψει την γνώμη, η την ενέργεια, κάποιου η κάποιων με την μέθοδο του φόβου.

Σε αυτό το σημείο, θα πω για την προπαγάνδα του κορωνοιού, έτσι ώστε όλοι να καταλάβετε πως τα μέσα χρησιμοποιούν τις παραπάνω μεθόδους και την δύναμη που έχει η προπαγάνδα.
Κορωνοιός: Ποιο πάνω είπαμε, κατασυκοφάντηση, όποιος πει κάτι αντίθετο, αμέσως συκοφαντείται η αποσιωπάτε (η αποσιώπηση). Τρομοκράτηση, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρομοκρατούν, αν δεν μείνουμε σπίτι θα μας φάει ο κορωνοιός. Ποιο πάνω είπαμε, δεν έχει σημασία αν λένε αλήθεια η ψέματα, σημασία έχει να μας πείσουν. Επομένως, ο κρορωνοιός, υπάρχει δεν υπάρχει κανένα ρόλο δεν παίζει, ρόλο παίζει αν μας έπεισαν. Μας έπεισαν; Εμένα όχι φυσικά, διότι ξέρω, πολλούς άλλους όμως τους έπεισαν. Πέτυχαν τον σκοπό τους. Εγώ μπορώ να σας πείσω; Όχι, διότι δεν έχω τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, γιατρούς και όλα τα μέσα που διαθέτουν εκείνοι. Απλά, χρησιμοποίησα την μέθοδο της γελοιοποίησης, έτσι ώστε να στρέψω την γνώμη προς άλλη κατεύθυνση.

Είδη προπαγάνδας: Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά είδη προπαγάνδας. Μερικά από αυτά είναι: Πολιτική προπαγάνδα, θρησκευτική προπαγάνδα, αθλητική προπαγάνδα, ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, σεξιστική προπαγάνδα κτλ. Η πολιτική προπαγάνδα, χωρίζεται: Κομουνιστική προπαγάνδα, φιλελεύθερη προπαγάνδα, σοσιαλιστική προπαγάνδα, πατριωτική προπαγάνδα, εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα κτλ.

Αν προβώ σε όλες τις λεπτομέρειες θα γράψω βιβλίο. Νομίζω, γίνεται αντιληπτό ότι την προπαγάνδα την υφιστάμεθα όλοι και είναι μέρος της ζωής μας. Μόνο με την πλήρη γνώση του θέματος, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε αν κάποια προπαγάνδα μας στρέφει κάπου καλά, η κάπου άσχημα. Κάπου ωφέλημα η κάπου μη ωφέλημα, έτσι ώστε να έχουμε την επιλογή της ωφέλιμης και χρήσιμης προπαγάνδας.

Ήδη, έγραψα πάρα πολλά χωρίς να γράψω ούτε το 0,1% απ ότι υπάρχει. Αν έστω και ένας απ τους συναγωνιστές κατανόησε έστω και στο 0,1% την έννοια της προπαγάνδας, μένω ευχαριστημένος.

Εις ανάμνηση αυτών που ενημέρωναν, να είστε όλοι καλά!  :hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχει έρθει η ώρα, να γράψω κάτι το οποίο πέραν του ότι θα είναι χρήσιμο, θα αποδείξω ότι κάποιοι γράφουν, αλλά δεν έχουν ιδέα.

Γελάω πολύ με αυτούς που γράφουν ότι εγώ είμαι πρόβατο, θύμα μίας προπαγάνδας συνομωσιολόγων  :2funny:

Έφτασε η ώρα, να γράψω με απλά λόγια τι είναι η προπαγάνδα. Το ακούμε, το λέμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Προπαγάνδα: Είναι η μέθοδος, ο τρόπος, η τέχνη, με την οποία προσπαθούμε να στρέψουμε την γνώμη, την ενέργεια, κάποιου η κάποιων, προς μία κατεύθυνση. Η προπαγάνδα, είναι ένα γεγονός το οποίο υπάρχει στη ζωή μας, είμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόλουθοι κάποιας προπαγάνδας. Όποιος έχει διαβάσει έστω μία πρόταση, από ένα βιβλίο και έχει συμφωνήσει, είναι ακόλουθος κάποιας προπαγάνδας.

Για να γίνει ποιο κατανοητό, θα φέρω ένα παράδειγμα. Όταν ένας πατέρας θέλει το παιδί του να το κάνει οπαδό μιας ομάδας, προπαγανδίζει από την αρχή της γέννησης του έτσι ώστε να το φέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Πχ, αγοράζει μπλουζάκια του ολυμπιακού (τυχαία η ομάδα), βάζει ύμνους του ολυμπιακού, λέει ότι αν δεν γίνει ολυμπιακός δεν θα το αγαπάει κτλ. Ασυναίσθητα, ένας πατέρας προπαγανδίζει χωρίς να έχει ιδέα, το παιδί υφίσταται μια προπαγάνδα, πάλι χωρίς να έχει ιδέα. Κατ αυτό τον τρόπο, όλοι μας, όλοι μας, όλοι μας, υφιστάμεθα την προπαγάνδα από την ώρα που γεννιόμαστε.

Τα μέσα προπαγάνδας: Το ποιο σύγχρονο και ισχυρότερο μέσω προπαγάνδας είναι η τηλεόραση. Υπάρχουν πάρα πολλά φυσικά, μερικά από αυτά είναι: Το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο (internet), η εφημερίδα, το περιοδικό, το βιβλίο, η ταινία, το τραγούδι, η μουσική, ακόμα και ο λόγος.

Μέθοδος της προπαγάνδας: Υπάρχουν πολλοί τρόποι έτσι ώστε να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να πούμε εδώ, ότι η προπαγάνδα, ως έννοια, δεν είναι κάτι καλό η κάτι κακό. Εξαρτάτε αποκλειστικά από τον προπαγανδιστή και το κοινό. Επίσης, ο προπαγανδιστής δεν παίζει κανένα ρόλο αν λέει ψέματα η αλήθεια, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πείσει, αυτόν η αυτούς, που τον ακούνε, τον βλέπουνε κτλ.
Δεν θα γράψω ότι μέθοδο υπάρχει, εξάλλου όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει, υπάρχουν βιβλία όπως «η ψυχολογία του όχλου» κα. Απλά, θα αναφέρω κάποιες μεθόδους για να γίνει ακόμα ποιο κατανοητή η έννοια της προπαγάνδας. Μερικές από τις μεθόδους είναι:

Η κατασυκοφάντηση, δηλαδή, ο πατέρας συκοφαντεί στο παιδί τον παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να γίνει ποιο αγαπητός ο ολυμπιακός και ποιο μισητός ο παναθηναϊκός.

Η αποσιώπηση, ένα γεγονός το οποίο δεν συμφέρει τον προπαγανδιστή, το αποσιωπά εσκεμμένα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.
Η γελιοποίηση, ο Χίτλερ, είχε γράψει σχετικά με την μάζα, ότι έχει θηλυκά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, «όπως μια γυναίκα δεν θέλει έναν γελοίο άνδρα δίπλα της, έτσι και η μάζα δεν θέλει έναν γελοίο αρχηγό».
Η τρομοκράτηση, εδώ είναι ακριβώς η προπαγάνδα του κορωνοιού. Οι γονείς λένε στο παιδί: φάε, διότι αν δεν φας, θα σε φάει ο μπαμπούλας. Δηλαδή, ο προπαγανδιστής προσπαθεί να στρέψει την γνώμη, η την ενέργεια, κάποιου η κάποιων με την μέθοδο του φόβου.

Σε αυτό το σημείο, θα πω για την προπαγάνδα του κορωνοιού, έτσι ώστε όλοι να καταλάβετε πως τα μέσα χρησιμοποιούν τις παραπάνω μεθόδους και την δύναμη που έχει η προπαγάνδα.
Κορωνοιός: Ποιο πάνω είπαμε, κατασυκοφάντηση, όποιος πει κάτι αντίθετο, αμέσως συκοφαντείται η αποσιωπάτε (η αποσιώπηση). Τρομοκράτηση, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρομοκρατούν, αν δεν μείνουμε σπίτι θα μας φάει ο κορωνοιός. Ποιο πάνω είπαμε, δεν έχει σημασία αν λένε αλήθεια η ψέματα, σημασία έχει να μας πείσουν. Επομένως, ο κρορωνοιός, υπάρχει δεν υπάρχει κανένα ρόλο δεν παίζει, ρόλο παίζει αν μας έπεισαν. Μας έπεισαν; Εμένα όχι φυσικά, διότι ξέρω, πολλούς άλλους όμως τους έπεισαν. Πέτυχαν τον σκοπό τους. Εγώ μπορώ να σας πείσω; Όχι, διότι δεν έχω τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, γιατρούς και όλα τα μέσα που διαθέτουν εκείνοι. Απλά, χρησιμοποίησα την μέθοδο της γελοιοποίησης, έτσι ώστε να στρέψω την γνώμη προς άλλη κατεύθυνση.

Είδη προπαγάνδας: Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά είδη προπαγάνδας. Μερικά από αυτά είναι: Πολιτική προπαγάνδα, θρησκευτική προπαγάνδα, αθλητική προπαγάνδα, ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, σεξιστική προπαγάνδα κτλ. Η πολιτική προπαγάνδα, χωρίζεται: Κομουνιστική προπαγάνδα, φιλελεύθερη προπαγάνδα, σοσιαλιστική προπαγάνδα, πατριωτική προπαγάνδα, εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα κτλ.

Αν προβώ σε όλες τις λεπτομέρειες θα γράψω βιβλίο. Νομίζω, γίνεται αντιληπτό ότι την προπαγάνδα την υφιστάμεθα όλοι και είναι μέρος της ζωής μας. Μόνο με την πλήρη γνώση του θέματος, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε αν κάποια προπαγάνδα μας στρέφει κάπου καλά, η κάπου άσχημα. Κάπου ωφέλημα η κάπου μη ωφέλημα, έτσι ώστε να έχουμε την επιλογή της ωφέλιμης και χρήσιμης προπαγάνδας.

Ήδη, έγραψα πάρα πολλά χωρίς να γράψω ούτε το 0,1% απ ότι υπάρχει. Αν έστω και ένας απ τους συναγωνιστές κατανόησε έστω και στο 0,1% την έννοια της προπαγάνδας, μένω ευχαριστημένος.

Εις ανάμνηση αυτών που ενημέρωναν, να είστε όλοι καλά!  :hi:
Αφού λοιπόν μας άνοιξες τα μάτια (εδώ γελάμε) πες μας λοιπόν εσύ τι υποστηρίζεις; Την άποψη σου θέλω με αρχή, μέση και τέλος, άσε κατά μέρος τι λένε οι άλλοι και τι υποστηρίζουν οι προπαγανδιστές που εσύ καταγγέλλεις.
Το δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά διαφωνώ με την κυρίαρχη θέση εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει.
Υπάρχει ή δεν υπάρχει πανδημία;
Τα μέτρα καραντίνας είναι απαραίτητα ή όχι;
Αν όχι τι σκοπούς υποκρύπτει η εφαρμογή της;
Είναι και η ιατρική κοινότητα στο κόλπο της παραπλάνησης της κοινής γνώμης;
Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα που μπορεί να γράψει κάποιος πρέπει να απαντηθούν με σαφή και κατανοητό τρόπο ώστε να έχουμε την δυνατότητα να κρίνουμε τις απαντήσεις.
Είναι εύκολο να λες ότι πρόκειται περί προπαγάνδας και να καταγγείλεις κάποιου τύπου συνωμοσία (περί αυτού πρόκειται και ας μην σου αρέσει η λέξη) με σκοπό την χειραγώγηση αλλά αν δεν μας πεις από ποιούς, γιατί και με ποιό όφελος είναι κενό γράμμα.
Τα λέμε

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αφού λοιπόν μας άνοιξες τα μάτια (εδώ γελάμε) πες μας λοιπόν εσύ τι υποστηρίζεις; Την άποψη σου θέλω με αρχή, μέση και τέλος, άσε κατά μέρος τι λένε οι άλλοι και τι υποστηρίζουν οι προπαγανδιστές που εσύ καταγγέλλεις.
Το δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά διαφωνώ με την κυρίαρχη θέση εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει.
Υπάρχει ή δεν υπάρχει πανδημία;
Τα μέτρα καραντίνας είναι απαραίτητα ή όχι;
Αν όχι τι σκοπούς υποκρύπτει η εφαρμογή της;
Είναι και η ιατρική κοινότητα στο κόλπο της παραπλάνησης της κοινής γνώμης;
Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα που μπορεί να γράψει κάποιος πρέπει να απαντηθούν με σαφή και κατανοητό τρόπο ώστε να έχουμε την δυνατότητα να κρίνουμε τις απαντήσεις.
Είναι εύκολο να λες ότι πρόκειται περί προπαγάνδας και να καταγγείλεις κάποιου τύπου συνωμοσία (περί αυτού πρόκειται και ας μην σου αρέσει η λέξη) με σκοπό την χειραγώγηση αλλά αν δεν μας πεις από ποιούς, γιατί και με ποιό όφελος είναι κενό γράμμα.
Τα λέμε

Κατ αρχάς, δεν έβγαλα τον εαυτό μου από την πλάνη της προπαγάνδας, είπα όλοι. Δεύτερων, τα μάτια θα τα ανοίξει ο καθένας μόνος του, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του, σε πολιτικά ζητήματα. Δεν είμαι θεός, να σε φωτίσω με το άγιο πνεύμα, να σου εμφυσήσω την γνώση. Μόνος σου θα εμπλουτίσεις τον εαυτό σου με γνώσεις και να ανοίξεις τα μάτια σου.
Δεν καταγγέλω, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας, ούτως η άλλως η ΝΔ ψηφίστηκε.
Τρίτων, ότι και να γράψω, μα ότι, όσο κάποιος παραμένει πιστός οπαδός, δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι.
Είναι σαν να προσπαθώ να πείσω έναν φανατικό Ολυμπιακό να γίνει Παναθηναϊκός. Φυσικά δεν είμαι τόσο κόπανος ώστε να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό.
Δεν γράφω την γνώμη μου, ούτε την άποψη μου, γράφω την αλήθεια και θα φτάσω και εκεί που θες κάποια στιγμή.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δεν γράφω την γνώμη μου, ούτε την άποψη μου, γράφω την αλήθεια και θα φτάσω και εκεί που θες κάποια στιγμή.
Καλησπέρα φίλε σεβαστή η γνώμη και η άποψη σου ασχέτως αν κάποιοι συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Επειδή όμως εδω και μέρες γράφεις γράφεις και αυτό έχει εξελιχθεί σε μια ατέρμονη διαδικασία χωρίς νόημα θα σου πρότεινα να αφήσεις λίγο το πληκτρολόγιο και να βρεις κάτι πιο δημιουργικό.
Με συμπάθεια στο λέω χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα φίλε σεβαστή η γνώμη και η άποψη σου ασχέτως αν κάποιοι συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Επειδή όμως εδω και μέρες γράφεις γράφεις και αυτό έχει εξελιχθεί σε μια ατέρμονη διαδικασία χωρίς νόημα θα σου πρότεινα να αφήσεις λίγο το πληκτρολόγιο και να βρεις κάτι πιο δημιουργικό.
Με συμπάθεια στο λέω χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος

Επίσης θα προσθέσω ότι καλό είναι ο συναγωνιστής είτε να γράψει σε άλλο νήμα, είτε να ανοίξει κάποιο καινούργιο για αυτή τη συγκεκριμένη συζήτηση. Εδώ αφορά τα μπουρδέλα και είναι άσχετο το θέμα. Καλή δύναμη σε όλους.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Από τις ερωτήσεις, αποδεικνύεται ότι δεν έχεις καταλάβει ούτε μία πρόταση απ ότι γράφω.

Συγκεκριμένα, «Το δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά διαφωνώ με την κυρίαρχη θέση εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει». Αν κάποιος πει, ότι ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει, τότε η σε δουλεύει, η βρίσκεται στα ανώτερα κλιμάκια λήψης αποφάσεων. Πως είναι δυνατόν να ξέρει κάποιος έξω απ τον χορό τι ακριβώς συμβαίνει; Το να συμφωνείς, η να διαφωνείς με την κυρίαρχη θέση είναι κάτι φυσιολογικό. Εσύ συμφωνείς, εγώ διαφωνώ, το αν σε καλύπτει η όχι είναι δικό σου θέμα. Τόσο απλό.

«Υπάρχει ή δεν υπάρχει πανδημία;» Πάλι, δεν είμαι ιδικός να το απαντήσω. Το τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, ούτε θεός, ούτε βρίσκομαι παντού για να ξέρω. Ούτε φυσικά εσύ ξέρεις, απλά, πείθεσαι από την προπαγάνδα της εξουσίας, σε αντίθεση από εμένα που δεν πείθομαι. Τόσο απλό.

«Τα μέτρα καραντίνας είναι απαραίτητα ή όχι;» Τα μέτρα θα τα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν μετά το πέρας, επανέλθουμε εκεί που είχαμε μείνει σίγουρα τα μέτρα αποδεικνύονται χρησιμότατα. Αν μετά το πέρας, πεθάνουμε της πείνας, η καταρρεύσουμε εντελώς οικονομικά, τότε τα μέτρα ήταν άχρηστα. Όχι μόνο άχρηστα, αλλά και σκόπιμα, για να οδηγηθούμε προς αυτήν τη κατεύθυνση. Τόσο απλό.

«Αν όχι τι σκοπούς υποκρύπτει η εφαρμογή της;» Όλα θα τα δούμε εκ του αποτελέσματος. Η απάντηση είναι ίδια με την ως άνω.

«Είναι και η ιατρική κοινότητα στο κόλπο της παραπλάνησης της κοινής γνώμης;» Όλη η ιατρικοί κοινότητα σίγουρα δεν είναι, υπάρχουν πολλοί ιατροί που διαφοροποιούνται, πολλοί έχουν αντίθετη άποψη, άλλοι την εκφράζουν δημόσια και άλλοι όχι. Στο κόλπο, αν είναι η αν δεν είναι, εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε.

«Είναι εύκολο να λες ότι πρόκειται περί προπαγάνδας και να καταγγείλεις κάποιου τύπου συνωμοσία (περί αυτού πρόκειται και ας μην σου αρέσει η λέξη) με σκοπό την χειραγώγηση αλλά αν δεν μας πεις από ποιούς, γιατί και με ποιό όφελος είναι κενό γράμμα.» Το ότι πρόκειται περί προπαγάνδας δεν το λέω εγώ, αυτός είναι ο ορισμός, αυτή είναι η έννοια της. Η τηλεόραση κτλ είναι τα μέσα της, δεν τα λέω εγώ αυτά. Τα έχουν πει, τα έχουν γράψει, άλλοι πολύ πριν καν γεννηθώ.

Τα περί συνωμοσίας: όπως είπαμε, μία μέθοδο προπαγάνδας είναι και η γελοιοποίηση. Εκείνοι οι οποίοι έχουν συμφέρων, προκειμένου να στρέψουν τα βλέμματα από πάνω τους, γελοιοποιούν το ζήτημα. Ο μέγας φιλάνθρωπος Γεώργιος Σόρος, ανοιχτά στο διαδίκτυο με την εταιρία του «open society foundation» γράφει: Κάθε χρόνο, τα Ιδρύματα open society foundation παρέχουν χιλιάδες επιχορηγήσεις σε ομάδες και άτομα που ασχολούνται με τα θέματα στα οποία εστιάζουμε. Την προώθηση της ανεκτικότητας, της διαφάνειας και της ανοικτής συζήτησης. Συμμετέχουμε σε στρατηγικές διαμάχες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επενδύουμε στις επιπτώσεις, ενώ διαδίδουμε επωφελείς νέες ιδέες. Δεσμευόμαστε άμεσα με κυβερνήσεις και φορείς για χάραξη πολιτικής, υπερασπιζόμαστε και προωθούμε θετικές αλλαγές».
Εν ολίγοις, ο κύριος Σόρος ανοιχτά λέει ότι επεμβαίνει σε θέματα πολιτικής των διαφόρων χωρών, ενώ οι διάφοροι γελωτοποιοί (Λιακόπουλος πχ), γελοιοποιούν το θέμα με διάφορες σαχλαμάρες περί συνωμοσίας, με αποτέλεσμα να κάθομαι να γράφω τα αυτονόητα. Τόσο απλό.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Κοιταχτε ενα μλκ που συνεχεια παραπονιεται το να εοσαι περιπτερας ειναι σαν να εισαι δημοσιος υπαλληλος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ασιχτιρ με νευριασες παλι.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Παιδιά τα μπουρδέλα είναι και θα παραμείνουν κλειστά για πάρα πολύ καιρό. Ήδη, ψήφισαν απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι την 27/4 και έχει ο θεός. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσει κάποιος κάτι για μπουρδέλα, σε οποιοδήποτε μπουρδελοσάιντ. Μη γράφεται το νήμα κτλ, ολόκληρο το σάιντ χωρίς μπουρδέλα είναι άχρηστο. Εσείς μην μπαίνετε με την προϋπόθεση να διαβάσετε για μπουρδέλα, δεν υπάρχουν.
Μόλις τα μπουρδελάκια ανοίξουν, ούτε που θα με ξανά δείτε, όπως δεν με βλέπατε όσο υπήρχαν.
Οπότε, πάμε από της 27/4 και βλέπουμε. Εως τότε ξεχάστε τις μπουρδελοσυζητήσεις ακόμα και στα μπουρδελοσάιντ. Δεν έχουν νόημα :grin: 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
μεγάλε αρχηγέ @.Dod0s, γράψε την ιστορία σου. Σουβλάκια σε παγκάκι, πρόβατο συνομωσιολόγων, πάμε το επόμενο, σε παρακαλώ!

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Παιδιά τα μπουρδέλα είναι και θα παραμείνουν κλειστά για πάρα πολύ καιρό. Ήδη, ψήφισαν απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι την 27/4 και έχει ο θεός. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσει κάποιος κάτι για μπουρδέλα, σε οποιοδήποτε μπουρδελοσάιντ. Μη γράφεται το νήμα κτλ, ολόκληρο το σάιντ χωρίς μπουρδέλα είναι άχρηστο. Εσείς μην μπαίνετε με την προϋπόθεση να διαβάσετε για μπουρδέλα, δεν υπάρχουν.
Μόλις τα μπουρδελάκια ανοίξουν, ούτε που θα με ξανά δείτε, όπως δεν με βλέπατε όσο υπήρχαν.
Οπότε, πάμε από της 27/4 και βλέπουμε. Εως τότε ξεχάστε τις μπουρδελοσυζητήσεις ακόμα και στα μπουρδελοσάιντ. Δεν έχουν νόημα :grin:  

όσο ήταν ανοιχτά τα μπουρδέλα έκανες την φάση σου, τώρα την κάνεις με το κοινό του μπου  :2funny: ή μήπως βρήκες ευκαιρία
να μας αφυπνίσεις ...  :2funny: :2funny: :2funny:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005

Το αν θα συζητάμε για μπουρδέλα και πουτανες είναι δικό μας θέμα.

Κι εσύ έχειςεις κάθε δικαίωμα να συζητάς για κάθε άλλο θέμα στο κατάλληλο νήμα ή να κάνεις ένα δικό σου νήμα. Αυτό εδώ αφορά μπουρδέλα και μας το χαλάς.

Μην συνεχίζεις, μας κούρασες.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αν προβώ σε όλες τις λεπτομέρειες θα γράψω βιβλίο.
     Δεν ξεκινάς; ευκαιρία είναι... να βρούμε και εμείς την ησυχία μας!! Και θα έχεις την διαβεβαίωση μου ότι μόλις εκδοθεί θα το αγοράσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom