Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
μεγάλε αρχηγέ @.Dod0s, γράψε την ιστορία σου. Σουβλάκια σε παγκάκι, πρόβατο συνομωσιολόγων, πάμε το επόμενο, σε παρακαλώ!
:piss: kolonoskopos  :wanker:

Έβαλα και συναίσθημα...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1 α/ΓΠ.οικ.22824/2020
ΦΕΚ 1168/Β/4-4-2020
Παράταση ισχύος της κοινής υπουργικής απόφασης υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 (Β' 986), όπως συμπληρώθηκε με την υπ' αρ. 20797/ 26.03.2020 κοινή υπουργική απόφαση (Β' 1040).
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΥΓΕΙΑΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Άρθρο μόνο

Η ισχύς της υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 απόφασης των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με τίτλο «Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β' 986), όπως συμπληρώθηκε με την υπ' αρ. 20797/26.03.2020 απόφαση των ιδίων υπουργών με τίτλο «Συμπλήρωση της αριθμ. Δ1α/ ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 κοινής υπουργικής απόφασης "Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19"» (Β' 1040), παρατείνεται μέχρι και τις 27 Απριλίου 2020 και ώρα 06:00.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 4 Απριλίου 2020

Εγώ θα πάω στο διάολο, αλλά εσείς στα μπουρδέλα ένας θεός ξέρει πότε και αν θα ξανά πάτε  :grin:

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο. Εγώ φοβάμαι πως δε θα τελειώσει ποτέ αυτό το παραμύθι κι από δω και στο εξής θα ζούμε σε ένα καθεστώς φόβου.
Σίγουρα κάποιες από τις υπηρεσίες θα ξαναεπανέλθουν όπως π.χ. πτήσεις σε ένα βαθμό κλπ., αλλά μπουρδέλα και συναφή αποτελούν ιστορίες του παρελθόντος που θα λέμε στους νέους όταν γεράσουμε.
χαχαχαχα καλά χαλάρωσε δεν είναι ο καρκίνος το μικρόβιο ..όλα θα περάσουν κλασσικά

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
τι σε κάνει να ξεχωρίζεις τον εαυτό σου από τους άλλους ;

Βλέπεις να γράφω για νήματα, μπουρδέλα κτλ;
Βλέπεις να έχω ψευδαισθήσεις ότι σύντομα θα βολτάρω όπως βόλταρα;
Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά, ότι σε αντίθεση με τους άλλους δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
Εκτός, που κάνω πλάκα πολλές φορές και γράφω για ΠΑΣΟΚ κτλ...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.834
Πόντοι
7.195
Βλέπεις να γράφω για νήματα, μπουρδέλα κτλ;
Βλέπεις να έχω ψευδαισθήσεις ότι σύντομα θα βολτάρω όπως βόλταρα;
Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά, ότι σε αντίθεση με τους άλλους δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
Εκτός, που κάνω πλάκα πολλές φορές και γράφω για ΠΑΣΟΚ κτλ...

ωραία μπράβο,
και γιατί είναι απαραίτητο να μας ενημερώνεις για το τι (δεν) κάνεις ;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΦΕΚ 1168/Β/4-4-2020
Παράταση ισχύος της κοινής υπουργικής απόφασης υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 (Β' 986), όπως συμπληρώθηκε με την υπ' αρ. 20797/ 26.03.2020 κοινή υπουργική απόφαση (Β' 1040).
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Άρθρο μόνο

Η ισχύς της υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 απόφασης των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με τίτλο «Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β' 986), όπως συμπληρώθηκε με την υπ' αρ. 20797/26.03.2020 απόφαση των ιδίων υπουργών με τίτλο «Συμπλήρωση της αριθμ. Δ1α/ ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 κοινής υπουργικής απόφασης "Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19"» (Β' 1040), παρατείνεται μέχρι και τις 27 Απριλίου 2020 και ώρα 06:00.

Αθήνα, 4 Απριλίου 2020

Εγώ θα πάω στο διάολο, αλλά εσείς στα μπουρδέλα ένας θεός ξέρει πότε και αν θα ξανά πάτε  :grin:
και μετά θα ξανά πάει για 27 Μαΐου και μετά για 27 Ιουνίου ...... μετά βλέπουμε ....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΦΕΚ 1168/Β/4-4-2020
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Άρθρο μόνο

Αθήνα, 4 Απριλίου 2020

Εγώ θα πάω στο διάολο, αλλά εσείς στα μπουρδέλα ένας θεός ξέρει πότε και αν θα ξανά πάτε  :grin:
Πιστεύεις πως όταν  τελειώσει όλο αυτό ( ακόμα και αν άργησει πολύ) θα πηγαίνουν οι Έλληνες όπως πήγαιναν ;; Θα πέραση πολύ ο καιρός για να φύγει ο φόβος ακόμα και αν πουν πως βγήκε το εμβόλιο κτλ.....!!! Πίστεψε με σε δυσάρεστη θέση είναι τα κορίτσια και όχι εμείς !!!!!  Θα πω για εμένα προσωπικά πως πήγαινα και έκανα το κέφι μου  και την καβλα μου .... άλλοι όμως που το εξέλεξαν πιο σοβαρά θα έχουν πολλά θέματα το καταλαβαίνω και φαινετε ακόμα και τώρα που είναι νωρίς από τον θυμό που βγάζουν κάποιοι στα γραφόμενα τους .... αλλά το σοβαρότερο θέμα θα το έχουν τα κορίτσια και αυτό είναι το οικονομικό πως θα ζήσουν ;;;; Ούτε σε άλλοι χώρα μπορούν να πάνε και δεν τους συμφερη να πάνε γιατί είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα σε σχέση με την Ελλάδα μας !!!! Λυπάμαι πολύ για πολλούς κλάδους εργαζόμενον που κυριολεκτικά κάηκαν !!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
ωραία μπράβο,
και γιατί είναι απαραίτητο να μας ενημερώνεις για το τι (δεν) κάνεις ;

Θεωρώ χρέος μου, λόγο του ότι κάποιοι συναγωνιστές όταν είχα ανάγκη με ενημέρωναν, όπως ο dude007. Λόγο του ότι εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, μελετάω, ασχολούμαι, ακούω για ζητήματα πολιτικής, να ενημερώσω αυτούς που τότε με ενημέρωναν. Για αυτούς γράφω, δεν με απασχολεί για τους άλλους.
Για αυτό στο τέλος γράφω "εις ανάμνηση αυτών που ενημέρωναν". Αν κάποιος θεωρεί χρήσιμες τις πληροφορίες, η οποίες προέρχονται μετά από 10 χρόνια μελέτης, όχι μου κατέβηκαν στο μυαλό τώρα, έχει καλός, αν όχι απλά μη διαβάζει.
Χρειάστηκαν 10 χρόνια να μπορέσω να συλλέξω την αλήθεια βυθισμένη σε τόνους ψέμα.  

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θεωρώ χρέος μου, λόγο του ότι κάποιοι συναγωνιστές όταν είχα ανάγκη με ενημέρωναν, όπως ο dude007. Λόγο του ότι εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, μελετάω, ασχολούμαι, ακούω για ζητήματα πολιτικής, να ενημερώσω αυτούς που τότε με ενημέρωναν. Για αυτούς γράφω, δεν με απασχολεί για τους άλλους.
Για αυτό στο τέλος γράφω "εις ανάμνηση αυτών που ενημέρωναν". Αν κάποιος θεωρεί χρήσιμες τις πληροφορίες, η οποίες προέρχονται μετά από 10 χρόνια μελέτης, όχι μου κατέβηκαν στο μυαλό τώρα, έχει καλός, αν όχι απλά μη διαβάζει.
Χρειάστηκαν 10 χρόνια να μπορέσω να συλλέξω την αλήθεια βυθισμένη σε τόνους ψέμα. 
καλά τα λες αλλά απάντησε στα ουσιώδη με απλά και λαϊκά λόγια ... Δες τι γράφω πιο πάνω και αν έχεις απαντήσεις να τις πεις διότι διαβάζουν και πολλά κορίτσια και είναι σε πολύ τραγική κατάσταση πίστεψε με !!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
καλά τα λες αλλά απάντησε στα ουσιώδη με απλά και λαϊκά λόγια ... Δες τι γράφω πιο πάνω και αν έχεις απαντήσεις να τις πεις διότι διαβάζουν και πολλά κορίτσια και είναι σε πολύ τραγική κατάσταση πίστεψε με !!

Ρε φίλε, κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Πρέπει να ετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για παν ενδεχόμενο. Μακάρι, ξανά λέω μακάρι να γίνουν όλα όπως πριν και καλύτερα. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ελεεινούς και τρισάθλιους ψεύτες; Μιλάμε για ψέμα μεγατόνων, αφού με τόσο φυσικότητα λένε ένα τόσο μεγάλο ψέμα, μπορείς να προβλέψεις τι άλλο είναι ικανοί να κάνουν;
Τα κορίτσια θα είναι στην ίδια μύρα με όλους μας, δεν αλλάζει κάτι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αν κάποιος θεωρεί χρήσιμες τις πληροφορίες, η οποίες προέρχονται μετά από 10 χρόνια μελέτης, όχι μου κατέβηκαν στο μυαλό τώρα, έχει καλός, αν όχι απλά μη διαβάζει.
      Δηληδή μας λες 10 χρόνια "σπούδαζες" για να μάθεις την θεωρία της αερολογίας και της παραφιλολογίας;;
      :think:

Βέβαια, ποιος είμαι εγώ που θα σε κρίνω... Επιμένω πάντως στην συγγραφή του βιβλίου, θα αγοράσω και ένα για τον Citizen.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
     Δηληδή μας λες 10 χρόνια "σπούδαζες" για να μάθεις την θεωρία της αερολογίας και της παραφιλολογίας;;
     :think:

Βέβαια, ποιος είμαι εγώ που θα σε κρίνω... Επιμένω πάντως στην συγγραφή του βιβλίου, θα αγοράσω και ένα για τον Citizen.

Όχι, να με κρίνεις.
Αλλά για να με κρίνεις, θα πρέπει πρώτα να διαβάσεις και μετά να καταλάβεις τι γράφω.
Δεν έχεις μάθει ούτε το ένα, ούτε το άλλο, αυτό φαίνεται διότι δεν μιλάς συγκεκριμένα, απλά με συκοφαντείς. Είναι η γνωστή μέθοδος, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, λέμε είσαι βλάκας, φασίστας, ναζί κτλ.
Συγκεκριμένα, μας λες την σχέση σου με την πολιτική και που γράφω κάτι που δεν στέκει.  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
       Ακριβώς πρόβατο, ξεκίνα την προπαγάνδα που σου έχουν μάθει... και συνέχισε να αναμασάς τα λόγια τους!! Δεν έχεις δώσει ούτε μια απάντηση σε ότι σου έχουμε αναφέρει, σου έχω απαντήσει τεκμηριωμένα σε όλες τις αμπελοφιλοσοφίες.

Πρόβατό μου εσύ... προβατάρα μου εσυ!! Ντρέπεσαι; ή δεν σου έχουν μάθει οτι η προπαγάνδα είναι κατεξοχήν αριστερός όρος;;

Όταν απαντήσεις μια φορά σε οποιοδήποτε ερώτημα, με τεκμηριωμένη άποψη, αρχή μέση και τέλος... ίσως να ξανα ασχοληθώ...

Για την ώρα μου αρκεί...  :zfuck:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
      Ακριβώς πρόβατο, ξεκίνα την προπαγάνδα που σου έχουν μάθει... και συνέχισε να αναμασάς τα λόγια τους!! Δεν έχεις δώσει ούτε μια απάντηση σε ότι σου έχουμε αναφέρει, σου έχω απαντήσει τεκμηριωμένα σε όλες τις αμπελοφιλοσοφίες.

Πρόβατό μου εσύ... προβατάρα μου εσυ!! Ντρέπεσαι; ή δεν σου έχουν μάθει οτι η προπαγάνδα είναι κατεξοχήν αριστερός όρος;;

Όταν απαντήσεις μια φορά σε οποιοδήποτε ερώτημα, με τεκμηριωμένη άποψη, αρχή μέση και τέλος... ίσως να ξανα ασχοληθώ...

Για την ώρα μου αρκεί...  :zfuck:

Ο υπουργός προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς ήταν αριστερός; Η Γερμανία τότε, ήταν κουμουνιστική; Εκτίθεσαι με τις σαχλαμάρες που γράφεις.

Θέσε μου ένα ερώτημα να σου απαντήσω όσο ποιο τεκμηριωμένα γίνεται, όπως απάντησα στον προηγούμενο. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Καλά πήγαινε στο 1700 στη Ρωσική Αυτοκρατορία... και ίσως διαβάσεις και για την Αυτοκράτειρα Αικατερίνη την Μεγάλη που από τότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα με την Μακεδονία και που κατέληξε στον εμφύλιο της Ελλάδος...

Οπότε μετά ερχόμαστε και ίσως συζητήσουμε για άλλους που έχουν υιοθετήσει αντίστοιχες ιδέες...

Για την ώρα απλώς μου επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου, όχι μόνο καλό, αλλά και πιστό...

:zfuck:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι