TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
άστο απορίες λύνω αύριο σήμερα είναι αργία
άστο απορίες λύνω αύριο σήμερα είναι αργία
Ε, αφού έχεις τον τίτλο, παραθέτεις τια απόψεις σου... δεν υπάρχει φόβος/ κίνδυνος να τον χάσεις!!θα μπορούσα να πω πολλά ;) και να κάνω περισσότερα ;) αλλά είπαμε μια φορά μαλακας πάντα μαλακας![]()
![]()
θέλεις κάτι bodo άντε χρυσό μου κάνε μας την χαρηΕ, αφού έχεις τον τίτλο, παραθέτεις τια απόψεις σου... δεν υπάρχει φόβος/ κίνδυνος να τον χάσεις!!
![]()
οχι ακομα δεν εχω παιξει καθολου σημερα.Ποιο μετα
Ε, αφού έχεις τον τίτλο, παραθέτεις τια απόψεις σου... δεν υπάρχει φόβος/ κίνδυνος να τον χάσεις!!
![]()
Γι αυτο χειμωνιασε
Λύστε μου την απορία με τον bodo, είναι δεύτερη φορά που μου το αναφέρετε εδώ μέσα...και έφυγα...θέλεις κάτι bodo άντε χρυσό μου κάνε μας την χαρη
Λύστε μου την απορία με τον bodo, είναι δεύτερη φορά που μου το αναφέρετε εδώ μέσα...και έφυγα...
![]()
ξέρεις πολύ καλά τι λέω σε εμένα δωεν θα λες μαλακίες ακούς άιντε τώρα ξεκουβαλαΛύστε μου την απορία με τον bodo, είναι δεύτερη φορά που μου το αναφέρετε εδώ μέσα...και έφυγα...
![]()
ξέρεις πολύ καλά τι λέω σε εμένα δωεν θα λες μαλακίες ακούς άιντε τώρα ξεκουβαλα
ο γνωστος bodos?ξέρεις πολύ καλά τι λέω σε εμένα δωεν θα λες μαλακίες ακούς άιντε τώρα ξεκουβαλα
πήρε τον πούλο από δίπλα και ενώ τα έχωνε πριν για τον Αντισθένη ξανά μαζεύτηκε εδωΠειτε κ μενα ρε
ακριβώςο γνωστος bodos?![]()
καλά εσύ αδελφουλη όλο απορία είσαι
μεγαλη μας τιμη που ηρθε μετα απο χρονια παλι εδω αν και εξεπλαγην αφου διπλα υποτιθεται ηταν κολληταριαακριβώς
Ντροπή σου να το λες αυτό με μια απλή υπόθεση... που εμπίπτει σε μια απλή ομοιότητα ενός nick!! Σας περίμενα για πιο έξυπνους...ξέρεις πολύ καλά τι λέω σε εμένα δωεν θα λες μαλακίες ακούς άιντε τώρα ξεκουβαλα
μεγαλη μας τιμη που ηρθε μετα απο χρονια παλι εδω αν και εξεπλαγην αφου διπλα υποτιθεται ηταν κολληταρια![]()