Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εισαι το ιδιο απατεωνας και υπουλος με τον γυαλακια.

Στον Αγιο αναγνωριζω οτι ειναι αντιπαθητικος αλλα γνησιος.

Εισαι τυχερος που εχουν περασει χρονια και δε μπορω να ψαξω τοσα ποστ. Ισως και να ζητησες να στα σβησουν, ποιος ξερει;

Αγιε να τους προσεχεις τετοιους "συμμαχους".

Πες μου ομως ρε ραμολι, ειλικρινα, δε σου βρωμαει κατι; Τον πιστευεις τον βλαχοντιμιτς;
καλα κρασα μεγαλε.
χα,χα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
α θες να δεις τα ποστ για να καταλαβεις αν σου ζουλαγε με τη χερουκλα του το ξυρισμενο κωλι ο διμετρος βουλγαρος :2funny:

Ασε φιλε καταλαβαμε... τα ποστ ειναι αδγνατον να τα βρω αλλα αυτα που εγραψες αρκουν...

Θες να παρεις με το μερος σου το γερο γι αυτο του παρουσιαζεις ενα ποιον αντιθετο απο την πραγματικοτητα. Αντι να του πεις ναι εχω παει με διαφορετικα κοριτσια και περασα πολυ ομορφα. Και αν θελει να σε υποστηριξει. Οχι να τον εξαπατησεις εκμεταλλευομενος την ακραια ηλικια του.

Αλλα αυτοι ειστε οι προμοτορες που υποστηριζατε τον μπεβερλυ και εξαπατουσατε τα μελη του σαιτ που πανε και δινουν ενα ολοκληρο μεροκαματο στο μπουρδελο και τρωνε εξ αιτιας σας φολα...

Αααα...

Για το ράκος τον κουζινάκια γίνεται όλο αυτό το πανηγύρι;

Για κοίτα που μέσα στον βόθρο τσακώνονται οι κουράδες για το ποιά είναι η καλύτερη... :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αααα...

Για κοίτα που μέσα στον βόθρο τσακώνονται οι κουράδες για το ποιά είναι η καλύτερη... :S
δε γινεται για τον ντιγκο το πανηγυρι
γινεται για το ναυαγιο το Δουκα που ειναι εμμονικος κ μικρονοϊκος ταυτοχρονα...ενα προβληματικο τρολ που αλλαζει νικ κ κλωνους για να μπορεσει να σταθει στο σαιτ.
Σαφως κ εχει ευθυνες η διοικηση που δεν μπαναρει τετοια σκουπιδια.

Επισκέπτης
Αααα...

Μη βγαζεις την ουρα σου απεξω γερο. Συμμαχος σου ο ντιμιτς. Πες μας λοιπον τη γνωμη σου για τις επισκεψεις του στη Δεσποινα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
δε γινεται για τον ντιγκο το πανηγυρι
γινεται για το ναυαγιο το Δουκα που ειναι εμμονικος κ μικρονοϊκος ταυτοχρονα...ενα προβληματικο τρολ που αλλαζει νικ κ κλωνους για να μπορεσει να σταθει στο σαιτ.
Σαφως κ εχει ευθυνες η διοικηση που δεν μπαναρει τετοια σκουπιδια.

Ελάτε τώρα...

Κι ο κουζινάκιας δεν πάει πίσω.  Κλωνομάνα από τις χείριστες, και τεράστια θρασύπουστα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μη βγαζεις την ουρα σου απεξω γερο. Συμμαχος σου ο ντιμιτς. Πες μας λοιπον τη γνωμη σου για τις επισκεψεις του στη Δεσποινα.
ρε παπαρα αφου δε μπορεις να αποδειξεις αυτα που λες,γτ το συνεχιζεις?
γελαει ο κοσμος.
πες μας εσυ για την βιζιτα στο σπιτι κ ασε τις φαντασιες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ελάτε τώρα...

Κι ο κουζινάκιας δεν πάει πίσω.  Κλωνομάνα από τις χείριστες, και τεράστια θρασύπουστα.
εγω με ντιγκο ειχα καλες σχεσεις κ μου φερθηκε αψογα.
Ξερω οτι υπηρχαν παραπονα στο σαιτ για καποιες συμπεριφορες,αλλα αυτα δεν με αφορουν.
Αλλωστε ο ντιγκο δεν γραφει πλεον,δεν εχει νοημα να λεμε για αυτον.
ο Δουκας ομως δυστηχως τον αφηνουν κ γραφει κ αυτο ειναι στα μειων/

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αν πράγματι αλληλοκωλοσφίχτηκε με δίμετρο Βούλγαρο, τότε "τον μυρίζει τον κρίνο".  :effemine:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.261
Πόντοι
12.756
τα χεις κανει σαλατα στην κεφαλα σου απ οτι βλεπω.
γτ δεν γραφεις με το παλιο σου νικ?
τι φοβασαι?
Ξεροχυνω με τσεκουροφορο ντιμμιτς και σοδομισμο που κανει στον βαν πουστεν :wanker: :headbaning1: :heavymetalbig:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Αν πράγματι αλληλοκωλοσφίχτηκε με δίμετρο Βούλγαρο, τότε "τον μυρίζει τον κρίνο".  :effemine:

πρεπει να χυθεί απλετο φως σε αυτή τη ζοφερη υποθεση...μας διαβαζουν και μικρα παιδια...δεν γινεται να υπαρχουν υπονοιες τραβελορουφηχτρας... :woldman: :S

Επισκέπτης

Χαχαχαχα!

Α ρε χουφταλο παθαινεις αναλαμπες διαυγειας!

Αλλιως ηθελα να την παω τη δουλεια.

Κανε μου μια χαρη ακομα να συμφιλιωθεις με το φιλο σου τον Ανεστη να μην εχω τυψεις οτι σας χωρισα. Εγω ηθελα απλα να σας μετακομισω για να μη χαλαει ο Νομος του Πικερ που ειναι σε αλλο υφος τελειως και αρεσει σε ολους μας. Ο Ανεστης ουτε κλωνος μου ειναι ουτε γνωριζομαστε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ξεροχυνω με τσεκουροφορο ντιμμιτς και σοδομισμο που κανει στον βαν πουστεν :wanker: :headbaning1: :heavymetalbig:
παω να φαω,μετα θα ανεβασω τα χαϊρια του Δουκα γτ εγω μιλω με αποδειξεις κ οχι αερολογιες.
Δεν ειμαι κατα φαντασιαν μπαλαδορος.
βεβαια ο βαν πορδεν μπορει να γραφει κ να λεει οτι θελει,οποιος τον πιστευει βεβαια ειναι αξιος με αυτον.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Μελατε κανε την δουλεια για την οποια βρισκεσαι εδω μην σε βρουνε στην Μανδρα Αττικης.Ξεκωλιασε βαν πουστεν

περιμενω να κλεισει το κωλαντερο του από τον προηγουμενο βιασμο και μετα να ξαναξεκινησω...πανω από όλα ειμεθα ανθρωποι... :woldman:

υγ: πες και ένα "ζητω ο νωνδας" γαμω τον χριστο σου μουνοπανο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.261
Πόντοι
12.756
παω να φαω,μετα θα ανεβασω τα χαϊρια του Δουκα γτ εγω μιλω με αποδειξεις κ οχι αερολογιες.
Δεν ειμαι κατα φαντασιαν μπαλαδορος.
βεβαια ο βαν πορδεν μπορει να γραφει κ να λεει οτι θελει,οποιος τον πιστευει βεβαια ειναι αξιος με αυτον.
Ρε μαν σιγα μην πιστεψουν ενα καραφλογιεγιε διοπτροφορο βρωμυλο συνελθε.Και νανο να συμπληρωσω :) :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.261
Πόντοι
12.756
πρεπει να χυθεί απλετο φως σε αυτή τη ζοφερη υποθεση...μας διαβαζουν και μικρα παιδια...δεν γινεται να υπαρχουν υπονοιες τραβελορουφηχτρας... :woldman: :S
Μελατε κανε την δουλεια για την οποια βρισκεσαι εδω μην σε βρουνε στην Μανδρα Αττικης.Ξεκωλιασε βαν πουστεν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.261
Πόντοι
12.756
περιμενω να κλεισει το κωλαντερο του από τον προηγουμενο βιασμο και μετα να ξαναξεκινησω...πανω από όλα ειμεθα ανθρωποι... :woldman:

υγ: πες και ένα "ζητω ο νωνδας" γαμω τον χριστο σου μουνοπανο...
:2funny: :2funny: :2funny:Ζητω Ο Νωνδας :heavymetalbig:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Χαχαχαχα!

Α ρε χουφταλο παθαινεις αναλαμπες διαυγειας!

Αλλιως ηθελα να την παω τη δουλεια.

Κανε μου μια χαρη ακομα να συμφιλιωθεις με το φιλο σου τον Ανεστη να μην εχω τυψεις οτι σας χωρισα. Εγω ηθελα απλα να σας μετακομισω για να μη χαλαει ο Νομος του Πικερ που ειναι σε αλλο υφος τελειως και αρεσει σε ολους μας. Ο Ανεστης ουτε κλωνος μου ειναι ουτε γνωριζομαστε.

Μήπως θες να συμφιλιωθώ και με την κατα φαντασίαν πουτάνα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Έχει έρεισμα αυτό που γράφετε.

Θα πρέπει να κινητοποιήσω την ΜΥ.ΠΛΗ.BOU

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom