Επισκέπτης
Πουτανα, γαμημενη, καργιολα, πουστη, πρεζακια, σκουπιδι, ναυαγιο, αναρχιδη σερβιετα, μουνοπανο, χυσοκανατα, εξαφανισου απο εδω.
Πουτανα, γαμημενη, καργιολα, πουστη, πρεζακια, σκουπιδι, ναυαγιο, αναρχιδη σερβιετα, μουνοπανο, χυσοκανατα, εξαφανισου απο εδω.
ευχαριστω.Ωραίο άβαταρ έχεις dim !
Θα σου χωσω το καυλι σου στο στομα σου αν δεν παρεις δρομο απο εδω γυναικωτο σκουπιδι
Τι ψηφιζεις λουγκρα;Σύντροφε, push tea !!!!!!!!!!
ευχαριστω.
εισαι ο πρωτος/τη που το λες.
να μια πρωτοτυπια.
Τι ψηφιζεις λουγκρα;
εγω ειμαι στο Δασος.Πες μου κιόλα ότι είσαι εσύ , γιατί χθες προχθες είδα τον nipple lover και ο άλλος ήταν ο Πικερ ;;;;; (αυτός στην ντουσιέρα )
Ευγε πουστονεε μου.Βεβαια ειναι ονειδος που ειναι και ο χασοδικης Δεξιος και ειναι ντροπη για μας αλλα με πολύ αλκοολ προσπαθω να μην το σκεφτομαιΣύντροφε , έκανα χατήρια τελευταία και ψήφιζα ΝΔ .
Ευγε πουστονεε μου.Βεβαια ειναι ονειδος που ειναι και ο χασοδικης Δεξιος και ειναι ντροπη για μας αλλα με πολύ αλκοολ προσπαθω να μην το σκεφτομαι
εγω ειμαι στο Δασος.
για αυτο με ζηλευει ο Δουκας γτ ειμαι ομορφοπαιδο.
Εὔγε για το αλκοολ ! Είμαι βεβαία ότι με λίγη προσπάθεια μπορούμε να τον γυρίσουμε τον Αλεξ ! Αρκεί να πειστεί ότι δεν προκειται ποτέ να ξαναβγεί η ΝΔ !
Μια χαρά είσαι , πράγματι !
Μια χαρά είσαι , πράγματι !
πιστευω οτι ηταν αλλοι οι λογοι που ευδοκιμησε η συνυπαρξη μας σαν νικ/ο ντίγκος δεν σου φέρθηκε καλά γιατί είναι εντάξει τύπος ή γιατί σε συμπάθησε.
έγινα παπάς, ας μην αρχίσω να παραθέτω δυσάρεστα πράγματα.
ο ντίγκος σου μίλαγε καλά γιατί φαίνεσαι συγκροτημένος, έτρεφε έναν ενδόμυχο φόβο για σένα αλλά κυρίως γιατί ουδέποτε σε συγκρότησε στο ρημαγμένο του μυαλό ως απειλή.
Δεν παειμε πουστηδες ρεΛεύτερος ;
Σκάσε μωρή μπαμπουροσαυρόπουστα.
Σκάσε μωρή μπαμπουροσαυρόπουστα.
παντα.Λεύτερος ;