Επισκέπτης
Δεν παειμε πουστηδες ρε
Ποιός είναι ο πούστης ;
Δεν παειμε πουστηδες ρε
παντα.
ΕσυΠοιός είναι ο πούστης ;
πιστευω οτι ηταν αλλοι οι λογοι που ευδοκιμησε η συνυπαρξη μας σαν νικ/
αλλα σεβομαι τη δικη σου γνωμη.
Ισως στους απεξω να φαινεται η δικη σου τοποθετηση.
Δεν ειμαι σε θεση να κρινω την κατασταση γτ δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
Καποτε ενας αλλαζονας ρεπορτερ του σαιτ ειπε οτι κανεις δεν μπορει να σταθει ισαξια με αυτον κ να τον αντικρυσει στα ματια,λογω της προσφορας του στο σαιτ.
Εγω θα ελεγα οτι ο ντιγκος οχι μονο τον αντικρυσε τον συγκεκριμενο,αλλα τον χαζευε μετα απο την ταρατσα του σαιτ.
Να τα λεμε κ αυτα,μην στεκομαστε στα αρνητικα μονο.
μοναδικός του φίλος είναι το χρήμα.
είμαι 32 τώρα, στα 50 μου θα είμαι μητροπολίτης -τέλειωσαν αυτοί, αύριο θα έρχονται σαν επαίτες να μου ζητάνε βοήθεια.
σαν τον Ζαλμα θα γινεις στο Αγγιγμα ψυχης?μοναδικός του φίλος είναι το χρήμα.
είμαι 32 τώρα, στα 50 μου θα είμαι μητροπολίτης -τέλειωσαν αυτοί, αύριο θα έρχονται σαν επαίτες να μου ζητάνε βοήθεια.
Τι σημαίνουν τα λατινικά και τα αρχαία που έχετε γραμμένα ;
σαν τον Ζαλμα θα γινεις στο Αγγιγμα ψυχης?
τυπε το σαιτ εχει ολοκληρη ιστορια...δεν πεθαινουν ετσι ευκολα καποια νικ,μη ξεχνας στο τελος θα ρθει το ragnarok το λυκοφως των Θεων,οπου εκει θα πολεμησουμε ολοι μαζι,κλωνοι,πεθαμενοι κτλ μεχρι τελικης πτωσεως.
Εγω αυτο περιμενω να πεσω μαχομενος.
τον ντίγκο εγώ τον έσπασα.
με 2-3 πμ τον έκανα να πιστέψει ότι είμαι κάποιος γνωστός του με τον οποίο έχει διαφορές.
συνεννοήθηκα με έναν από τους άντμιν, τον έβγαλα στα ανοιχτά και τον εκτελέσαμε.
είχε προηγηθεί το σπάσιμο του billy = set air πάλι από εμένα
άγιος, ντίμμιτς και ράο παρακολούθησαν την ενέδρα λάιβ εδώ στο τσατ.
Όντως.
Το λιώσιμο της Μπίλιως, ήταν υποδειγματικό
Σε κάποια στιγμή μάλιστα θα ορκιζόμουν ότι άκουγα τον ήχο του σκελετού του καθώς συνθλιβόταν.
πιστευω οτι ηταν αλλοι οι λογοι που ευδοκιμησε η συνυπαρξη μας σαν νικ/
αλλα σεβομαι τη δικη σου γνωμη.
Ισως στους απεξω να φαινεται η δικη σου τοποθετηση.
Δεν ειμαι σε θεση να κρινω την κατασταση γτ δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
Καποτε ενας αλλαζονας ρεπορτερ του σαιτ ειπε οτι κανεις δεν μπορει να σταθει ισαξια με αυτον κ να τον αντικρυσει στα ματια,λογω της προσφορας του στο σαιτ.
Εγω θα ελεγα οτι ο ντιγκος οχι μονο τον αντικρυσε τον συγκεκριμενο,αλλα τον χαζευε μετα απο την ταρατσα του σαιτ.
Να τα λεμε κ αυτα,μην στεκομαστε στα αρνητικα μονο.
Αλλος μαλακας και αυτος...ηθελε να του πουμε και μπραβο επειδη ηταν κτηνοβατης... :SΟ Κολιονέλος ήθελε να αναγνωρίστει η προσφορά του, για το εύρος της γεωγραφικής περιοχής που κάλυπτε.
Αλλος μαλακας και αυτος...ηθελε να του πουμε και μπραβο επειδη ηταν κτηνοβατης... :S
το 2015 ήταν εκτός ελέγχου αυτός.
θυμάσαι την περίεργη σχέση που είχε με τον ντίγκο;
τη μια παρίσταναν τα αδέλφια, την άλλη ο ντίγκος του λεγε να βγάλει τον σκασμό.
θυμάσαι τον βασίλη τον ραφαηλίδη που έλεγε για την περίεργη επίδραση που είχε ο Καραμανλής στις παρέες και στους καφενέδες; ΄
κάτι τέτοιο μου θύμιζε η σχέση τους.
Θα ερθεις με το τσεκουρι;σαν τον Ζαλμα θα γινεις στο Αγγιγμα ψυχης?
τυπε το σαιτ εχει ολοκληρη ιστορια...δεν πεθαινουν ετσι ευκολα καποια νικ,μη ξεχνας στο τελος θα ρθει το ragnarok το λυκοφως των Θεων,οπου εκει θα πολεμησουμε ολοι μαζι,κλωνοι,πεθαμενοι κτλ μεχρι τελικης πτωσεως.
Αλλος μαλακας και αυτος...ηθελε να του πουμε και μπραβο επειδη ηταν κτηνοβατης... :S
Βεβαια τα χιλιομετρα που κατεγραψε με τα ζωντανα της ελληνικης υπαιθρου τον εκανα τον νουμερο 1 χειριστη παχυσαρκων γυναικων σε ολοκληρη την χωρα..Είχα εισηγηθεί να του δώσουν τον τίτλο του ποιμνιοστασιορεπόρτερ, αλλά η διοίκηση απέρριψε την εισήγηση μου.
σαν τον Ζαλμα θα γινεις στο Αγγιγμα ψυχης?